wegiel Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 no koniec sezonu znaczy w listopadzie minionego roku po sprzedaży kawsaki zx7r na szybko żeby zdążyć przed mrozem:) do miejscowości sannik w woj.mazowieckim i tak jestem szczęśliwym posiadaczem hondy VTR 1000 firestorm z 1998 roku. no jak dla mnie lalka:). Z gadżetów nie seryjnych: Grzane manety oxford (kurcze dają radę)najbliższe plany co do modyfikacji:-crasch pady:)-wkładka K&N-może wydech (w końcu dźwięk dwucylindrowej V bezcenny) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Pięknie się prezentuje vtr-ka a wersja vtr 1000 sp jeszcze piękniejsza;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ale fajna taka czarna;) , ależ jestem bardzo ciekaw jak to brzmi ale pewno Zaiebiście .. ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ładna VTR-ka, dbaj o nią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Rewelacyjna maszyna, a i pewnie dobrze gada... 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegiel Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 ale ona gra. hmmm. nawet na serii. dziękuję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Ja bym odrazu wydechy do edzia wysylal przeciez taka V jestes litr to musi piegnie grac ojej jak chcesz to ci dam namiary na niego przerabia wydeszki profesjonalnie za mala kase 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegiel Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 dzięki panie kolego (sam spawam zawodowo mig/mag/tig) ale chyba nie chcę nic kombinowanego. przyglądałem się i naprawdę nie problem tam zrobić 2w1 i założyć coś przelotowego i będzie grzmiało jak grom ale nieeee;). jak się trafi coś ładnego dedykowanego w dobrej cenie to chętnie przygarnę ale rzeźba odpada 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 noładna vtr-ka ale 1000 na 2 gary i to jeszcze układ v musi przyspieszać jak maszynka do mięsa ale każdy kupuje co lubi ładny egzemplarz będzie co opijać na wiosnę ,a co do wydechów to mnie się podoba podwójny kominek jak jeszcze dobrze gada to git tylko czy władza się nie czepia takiej muzyki z rury? 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Ładny sprzęcik pogratulować 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 zacna maszynka . jest czym pogonić 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegiel Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 noładna vtr-ka ale 1000 na 2 gary i to jeszcze układ v musi przyspieszać jak maszynka do mięsa ale każdy kupuje co lubi ładny egzemplarz będzie co opijać na wiosnę ,a co do wydechów to mnie się podoba podwójny kominek jak jeszcze dobrze gada to git tylko czy władza się nie czepia takiej muzyki z rury?póki jest seria nie ma czego się czepiać,a jeśli chodzi o osiągi nie ma tragedii 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyjekOcw Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Fajniusia VTR. ;)W zeszlym sezonie planowalem taką kupic ale wkoncu los pokierowal mnie w kierunku Cbr900rr. Moze na ten sezon kupie wlasnie vtr'ke 0 Cytuj MOTORY SĄ WSZĘDZIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Fajny sprzęcik Wielbie motorki z dwoma garami . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Fajny sprzęcik 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Pierwsze co zrobilem w swojej SV to oddalem wydech do przerobki. (wyglada tak jak oryginal tylko tyle ze ma w srodku wsadzaona rurke przelotowa (z taki samych materialow co markowe wydechy) i welne stalowa przelot 56mm i powiem ze to byly najlepiej wydane pieniadze. Dzwiek V to cos najpiekniejszego w 650 slychac jak by burza szla a w 1000 to dopiero musi gadac Powodzenia w przerobkach i mam nadzieje ze zobaczymy sie na jakims spotkaniu. Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Sprzęcik ładny i bym zostawił dwa kominy,dobrze z nimi wygłada 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aciulek Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 lalka jest zadbana i pracuje jak nalezy ja bym nic juz nie robil z wydechem jest wystarczajaco glosnya jezdzi sie rewelacyjnie :)p.s. Marcin, byles ostatnio u mnie na moto? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piżmak Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Bardzo fajna, jestem ciekaw jak wygląda i brzmi w realu. Może się spotkamy w sezonie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Sprzet naprawde w dobrej kondycji utrzymany po zdjecia widac... byle do wiosny..jestem ciekaw jak z ilością pochlonietej benzyny ..ciekawi mnie to.. http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian-xj600 Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 musze przyznac ze sympatyczna ;] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegiel Opublikowano 4 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 sezon motocyklowy 2012 rozpoczęty wczoraj Łódź-Kalisz Kalisz-Łódź. -bo kolega zostawił tel. w samochodzie wynajętym 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi