MaRRcin Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 siema, czy ktoś z Was posiada spawarkę do plastiku i mógłby pożyczyć na 1 dzień?? Ewentualnie jak jest mu nie potrzebna to mógłbym odkupić. Byłbym wdzięczny za pomoc! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegiel Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 w łodzi gość na ul. Jaracza 69 spawa plastiki w bardzo rozsądnych cenach,a i jakość 1-klasa. więc może na jedną robótkę lepiej to komuś zlecić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 19 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2012 Też uważam że pożyczanie nie jest najlepszą opcją. Jeśli nie masz doświadczenia w temacie to zamiast coś naprawić możesz tylko zrobić więcej strat :whistling:Ale polecam post, który już ten temat poruszał:http://motocykle-lodz.pl/topic/306-klejenie-owiewek/page__fromsearch__1 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Bez przesad temat nie jest jakiś ciężki do wykonania jedynie potrzebuje spawarki. Wszystko co zrobię samemu sprawia mi w dużej mierze satysfakcję i dodatkowo zawsze zostaje parę złotych w kieszeni. więc proszę kogoś życzliwego o pomoc w temacie, please 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 podepnę się z pytaniem czy można w jakiś sposób wygładzić poniższe plastiki? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 możesz kupić taką specjalną siatkę i spróbować lutownicą zatopić ją w plastiku, zasada działania podobna, Co do lusterek QRS-a nie wiem może papier ścierny na wiertarkę i zeszlifować, chyba że masz do taśmowej dostęp. Gruby a potem cieniutki, ale to już tak nie będzie wyglądać niestety chyba że pomalujesz. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 ale czy gra warta świeczki skoro nowe oryginalne lusterko kosztuje 91 złotyszy http://www.larsson.pl/index.php?c=r&no=NTMzMjUxMQ==&bid=110088 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 wszystko zależy od tego jaki efekt chcesz osiągnąć. jak zadowoli Cię jakikolwiek wygląd byle nie było porysowane to podejrzewam że możesz przeszlifować. z malowaniem się już nie opłaci. Ja bym kupił za takie pieniądze nówkę i się nie bawił. Szczerze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 jest jeszcze hydrografika, cały czas o niej myślę, na wiosnę jak pojedziesz ze mną na wycenę to wtedy zdecyduję czy brnąć w to czy kupić nowe - ciężkie jest życie pedanta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 jest jeszcze hydrografika, cały czas o niej myślę, na wiosnę jak pojedziesz ze mną na wycenę to wtedy zdecyduję czy brnąć w to czy kupić nowe - ciężkie jest życie pedanta dobrze tylko zrób już te wiosnę plis. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 dobrze tylko zrób już te wiosnę plis.a co, zimno Ci? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 Nie, chodzi o magię sezonu motocyklowego. Wolę siedzieć okrakiem na swojej maszynie i grzać po dellu, prowadzić rozmowy z zacną motocyklową bracią niż siedzieć przy kompie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 nie wiem bo nie znam się ale czy można te rysy wygładzić np klejem epoksydowym a następnie całość wygładzić, przed malowaniem/hydro? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 wszystko da się zrobić ale kwestia za jaką kaskę, jest taka szpachla poliestrowa, szpachlowałem ostatnio pług i wyszło perfekcyjnie więc myślę że i plastik byś tym zrobił. Na rzgowskiej przy czerwonym rynku jest sklep z lakierami i szpachlówkami, " u arabów" tam goście ci doradzą jak to zrobić. ale myślę że finalnie kwota z malowaniem będzie wyższa niż nowe lusterko. Szpachla z 20 zł do tego papiery podkłady farba i czas, twój wybór kolego... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 nie wiem bo nie znam się ale czy można te rysy wygładzić np klejem epoksydowym a następnie całość wygładzić, przed malowaniem/hydro? Jak chcesz to mogę ci dać namiar na hydrografa w łodzi jak coś to pisz pw 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 18 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2013 (edytowane) P_D najpier to lusterko potraktuj papierkiem 400 - 800( wodny żależny do jakiego efektu chcesz się bawić ) ale ja bym od razu coś takiego http://allegro.pl/boll-struktura-do-napraw-plastiku-lakier-k842y-i2947985228.html (malujesz sprayem efekt jest jak baranek do progów samochodowych) wysycha ok 12 godzin papierek na wode i ładnie matujesz to do żądanego efektu( pupcia niemowlaczka) jak za bardzo dotrzesz to jeszcze raz nanosisz a potem lakier na to i bajera ja tak zawsze plastiki zderzaki etc efekt murowany Edytowane 18 Stycznia 2013 przez daniel33650 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyygy Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 P_D najpier to lusterko potraktuj papierkiem 400 - 800( wodny żależny do jakiego efektu chcesz się bawić ) ale ja bym od razu coś takiego http://allegro.pl/boll-struktura-do-napraw-plastiku-lakier-k842y-i2947985228.html (malujesz sprayem efekt jest jak baranek do progów samochodowych) wysycha ok 12 godzin papierek na wode i ładnie matujesz to do żądanego efektu( pupcia niemowlaczka) jak za bardzo dotrzesz to jeszcze raz nanosisz a potem lakier na to i bajera ja tak zawsze plastiki zderzaki etc efekt murowany fajna opcja, nie wiedziałem że jest coś takiego, orientujesz się co później z trwałością jak byś już tego nie malował naprzykład. i czy po malowaniu reaguje na zmiany temperatur? jednak jest to cienka warstwa. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żółwik Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 P_D najpier to lusterko potraktuj papierkiem 400 - 800( wodny żależny do jakiego efektu chcesz się bawić ) ale ja bym od razu coś takiego http://allegro.pl/boll-struktura-do-napraw-plastiku-lakier-k842y-i2947985228.html (malujesz sprayem efekt jest jak baranek do progów samochodowych) wysycha ok 12 godzin papierek na wode i ładnie matujesz to do żądanego efektu( pupcia niemowlaczka) jak za bardzo dotrzesz to jeszcze raz nanosisz a potem lakier na to i bajera ja tak zawsze plastiki zderzaki etc efekt murowany Fajny patent 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 19 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Musisz to pomalowac gdys struktura ma barwe ciemno szara ..(coś pod czarny) i będzie to h,... o wyglądało...nie niegdy nic sie ze struktura nie działo fakt musi dobrze wyschnąć :disgusted: 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi