krzycho Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2012 tez zgadzam sie Regisem. ryżowozy to badziew z załozenia. produkcja jak najmniejszym kosztem nie moze dac dobrych efektów. co do nowego junaka wizualnie fajne moto ale nie slyszalem o nich pozytywnej opinii - wrecz przeciwnie. 0 Cytuj
nocnymar29 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Ktoś wie ile ten junak 650 nk kosztuje?Ale tak jeszcze o tych chińskich maszynach oni na przestrzeni 5, 8 lat bardzo poszli technicznie do przodu i nie tylko w motorach ale we wszystkich dziedzinach wcale bym się nie ździwił jak ten junak 650nk będzie dobra maszyną.Znalazłem cene junaka TR 650 19.999 brutto, cena netto 16.259.Junak nk 650 18.999 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Nic prostszego jak wejść na stronę Junaka i sprawdzić! http://www.junak.com.pl/ Na każdym modelu jak klikasz masz dane techniczne a tam jest sugerowana cena detaliczna. Poszukaj też na otomoto.pl allegro.pl i na innych stronkach gdzie ludzie sprzedają, bo często idzie znaleźć taniej. Sugerowana cena detaliczna mojego Zippa byłą 8400 a na necie były oferty za 7200! 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
scOti Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Na wystawie motocykli w warszawie mialem mozliwosc zobaczenia kilku modeli. Powiem Wam że byłem pozytywnie zaskoczony. Znam chińczyki bo jeżdziłem na nich i te nie wyglądały najgorzej. A patrzać np na model 650NK ciekaw jestem jego osiągów: więcej IV Ogólnopolska Wystawa Motocykli i Skuterów - Galeria zdjęć - Forum Łódzkich Motocyklistów 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
Regis Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 A ja jestem ciekaw, co się stanie jak z tej 650ccm coś odpadnie w trakcie jazdy... to już nie pełznąca 50ccm, tym można przygrzać... oby to ryżowate ustrojstwo nie dostało imienia zabójcy ... 0 Cytuj - Regis- - Airbrush & Tattoo Artist- -Wolna grupa Wujków Motocyklowych Łódź-
Cwiet Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 A ja jestem ciekaw, co się stanie jak z tej 650ccm coś odpadnie w trakcie jazdy... to już nie pełznąca 50ccm, tym można przygrzać... oby to ryżowate ustrojstwo nie dostało imienia zabójcy ... no coś w tym jest ;p 0 Cytuj
scOti Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 Regis, jeżdziłeś kiedyś jakimś chińskim motocyklem? 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
Krzysztofor Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Posiadałem chinski motorowerek marki Yamasaki zrobiłem na nim 9.800 z groszami w ciągu sezonu, bez awaryjnie. jedyna rzecz która mi się spuła to była szpilka od kolektora, która się odrywała, ale jak naprawiona już była zminiłem nakrętki (zrobiiłem na kontre) i awaria tego ustała.Więc też się zastanawiam dlaczego taka 'nienawiść' do awaryjności i rozpadania się skuterów marek chinskichSprzęt był z 2009r 0 Cytuj LwG!!!
scOti Opublikowano 11 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2012 Krzysztofor, no ja też jeździłem 2 sezony i mogę coś na ten temat powiedzieć. A negatywne opinie o chinskich motocyklach są zazwyczaj od osób które nie miały z nimi w ogole styczności.Nie mówie że są tak samo dobre jak np. japońskie (bo nie są), ale też nie są tak tragiczne jak to czasem ludzie przedstawiają. 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska
Nomad Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Witam koledzey Jeżeli mogę coś powiedzieć o Chinolach, to odrobinę się zgodzę z powyższymi postami. Niedokręcone śruby(lub też samoodkręcające się), odrobinę tragiczne plastiki, elektryka na poziomie podstawówki. A teraz reasumując. Miałem trochę motocykli. W jednym poleciało cosik, w drugim jakaś inna pierdółka. Ale zawsze były to wcześniej japończyki. I jaki z tego morał? A taki że byle jaka część do chinola kosztuje grosze a do japończyka sporo kasy. Plastiki zawsze można wymienić, śruby powymieniać lub dokręcić. Nie są to koszta kosmiczne, a w sumie jakby nie było chinole palą drobne. Może moc silników nie jest kosmiczna, ale za to jedzie się prawie za free . Powoli się przymierzam do Junaka 650, tyle że nie wiem jeszcze do której wersji, a są aż dwie. 0 Cytuj
Rado Opublikowano 21 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2012 Jego główna wada to nie śrubki czy inne pierdoły, tylko ten nieszczęsny silnik. DLACZEGO NIE V-KA ? Całą resztę można by poprawić czy przerobić, ale ten żałosny garnek... 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski
Rekomendowane odpowiedzi