Rogal Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Co do ścierania, to sety masz przecież z wyżłobieniami aby się nóżka nie ślizgała. Nie ma takich lakierów czy metody nakładania żeby się nie wytarły. Ale w rowkach kolor zostanie więc i tak będzie fajnie wyglądać Polecam pomalować to proszkowo (tak jak malują felgi w autach) najtrwalsze. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Ale tablicę to profesjonalnie zakrywasz. Nie prościej 30 sek w paincie? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 To pewnie anty-fotoradar "Panie władzo zdaje sobie sprawę ...ale skąd mogłem wiedzieć, że mi się po drodze jakaś szmata zaplatała w rejestrację" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 A gdzie zawieszenie oddałes i ile Cie policzyli ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Co do pytania o szmatke to są zdjęcia z Allegro przed kupnem. Dziś zrobię nowe @@Rooland W rodzinnej firmie mamy mechanika jak by się coś popsuło i akurat tez motocykle ogarnia wiec zrobił mi. Ogarnia temat i sam jeździ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Napisano dziś, 02:15 i Nico się odpowiada: Napisano dziś, 13:52 fajnie że już wstałeś 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 19 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 (edytowane) @Rogal Od 8 rano w szkole byłem Wstałem o 7. Tera kupuje ciężarki też od womet-tech w kolorze niebieskim żeby pasowało do klamek Jak oceniacie? Oto Pare zdjęć kawy:*Anty-Fotoradaru znaleźć nie mogłem* Edytowane 19 Stycznia 2015 przez Nico (wyświetl historię edycji) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Rogal Opublikowano 20 Stycznia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Jak oceniacie? 5 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Elegancko sie prezentuje szykowna maszyna i nawet pojeździć masz gdzie . Niezłe te nakrętki na górnej półce, przydały by mi się te złote. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Pit Polecam można regulować amorki <3 i nie są drogie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 20 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Bardzo zacnie wygląda to teraz jeszcze sety 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 20 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2015 Dziś przyjechały mi końcówki kierownicy w kolorze niebieskim. Moto bd można obejrzeć w Sobotę i Niedziele na targach jak coś Tylko nie kręcić mi manetą! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Tylko nie kręcić mi manetą! Przy twoim postawimy to: 2 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Musze se taka naklejeczke sprawić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Mówisz i masz - http://coda.cupsell.pl/produkt/1134980--UWAGA-VLEPA-x-6.html 10 zł za 6 sztuk. Starczy na wszystkie moto w waszej rodzinie 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 21 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 W sumie Ciekawa opcja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominikf6 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Ale ta Kawka piękna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 (edytowane) Będzie można obejrzeć w ten weekend na ptaku Edytowane 22 Stycznia 2015 przez Rogal (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 No z paroma dodatkami a zdjęcia dodam po evencie w ptaku 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 22 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Dobra zdjęcia dodam jeszcze dziś jak uda mi się coś fajnego ustrzelic z nowych dodatków (Powod:NWM czy kawa w ptaku bd stała ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) No to tak: Kawa nie będzie stała w Ptaku więc oto lista dodatków. Ostatnie bo teraz juz kasy nie ma ;( : -Lusterka Barracuda Race ze złotymi wstawkami -Manetki Barracuda złoto-czarne(Podobają mi sie okropnie) <Poprzedni niebieski nie pasował do motocykla za ciemny> -Końcówki kierownicy Niebieskie Womet-Tech Zdjęcia jak wygląda obecnie kawa: Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Nico (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Kawa nie będzie stała w Ptaku SPŁOŃ!Tylko po to chciałem tam jechać, żeby ją zobaczyć 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu94 Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 (edytowane) SPŁOŃ! Tylko po to chciałem tam jechać, żeby ją zobaczyć O to to! Teraz pozostaje czekać na cieplejsze dni i obczaić na spocie Edytowane 23 Stycznia 2015 przez Lesiu94 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 23 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 No niestety. Siły wyższe zadecydowały że pojedziemy Husqvarną i V-Stormem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Może zostanę zlinczowany ale wcześniejszy zestaw manetek i ciezarkow bardziej mi się podoba(przynajmniej na zdjęciach). Te lusterka też mnie nie przekonują osobiście wybrałbym ciemne/czarne... Nie gniew się Nico tak tylko sobie biadole po piwku przy piątku☺ Sprzęt fajny!!! Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi