Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Kartodrom W Bydgoszczy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ściganci! :dance:
W najbliższą sobotę planujemy wyskoczyć na torowanie do Bydgoszczy :moto:
Obiekt mają tam zacny, dojazd nie najgorszy wiec wypadłoby go w końcu odwiedzić.

Mamy dostępną sesje w godzinach 9 - 13 za 80zł od motocykla. (normalnie kosztuje to 30zł/1h)
Muszę potwierdzić zarządcy obiektu do piątku do południa ile osób sie wybiera i czy w ogóle przyjedziemy bo jak wiadomo pogoda na razie nas nie rozpieszcza.
Prawdopodobnie będziemy jeździć na zmianę z kartami w sesjach po 15 minut.

Proszę wpiszcie się na listę kto by reflektował taki wypadzik i po raz ostatni w tym sezonie pachnąć na kolano przed zakrętem :riding:

thumb_flm_1411482995__tor_bydgoszcz.jpg

Pozdro!

Opublikowano

Tak jak już rozmawialiśmy, Ja + Wildi :biggrin: (i pewnie Sikor - mam taką nadzieję ;) )

Tylko żeby pogoda była !

Opublikowano

Ja jednak odpadam- nie dam rady w tym terminie :/ 

Opublikowano
  W dniu 23.09.2014 o 16:07, SMmaciek napisał(a):

Będzie słońce to i ja będę :biggrin:

Chyba chciałeś powiedzieć "będziemy" :whistling:

Opublikowano
  W dniu 23.09.2014 o 16:07, SMmaciek napisał(a):

Będzie słońce to i ja będę :biggrin:

pogoda pokazuje cały kraj deszczowy w sobotę.   w niedziele ma być ladnie, a to tylko sobota wchodzi??

Opublikowano

do soboty jest jeszcze kilka dni i może wszystko się przesunąć. ja mam nadizeje że przesunie się na naszą korzyść :biggrin:

Opublikowano (edytowane)

80zł od moto napewno czy od kierownika?

Działam z moto wiec powinienem być gotowy na sobotę :smile: oby pogoda była

Edytowane przez Sikorr (wyświetl historię edycji)
Opublikowano
  W dniu 23.09.2014 o 17:31, Pati napisał(a):

To jest ten tor na Fordyńskiej w Bydgoszczy?

Z tego co mi wiadomo w Bydgoszczy jest jeden. Fordońska 116. :riding: To ten sam na którym trenowałaś. :riding: 

Opublikowano

Ja się nie znam, ale nam instruktorzy mówili, że ten tor do jazdy sportowej nie jest przeznaczony no i profilowanych zakrętów to się tam nie spodziewajcie, technicznie fajny.

Opublikowano

Raczej jest do sportowej jazdy a nie pierdu pierdu:) na tym torze odbywają się dwie rundy MP Supermoto, więc Ci chyba głupot nagadali instruktorzy :smile:

Opublikowano

W dniu 23.09.2014 o 18:04, Sikorr napisał(a):
80zł od moto napewno czy od kierownika?

Chyba od osoby ....

Opublikowano

W którym roku te zawody były? Może przed modernizacją był sportowy, na kulikowisku spece mówili, że on jest przeznaczony do nauki jazdy na moto, a nie sportowej właśnie. Ale jaki by nie był, to spokojnego torowania i dobrej pogody :smile: dojazd faktycznie jest ok. Pozdrawiam

Opublikowano

Tyle, że ten tor jest o połowę skrócony bo znalazła się właścicielka terenu i swoją część odgrodziła siatką.... Tor powolny - nawrotka za nawrotką ale kilka fajnych miejsc jest.....

kamaras

ccm250.png

Opublikowano

jak będzie pogoda to ja na 99% jadę i zabieram jeszcze jednego też z moto wiec 2 osoby jeżdżące 

kto się jeszcze deklaruje bo sami nie pojedziemy??

Opublikowano

jak bedzie pogoda to na bank krzysztofu z smmackiem a ja z wildi czekamy na decyzje sikora ...

Opublikowano

wiec czekamy na pogodę... a sikor niech się zbiera i korzysta z R6 póki końcówka pogody :smile::)

Opublikowano

Maciek jedziemy czy nie jedziemy?

Muszę potwierdzić gościowi od toru jutro do 12. 

Niestety mamy sesje w godzinach 9- 13 bo później tor jest zarezerwowany.
Mam nadzieje, że pogoda będzie łaskawa i nie będzie zbyt zimno od rana :unsure:

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 25.09.2014 o 20:08, SMmaciek napisał(a):

Zadzwonię jutro o 11 i się dogadamy :smile:

Ok Ok. ;)   Lubie jak do mnie dzwonisz lub piszesz słitaśne smski :hihi:

Edytowane przez KrzysztoFu (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

W związk z dupną pogodą i nie lepszymi prognozami na jutro ja i KrzysztoFu odpuszczamy jutrzejszy wyjazd:/

Opublikowano (edytowane)

18 stopni to dupna pogoda? :P nie wiem gdzie wy sprawdzacie te prognozy :P jesień już jest a nie lato ;)

Edytowane przez Lusia (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

No ja niestety w tyrce wylądowałem dzisiaj. Poleciał ktoś w końcu na ten tor? Bo pogoda tak średnio optymistyczna...