Skocz do zawartości

Kawasaki Zx6R 2005 :)

Nico

Rekomendowane odpowiedzi

Co do ścierania, to sety masz przecież z wyżłobieniami aby się nóżka nie ślizgała. Nie ma takich lakierów czy metody nakładania żeby się nie wytarły. Ale w rowkach kolor zostanie więc i tak będzie fajnie wyglądać :smile:
Polecam pomalować to proszkowo (tak jak malują felgi w autach) najtrwalsze.

...

Ale tablicę to profesjonalnie zakrywasz. Nie prościej 30 sek w paincie? :biggrin:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Co do pytania o szmatke to są zdjęcia z Allegro przed kupnem. Dziś zrobię nowe :biggrin:

@@Rooland W rodzinnej firmie mamy mechanika jak by się coś popsuło i akurat tez motocykle ogarnia wiec zrobił mi. Ogarnia temat i sam jeździ :smile:

@Rogal Od 8 rano w szkole byłem :biggrin: Wstałem o 7. 

Tera kupuje ciężarki też od womet-tech w kolorze niebieskim żeby pasowało do klamek ;)

Jak oceniacie? :P

Oto Pare zdjęć kawy:*Anty-Fotoradaru znaleźć nie mogłem* :biggrin:

j17nvc.jpg

e0lim1.jpg29dcsm.jpg29f2m85.jpgoiafzc.jpg10750gk.jpgf01coi.jpg20gn1tw.jpgrmpahu.jpg15robvk.jpge0lim1.jpg

Edytowane przez Nico (wyświetl historię edycji)

Dziś przyjechały mi końcówki kierownicy w kolorze niebieskim. Moto bd można obejrzeć w Sobotę i Niedziele na targach jak coś :biggrin: Tylko nie kręcić mi manetą! :biggrin:

Dobra zdjęcia dodam jeszcze dziś jak uda mi się coś fajnego ustrzelic z nowych dodatków :smile:(Powod:NWM czy kawa w ptaku bd stała :biggrin:)

No to tak: Kawa nie będzie stała w Ptaku więc oto lista dodatków. Ostatnie bo teraz juz kasy nie ma ;( :biggrin::

-Lusterka Barracuda Race ze złotymi wstawkami

-Manetki Barracuda złoto-czarne(Podobają mi sie okropnie) :biggrin: <Poprzedni niebieski nie pasował do motocykla za ciemny>

-Końcówki kierownicy Niebieskie Womet-Tech

Zdjęcia jak wygląda obecnie kawa:

yrok5M.jpg
2fKHxs.jpg
DXlkah.jpg
eNwSOE.jpgJJIgDG.jpgqdDWZq.jpg
MVSQAs.jpg
xMqiNd.jpg
Edytowane przez Nico (wyświetl historię edycji)

Może zostanę zlinczowany ale wcześniejszy zestaw manetek i ciezarkow bardziej mi się podoba(przynajmniej na zdjęciach).

Te lusterka też mnie nie przekonują osobiście wybrałbym ciemne/czarne...

Nie gniew się Nico tak tylko sobie biadole po piwku przy piątku☺

Sprzęt fajny!!!

Pozdrawiam