Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Kawasaki Zx6R 2005 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

osobiście też bym pominął ten złoty kolor do niebieskiego ale to twoje moto i jak ci sie tak podoba to prosze cie bardzo, sprzecik bardzo zacny, ja też teraz będę chyba celował w kolejny model 636, jakoś mam sentyment do kawy

Opublikowano

Wyszło tak ponieważ złote dodatki są. Mi osobiście się podoba no ale też żeby nie było obciachu na spocie :biggrin:

Opublikowano

Widzę, że wykorzystałeś moją podpowiedź co do lusterek fajnie się prezentują jeśli chodzi o kształt bo te oryginały tak trochę jakby o nich projektanci zapomnieli.

Jak kupowałem swoje to kupiłem od razu te złote inserty ale powiem szczerze do tej pory ich nie założyłem bo czarne fajnie się prezentują i dopiero u Ciebie widzę jak wyglądałyby po zmianie i nadal nie jestem przekonany. Ale może w sezonie się pobawię i zrobię zdjęcie w czarnych i w złotych żeby mieć szybkie porównanie.  

Opublikowano

To jest minuta roboty ledwie na 2 Śrubki sie trzymają :biggrin:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Generalny remont kawy!

Tradycyjnie lusta:

-Nowe sprzęgło

-Wybierak biegów

-Zębatki 1 u 2

-Klocki, olej i tp.td

Ogólnie to kawa w pół odnowiona. Silnik teraz igła :smile: Wizualnie będą jeszcze poprawki. A tak wyglądała jeszcze wczoraj bo niestety urwał się zaczep w plastiki ale już jest gitara. ! UWAGA STUNT MASZYNA ! XD

20150518-142610.jpg

Opublikowano

Parkujesz czasem zielona/żeligowskiego?

Opublikowano

Parkuje parkuje, pod moim oknem. Swoją drogą podoba mi się ta twoja 636 :smile: 

Opublikowano

Jak pierwszy raz ją zobaczyłem to prawie wpadłem do wykopu, tak mnie zauroczyła (:

@Luki - wychodzi na to, że jesteśmy sąsiadami (:

Opublikowano

Luki wymienil jednego moto-sasiada na innego, no pieknie

Kawa w koncu jezdzi, gratki! :smile:

"proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów"

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Luki wymienil jednego moto-sasiada na innego, no pieknie

Ze mnie to jeszcze d*pa a nie motosąsiad. Dopiero prawko robię a moto narazie mam jedynie w planach ):

Opublikowano

To znaczy ze jesteście sąsiadami mojej dziewczyny :3

Opublikowano

Oooo zapowiada się niebezpiecznie :biggrin: Nico nie chce nic mówić ale nawet nie wiem czy dogonisz bo z tego co pamiętam to Luk Cię łyknął na delu :smile: ale szybko jechaliście mogę się mylić :biggrin::whistling:  :whistling:  :whistling:

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

To znaczy ze jesteście sąsiadami mojej dziewczyny :3

Często was widzę wracając do domu, no ale przecież nie będe przeszkadzał i gadał o moto ^^

Opublikowano

Powiem Ci ze cały czas o moto gadamy XD

Przyspieszenie złapał ale jak już 180-190 złapałem i pojechałem dalej xD

Opublikowano

no to teraz pochwal się co zostało z twojej kawy po zgruzowaniu

Coś się wydarzyło ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

Powyżej 200 mnie łyka na śniadanie. :biggrin: Homiczak bez skrępowania zagaduj :smile:

Opublikowano

To już więcej cię tym sprzętem nie łyknie.:|

Opublikowano

Coś się wydarzyło ?

Takie tam rondo na wprost

SV1000S

icon3.png

Opublikowano (edytowane)

bardzo ucierpiał ? czy do wyklepania .... i czy z Nicko wszystko okey ?

Edytowane przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji)

icon3.png Suzuki SV650s

Opublikowano

bardzo ucierpiał ? czy do wyklepania .... i czy z Nicko wszystko okey ?

Wszystko jest do wyklepania, pytanie tylko czy warto :smile: zawsze psiaka mozna zrobic albo pod tor przystosowac :smile:

SV1000S

icon3.png

Opublikowano

Jakby rama nie ucierpiała to na pewno byłoby łatwiej ją ogarnąć;) z plastikami nie ma tragedii, czacha cała

• 1 rok później...
Opublikowano

No to ten, Kawa ma nowe życie. Nowa Rama,Nowy stelaż na tył, Nowe sety, Nowy prawie cały motocykl :P

Zdjęcie z wypadku:1KkApK.jpg

0xHUSL.jpg

Zdjęcie po:

wU6gm3.jpg

YhZRJo.jpg

Nie zamierzam jej sprzedawać jednak jest sentyment :smile: (Żeby nie było że sprzedam jako bezwypadkowa czy coś :P)

Mam nadzieję że się podoba :biggrin:

Wolna chwila i będą jakieś fajniejsze foty :biggrin:

@Offtop:A w sprawie różnych opinii na mój temat: Mam nadal to w d*pie jak wcześnie! :biggrin: <To tak w sprawie wyjaśnienia, bo na ostatnim spocie dość dużo się nasłuchałem o sobie>