Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 5 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Witajcie! Jak wszyscy dobrze wiecie już niedługo grudzień, wraz z nim Mikołaj... a więc czas obdarowywania najbliższych prezentami. Nie zapominajmy jednak o tych, którzy prezentów mogą w tym roku nie dostać. Czy chcielibyście, aby dzieci z domów dziecka spędziły ten dzień czekając na Mikołaja, który nie przyszedł? Chyba nie! Wraz ze Stowarzyszeniem Łódzkich Motocyklistów namalujcie uśmiech na ich twarzach! Trzeba tak niewiele! Wesprzyjcie akcję "MotoMikołaje" a motocykliści z worami prezentów pojadą i obdarują dzieciaki. Jak dużo uzbieramy zależy tylko od Was. Jeśli jesteście motocyklistami - zapraszamy także do czynnego udziału! Jeśli zobaczycie jak spełniające się marzenia radośnie rozświetlają buźki to za rok z pewnością wybierzecie się ponownie! Tak więc nie zwlekajcie! Wspomóżcie akcję! Bank Zachodni WBK S.A. Stowarzyszenie Łódzkich MotocyklistówNumer konta - 95 1090 2705 0000 0001 2021 6449Tytuł przelewu: Darowizna na cele statutowe.Zbiórka trwa do końca listopada 2014. Sprawmy, aby tegoroczna edycja miała jeszcze większy rozmach i wywołała jeszcze więcej uśmiechów. Bardzo prosimy o udostępnianie FanPage, każdy 'lajk' daje nam siłę -----------Uwaga! Jeśli są jacyś chętni, aby przeprowadzić zbiórkę w swoim miejscu pracy proszę o zgłoszenia do mnie na PW. W zamian istnieje możliwość, aby Waszego pracodawcę umieścić na liście partnerów akcji MotoMikołaje 2014. 9 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Poszło... niech dzieciaki mają troszeczkę radochy...... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 (edytowane) Też się dorzucę do odrobiny szczęścia. Już się dorzuciłem Edytowane 17 Listopada 2014 przez marcin76 (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gocha Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Super akcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 I ja się chętnie dorzucę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szejk Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Poszło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Poszło 1 intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Tradycyjny przelewik poszedł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cbr 600 Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 poszło. bardzo fajna akcja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Dorzuciłem swoją cegiełkę, niech dzieciaki coś mają. 1 Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokos_ Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Wracam na 6 grudnia do PL mam nadzieje ze sie pojawi w stroju w Łodzi... jako nowy mikołaj cieszą mnie takie akcje Poszło 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Poszło 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) I ode mnie poszło Jak będzie ładna pogoda to może nawet przyjadę Edytowane 10 Listopada 2014 przez Agi (wyświetl historię edycji) Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 złotówa też wysyłała złotiszy kilka Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spons78 Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Poszło Mój kanał na YouTube https://youtube.com/tkacprzak Bezpieczne miejsca postojowe dla motocykli. FanPage - https://www.facebook.com/postojmotocyklelodz/ Buspasy dla motocyklistów! FanPage - https://www.facebook.com/pages/Buspasy-dla-motocyklistow-Lodz/379016688918647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 13 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Poszło ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Poszło! "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoozi Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Poszło Lewa w górę i bezpiecznie do celu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Od nas również poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Dodałem swoją cegiełkę. Jest jakiś koncept gdzie zawitają Motomikołaje w tym roku ? Rozumiem, że zależy to od zebranej kwoty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 PIT no przecież tu masz wszystko.http://motocykle-lodz.pl/topic/5681-mikołaje-na-motocyklach-2013/page-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Poczytałem i na podstawie innych akcji (Dzień Dziecka) odniosłem wrażenie, że jako FŁM jesteśmy zaprzyjaźnieni z DD2. Prawdę mówiąc nie było mnie jeszcze tu kiedy były organizowane zeszłoroczne akcje ale wyobrażałem sobie, że przejazd obejmuje kilka placówek. Gdyby były takie możliwości byłoby by to bardziej OK. Jednak patrząc na odzew zdaje sobie sprawę, że finanse nie pozwolą na jakiś większy rozmach organizacyjny, a lepiej spełnić kilka dziecięcych marzeń niż ofiarować drobnostki większemu gronu. No cóż nie jesteśmy specjalnie zamożnym miastem ale przy takiej ilości użytkowników wystarczyła by złotówka od każdego by można odwiedzić więcej placówek, gdzie być może też w oknach dziecięce oczka nas wypatrują wsłuchując się w charakterystyczny ryk motocyklowych silników. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Ilość zarejestrowanych użytkowników ma niewiele wspólnego z ilością faktycznie korzystających i udzielających się osób. Myślę że to tylko 10-20% regularnie się tu pojawia, a może i nawet mniej. A wtedy to złotówka niewiele pomoże. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Marcin76 masz rację zgadzam się z Tobą. Zostają ewentualni sponsorzy dla których akcja mogła by być forma reklamy bo jednak jakaś telewizja krótką wzmiankę puszcza. Ponadto można by zadeklarować stworzenie takiego filmiku z akcji który będzie na YT z info o sponsorach. Jednak w tej sytuacji tworzy się takie sprzężenie zwrotne czym większy rozmiar akcji >>tym więcej zamieszania medialnego>> tym chętniejsi sponsorzy>> tym więcej finansowych możliwości <<tym większy rozmiar akcji. Problemem jest jeszcze pogoda bo grudzień jest już trochę po sezonie i może się okazać, że niewiele maszyn jet wstanie jechać w panujących warunkach (sporty mają przechlapane) część osób ma moto w rozbiórce, a wtedy cały konspekt diabli wzięli. Więc raczej musiałaby to być akcja w stylu last minute mamy szkielet organizacyjny i wstępne założenia ze sponsorami i jeśli jest pogoda to machina rusza, a jeśli śnieżyca to kameralnie robimy co w naszej mocy. Fajnie się wymyśla ale żeby to dopiąć to ogromny trud organizacyjny dobrze, że udaje się utrzymać tą akcję. Może warto wydłużyć czas wpłat (jeśli to organizacyjnie możliwe) czym bliżej świąt tym empatia rośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 (edytowane) Może warto wydłużyć czas wpłat (jeśli to organizacyjnie możliwe) czym bliżej świąt tym empatia rośnie. A maleje zasobność portfela. :hihi:Jakoś damy rade. TO JAK POMOŻECIE. Edytowane 16 Listopada 2014 przez marcin76 (wyświetl historię edycji) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi