boyzdw Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Witam,Mam taką prośbe. Czy ktoś może sie orientuje , czy w porcie łódź albo niedaleko znajduje sie jakiś sklep motocyklowy z odzieżą, bo wybieram się w niedziele. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 W samym Porcie Łódź raczej nie, ale dla pewności proponuję skontaktować się z infopunktem dzwoniąc pod podany numer telefonu (042) 298 12 02 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nameless Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Nie, w porcie nie ma takiego sklepu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boyzdw Opublikowano 13 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 dzieki za informacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 jest przed portem na pabianickiej chyba przy vw w głębi parterowy budynek kiedyś ręce i gowe tam kupowałem 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 troszkę nie w temacie , ale jechałem ostatnio al.włókniarzy i widziałem przy kaliskim przy poczcie w ciągu budynków sklep z odzierzą motocyklową . Był ktoś tam , i orientujecie się może jak wygląda asortyment i jak cenowo ? 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pink-f Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Kupiłem tam skórzaną kurtkę dla żony (700zł) i skórę dla mnie (500zł). Obie z protektorami, jestem zadowolony - mile chłopaki. gdzieś na forum widziałem o nich wpisy.pozdrawiam Michał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Tam przy kaliskim to chyba MTTR jeśli dobrze pamiętam.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 przy kaliskim są dwa jeden salon motocyklowy i drugi przy poczcie same ubrania dla motocyklistów 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 To z samymi ubraniami w tych byłych budynkach PKP po stronie poczty chyba to MTTR, po drugiej stronie estakady jest chyba Liberty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 dokładnie po stronie poczty . Warto ich odwiedzić ? 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pink-f Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 dokładnie po stronie poczty . Warto ich odwiedzić ?warto , duży wybór skór i tekstylnych ciuchów, kaski rękawice i inny asortyment "motocyklowy"To z samymi ubraniami w tych byłych budynkach PKP po stronie poczty chyba to MTTR, po drugiej stronie estakady jest chyba Libertypo drugiej stronie to już nic nie ma, została tylko "reklama" wielki motocykl na dachu. Liberty jest na Maratońskiej.pozdrawiam Michał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 libert praktycznie teraz nie ma nigdzie, a od lutego bedzie na dabrowskiego w intercarsie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pink-f Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 libert praktycznie teraz nie ma nigdzie, a od lutego bedzie na dabrowskiego w intercarsie to z Maratońskiej się zwijają? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konnes Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 ANO zwija zwija się.... 0 Cytuj Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem hej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 to z Maratońskiej się zwijają? Liberty Motors - Nowa Siedziba, Już Niedługo 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Liberty Motors - Nowa Siedziba, Już Niedługoto lipa mialem tak blisko :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemol Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 MTTR też zmienia swoją siedzibę, albo nawet już zmienili. POdejrzewam że informację o nowym adresie na starych śmieciach zostawili 0 Cytuj yamaha-stars.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banita666 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Moto bazar będzie przecież w niedzielę 0 Cytuj You don' t know the power of the dark side Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek4026e Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Moto bazar będzie przecież w niedzielęmała poprawka.Moto Bazar jest w sobote. 0 Cytuj Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi