Rebel Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Mam prośbę: Wyłamałem prawy kciuk, a muszę umyć w tym tygodniu moto na zimę. Chciałbym dokładnie. Dużo mycia nie ma bo to Hornet, ale sam nie dam rady tego dobrze zrobić. Jeśli ktoś miałby ochotę za przyzwoite pieniądze umyć mojego cukiereczka proszę o kontakt. Sobota/niedziela bądź poniedziałek po południu mogę podjechać. Jeździć jakoś daję radę. A może moglibyście myjnie gdzie wyszorują Szerszenia... Pozdrawiam A 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Ja z połamanymi nogami do łazienki się dostawałem by się wys..ać, a tobie kciuk przeszkadza w myciu moto??? Ps. Zdrowia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAFAY Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Ja z połamanymi nogami do łazienki się dostawałem by się wys..ać, a tobie kciuk przeszkadza w myciu moto??? Ps. Zdrowia he he , ja z zerwanym achillesem i brzuchatym lydki jakos dawalem rade ze sr.... niem, ale z kolei wstac nie moglem z tronu , nigdy wiecej hehe kciuka w dupke i do roboty......... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 (edytowane) Koledzy naprawdę nic wyrozumiałości ja tam w pełni Cię rozumiem też bym sobie kciuk wyłamał czy coś Edytowane 31 Października 2014 przez PIT (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 4 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Cholera jasna, własnej kobity za tyłek złapać nie mogę, nie mówiąc o trzymaniu gąby, a Wy mi tu o miganiu się od roboty. 0 Cytuj Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Mogę pomóc w potrzymaniu baby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 I tak oto zamiast umyć moto to postradasz się baby a wracając do tematu to mam obie ręce zdrowe i też mi się nie chce go wymyć na zimę hehe zresztą dawno już nie widział wody i gąbki tylko dzida ,dzida,dzida 1 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 dzidzia dzidzia HAAAA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi