KrzysztoFu Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Cześć ściganci! W najbliższą sobotę planujemy wyskoczyć na torowanie do Bydgoszczy Obiekt mają tam zacny, dojazd nie najgorszy wiec wypadłoby go w końcu odwiedzić.Mamy dostępną sesje w godzinach 9 - 13 za 80zł od motocykla. (normalnie kosztuje to 30zł/1h)Muszę potwierdzić zarządcy obiektu do piątku do południa ile osób sie wybiera i czy w ogóle przyjedziemy bo jak wiadomo pogoda na razie nas nie rozpieszcza.Prawdopodobnie będziemy jeździć na zmianę z kartami w sesjach po 15 minut.Proszę wpiszcie się na listę kto by reflektował taki wypadzik i po raz ostatni w tym sezonie pachnąć na kolano przed zakrętem Pozdro! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Tak jak już rozmawialiśmy, Ja + Wildi (i pewnie Sikor - mam taką nadzieję ) Tylko żeby pogoda była ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ja jednak odpadam- nie dam rady w tym terminie :/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Będzie słońce to i ja będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 23 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Będzie słońce to i ja będę Chyba chciałeś powiedzieć "będziemy" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Będzie słońce to i ja będę pogoda pokazuje cały kraj deszczowy w sobotę. w niedziele ma być ladnie, a to tylko sobota wchodzi?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 do soboty jest jeszcze kilka dni i może wszystko się przesunąć. ja mam nadizeje że przesunie się na naszą korzyść 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 To jest ten tor na Fordyńskiej w Bydgoszczy? 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 (edytowane) 80zł od moto napewno czy od kierownika? Działam z moto wiec powinienem być gotowy na sobotę oby pogoda była Edytowane 23 Września 2014 przez Sikorr (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 To jest ten tor na Fordyńskiej w Bydgoszczy? Z tego co mi wiadomo w Bydgoszczy jest jeden. Fordońska 116. To ten sam na którym trenowałaś. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Ja się nie znam, ale nam instruktorzy mówili, że ten tor do jazdy sportowej nie jest przeznaczony no i profilowanych zakrętów to się tam nie spodziewajcie, technicznie fajny. 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Raczej jest do sportowej jazdy a nie pierdu pierdu:) na tym torze odbywają się dwie rundy MP Supermoto, więc Ci chyba głupot nagadali instruktorzy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 80zł od moto napewno czy od kierownika? Chyba od osoby .... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pati Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 W którym roku te zawody były? Może przed modernizacją był sportowy, na kulikowisku spece mówili, że on jest przeznaczony do nauki jazdy na moto, a nie sportowej właśnie. Ale jaki by nie był, to spokojnego torowania i dobrej pogody dojazd faktycznie jest ok. Pozdrawiam 0 Cytuj PSY RATOWNICZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 W tym roku w sierpniu chyba ostatno 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Tyle, że ten tor jest o połowę skrócony bo znalazła się właścicielka terenu i swoją część odgrodziła siatką.... Tor powolny - nawrotka za nawrotką ale kilka fajnych miejsc jest..... 0 Cytuj kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 jak będzie pogoda to ja na 99% jadę i zabieram jeszcze jednego też z moto wiec 2 osoby jeżdżące kto się jeszcze deklaruje bo sami nie pojedziemy?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 jak bedzie pogoda to na bank krzysztofu z smmackiem a ja z wildi czekamy na decyzje sikora ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 wiec czekamy na pogodę... a sikor niech się zbiera i korzysta z R6 póki końcówka pogody :) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Maciek jedziemy czy nie jedziemy?Muszę potwierdzić gościowi od toru jutro do 12. Niestety mamy sesje w godzinach 9- 13 bo później tor jest zarezerwowany.Mam nadzieje, że pogoda będzie łaskawa i nie będzie zbyt zimno od rana 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Zadzwonię jutro o 11 i się dogadamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 25 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Zadzwonię jutro o 11 i się dogadamy Ok Ok. Lubie jak do mnie dzwonisz lub piszesz słitaśne smski Edytowane 25 Września 2014 przez KrzysztoFu (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 W związk z dupną pogodą i nie lepszymi prognozami na jutro ja i KrzysztoFu odpuszczamy jutrzejszy wyjazd:/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 (edytowane) 18 stopni to dupna pogoda? nie wiem gdzie wy sprawdzacie te prognozy jesień już jest a nie lato Edytowane 26 Września 2014 przez Lusia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 No ja niestety w tyrce wylądowałem dzisiaj. Poleciał ktoś w końcu na ten tor? Bo pogoda tak średnio optymistyczna... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi