Chemiczna Malina Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Ja w zeszłym roku nieśmiało wkroczyłam w temat Moto Mikołajowy, w tym roku mało się odzywam, ale to dlatego, że działam i nie bardzo mam czas na rozpisywanie się. Ode mnie i Greg kasa oczywiście pójdzie, wszystko też skrzętnie opisuję na www.wojewodanoise.pl i widzę że muszę uaktualnić informacje dotyczące dnia, przejazdu itp. Dodatkowo pokuszę się o informację, że w tę sobotę na imprezie w Bagdad Cafe, która organizowana jest przez Grega i jego kolektyw Mind The Gap, również stanie pucha a także kasa z biletów wstępu po odliczeniu kosztów, które ponieść musimy zostanie przeznaczona na dzieciaki. Forumowe Andrzejki również odbędą się w tym miejscu i tego dnia i wszyscy z kartami FŁM wchodzą za free więc zapraszamy gorąco. Link i informacje dot. imprezy znajdziecie zarówno na fb jak i tutaj w temacie spotkaniowym. Nie chcę obiecywać wykonania gadżetów dla dzieciaków w tym roku bo mam mnóstwo zamówień i nie wiem czy się wyrobię, ale jak bozia da to coś wykonam. 1 Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czacza9004 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Ode mnie również poszło. Oby mikołajki dla dzieciaków były udane i pełne wrażeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzban85 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Ode mnie też przelane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 28 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Dzisiaj wybraliśmy się z Suchym na pierwsze zakupy i powiem wam że kasa dość szybko topnieje, ale część prezentów już kupiona. Muszę przyznać że kupowanie zabawek w wieku prawie 40 lat (piszę o sobie, prezes młodszy) sprawia tyle samo frajdy co jak się miało lat 12. Tylko zabawki wtedy były hmmmm mniej kolorowe Jutro będziemy kontynuować zakupy na tyle na ile nam fundusze pozwolą tak że jak ktoś jeszcze może i chce to namawiam do wpłacania. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Będzie dobrze salat i już nie mów że taki stary jesteś Człowiek ma tyle na ile się czuje pamiętaj Mi udało się załatwić wolną niedzielę więc na 100 % BĘDĘ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 29 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Znamy już wynik tegorocznych wpłat na konto bankoweŁączna suma: 3042,14 PLN------Przestawiona kwota minimalnie jeszcze wzrośnie zapewne po weekendzie. Dziękujemy w imieniu dzieci za hojność! Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Poszła mała cegiełka również ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 No to jeszcze mamy minimum 200 zł do pobicia wyniku klientów Ptak Outlet Zdunek22 niestety peselu nie oszukam ale nie ważne lata tylko przebieg 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziotal24 Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Najnowsze wieści pogodowe : Temperatura od -4 do 0 Wiatr - ok 18km/h Chmury - delikatne Opady - oczywiście brak A więc ciepłe kalesonki, worek na plecy i w drogę 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIGUŁA Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Sorki że tak późno ale poszło Edytowane 29 Listopada 2014 przez PIGUŁA (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Opady - oczywiście brak Nie daj Boże by nastał jakiś armagedon pogodowy bo stawałem na głowie by dostać wolną niedzielę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Mam nadzieję że jeszcze zdążyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ragavan Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 No nic prześle skromną kwotę od siebie,mam nadzieje że jeszcze się załapie,troszkę przespałem... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Sory ze tak późno, mam nadzieję że jeszcze wczoraj wieczorem kasa była otwarta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Spokojnie kasa jest cały cas otwarta, co prawda spora częś zakupów w weekend została zrobiona ale jeszcze nie wszystko. To raz, a dwa to jeśli coś nam zostanie to będziemy mogli w przyszłym roku zorganizować dzieciom jakąś fajną wycieczkę. Tak przy okazji czy mamy na forum jaką konsultantkę Avonu bo mamy zamówienie na przedmiot z oferty tej konkretnej firmy, chodzi o łańcuszek z literką "A" Edytowane 1 Grudnia 2014 przez salat (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 1 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Może jakiś MotoMikołaj byłby chętny, zostać tym 'głównym' dowodzącym w rozdawaniu prezentów 7 grudnia 2014? Wymagany pełny ubiór i wiek 40+, co by bardziej realistycznie wyglądał 3 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jak by ktoś miał kontakt z zeszłorocznym Mikołajem który pojawił się nam jakby z nieba i funkcję swoją spełnił wzorowo, co prawda śnieżynkę miał mało urodziwą ale sam Mikołaj był ekstra 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Obawiam się, że każdy będzie mógł być Mikołajem bo jak tylko dojedziemy będziemy wyglądać tak 1 Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kark Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 W ubieglym roku tez byl mroz i bylo git :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Byłem i rok temu, i 2 lata temu to wiem jak było. Rok temu chyba lajcik bo -2 ale dwa lata temu chyba z -6, śnieg i lód... Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Tak przy okazji czy mamy na forum jaką konsultantkę Avonu bo mamy zamówienie na przedmiot z oferty tej konkretnej firmy, chodzi o łańcuszek z literką "A" Jak do jutra nie znajdziesz to zadzwoń może coś wymyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. koko Opublikowano 1 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Jak by ktoś miał kontakt z zeszłorocznym Mikołajem który pojawił się nam jakby z nieba i funkcję swoją spełnił wzorowo, co prawda śnieżynkę miał mało urodziwą ale sam Mikołaj był ekstra Witam jak tylko pogoda dopisze to się zjawię "mikołaj 2013" 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Kupiłem strój mikołaja. "BADZIEWIE - WIELKIE" ... ale zawsze to jak namiastka Mikołaja. Jak czas dopisze powinienem dotrzeć na zbiórkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 właśnie gdzie i za ile można nabyć nawet badziew ? 1 https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 2 Grudnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 badziew zawsze można było kupić w Castoramie no chyba że wolisz taki ale to raczej na inną okazję 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi