Majk Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2014 Witam,W garażu po kilku tygodniach poszukiwania pojawiła się nowa maszyna . Po motocykl wybrałem się z szanownym Adminem Suchym (jeszcze raz dzięki !) do Warszawy . Mieliśmy obejrzeć kilka sprzętów, jednak tak się dobrze złożyło , że ten który interesował mnie najbardziej okazał się egzemplarzem wartym zakupu.Motocykl wyprodukowany w 2009 roku z przebiegiem 27 000 km . Parę dni temu zrobiłem nowemu nabytkowi korektę lakieru i dostał zabezpieczenie lakieru w postaci powłoki ceramicznej Modesta. Od razu po tym poszedł TANKPAD , którego wcześniej nie było.W poniedziałek maszyna jedzie do MOTORWINGS na przegląd i wymianę płynów ustrojowych z wymianą tylnego buta włącznie. Wrażenia z jazdy jak najbardziej pozytywne . Właściciel zadowolony z zakupu W sezonie zimowym parę rzeczy jest do zrobienia , żeby z moto zrobić przysłowiową IGŁĘ . Także do zobaczenia na trasach 1 Cytuj
marmot.c Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2014 Gratulacje zakupu fajna maszyna LwG 0 Cytuj
Lancet Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2014 Również gratuluję i niech służy bezawaryjnie! Szerokości! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
B3DNAR Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2014 Osobiście wole z owiewką ale moto ładne i zdrowo wygląda. Pociechy z moto życzę. ELO 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow
Lans Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2014 dostał zabezpieczenie lakieru w postaci powłoki ceramicznej Modest Co to takiego ??? Spoko motorek 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2014 Motocykl w fajnym stanie, mimo 5 lat wszystko pracuje elegancko, a poprzedni właściciel dbał o pojazd No i dawno nie jeździłem Nakedem, była okazja odświeżyć pamięć na trasie Graty 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Mark_Ka Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2014 Bardzo fajna maszyna 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie
gary Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2014 Co to takiego ??? Podłączam się pod pytanie Lansa. Jak to się odbywa? Czy w Łodzi ktoś to robi i jak droga to impreza. Pytam bo bak mojej TDMki, ma dwa punkty lekko uszkodzonego lakieru, które chciałbym jakoś zabezpieczeć, a blacharz/lakiernik ze mnie żaden. 0 Cytuj
Majk Opublikowano 9 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Jestem za granicą. Wejdzie na stronę SNB LODZ . Powinniście się czegoś dowiedzieć. Wracam w niedziele. To mogę wam napisać dokładniej. 0 Cytuj
RobC Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 Zajefajny moto. Gratulacje 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2014 Bardzo ładne moto, gratulacje. Czy ja go dziś nie widziałem w Dłutowie? Czy to inna sztuka była? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Majk Opublikowano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2014 Niestety to nie moje moto , dziś w nocy wróciłem z tygodniowego wyjazdu . Nawiązując do waszych postów odnośnie powłoki ochronnej . Powłoka ceramiczna daje fizyczne zabezpieczenie lakieru, po utwardzeniu jest to pare mikronów grubości, które chronią lakier przez rysami spowodowanymi myciem, warunkami atmosferycznymi oraz nadaje niesamowitej głębi koloru i szklistego odbicia . Podrzucam link dla ciekawych co to http://ceramicpro.pl/ceramiczna-ochrona-lakieru-2 Chłopaki z SNB mogą wam bez problemu taką usługę zaoferować , bardzo dobrze znam właścicieli i ręczę za nich . Ogółem rzecz ujmują mogą wasz motocykl (lakier) dopieścić tak żeby wyglądał lepiej niż przed tym jak wyjechał z fabryki . 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi