Majk Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Witam,W garażu po kilku tygodniach poszukiwania pojawiła się nowa maszyna . Po motocykl wybrałem się z szanownym Adminem Suchym (jeszcze raz dzięki !) do Warszawy . Mieliśmy obejrzeć kilka sprzętów, jednak tak się dobrze złożyło , że ten który interesował mnie najbardziej okazał się egzemplarzem wartym zakupu.Motocykl wyprodukowany w 2009 roku z przebiegiem 27 000 km . Parę dni temu zrobiłem nowemu nabytkowi korektę lakieru i dostał zabezpieczenie lakieru w postaci powłoki ceramicznej Modesta. Od razu po tym poszedł TANKPAD , którego wcześniej nie było.W poniedziałek maszyna jedzie do MOTORWINGS na przegląd i wymianę płynów ustrojowych z wymianą tylnego buta włącznie. Wrażenia z jazdy jak najbardziej pozytywne . Właściciel zadowolony z zakupu W sezonie zimowym parę rzeczy jest do zrobienia , żeby z moto zrobić przysłowiową IGŁĘ . Także do zobaczenia na trasach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Gratulacje zakupu fajna maszyna LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Również gratuluję i niech służy bezawaryjnie! Szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Osobiście wole z owiewką ale moto ładne i zdrowo wygląda. Pociechy z moto życzę. ELO 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 dostał zabezpieczenie lakieru w postaci powłoki ceramicznej Modest Co to takiego ??? Spoko motorek 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Motocykl w fajnym stanie, mimo 5 lat wszystko pracuje elegancko, a poprzedni właściciel dbał o pojazd No i dawno nie jeździłem Nakedem, była okazja odświeżyć pamięć na trasie Graty 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Bardzo fajna maszyna 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Co to takiego ??? Podłączam się pod pytanie Lansa. Jak to się odbywa? Czy w Łodzi ktoś to robi i jak droga to impreza. Pytam bo bak mojej TDMki, ma dwa punkty lekko uszkodzonego lakieru, które chciałbym jakoś zabezpieczeć, a blacharz/lakiernik ze mnie żaden. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2014 Jestem za granicą. Wejdzie na stronę SNB LODZ . Powinniście się czegoś dowiedzieć. Wracam w niedziele. To mogę wam napisać dokładniej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobC Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Zajefajny moto. Gratulacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Bardzo ładne moto, gratulacje. Czy ja go dziś nie widziałem w Dłutowie? Czy to inna sztuka była? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Niestety to nie moje moto , dziś w nocy wróciłem z tygodniowego wyjazdu . Nawiązując do waszych postów odnośnie powłoki ochronnej . Powłoka ceramiczna daje fizyczne zabezpieczenie lakieru, po utwardzeniu jest to pare mikronów grubości, które chronią lakier przez rysami spowodowanymi myciem, warunkami atmosferycznymi oraz nadaje niesamowitej głębi koloru i szklistego odbicia . Podrzucam link dla ciekawych co to http://ceramicpro.pl/ceramiczna-ochrona-lakieru-2 Chłopaki z SNB mogą wam bez problemu taką usługę zaoferować , bardzo dobrze znam właścicieli i ręczę za nich . Ogółem rzecz ujmują mogą wasz motocykl (lakier) dopieścić tak żeby wyglądał lepiej niż przed tym jak wyjechał z fabryki . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi