Mawet Opublikowano 22 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Trwam i mówienie "o co tak naprawdę poszło" to chyba jakis oksymoron. Przedstawią swoją wersję i tyle. Sam tytuł mnie rozbraja i już pokazuje co w tym programie będzie się działo. I za pewne zaproszona zostanie "jedna strona" do "dyskusji" . Kapelan rajdu....co to w ogóle jest? komedia. Czarni bracia wszędzie się wcisną. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Telewizja TRWAM jest tak samo subiektywna jak TVN, POLSAT, TVP, czy SuperStacja, więc nie rozumiem skąd u kolegi takie oburzenie. (Chociaż w sumie jak czytam większość debat z udziałem przedmówcy to już zdążyłem przywyknąć.) W każdym razie: Żałuję, że nie obejrzałem, bo poznałbym stanowisko jednej ze stron konfliktu, jak druga strona będzie się wypowiadała w innej stacji to też się chętnie dowiem jakie mają racje.Co do samego zlotu, to (mogę zabrzmieć jak fan Bee Gees XD) może byśmy pomyśleli o jakimś wspólnym oznakowaniu? Po pobieżnej obserwacji wątku koszulek forumowych wnioskuję, że nie dogramy tego do zlotu na JG. Jakiś wspólny znak charakterystyczny byłby o tyle IMO dobry, że ułatwiłby jazdę w grupie, odnajdywanie się na miejscu, czy jakies przegrupowania. Myślę o czymś prostym, jak bandama na ramieniu w jednym kolorze. Chyba, że wszyscy smyczki forumowe będziemy mieć na wierzchu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 A może sprężymy się raz dwa z tymi koszulkami i założymy je na kombinezony itp ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Wątpię, żeby się udało, z resztą, żeby założyc na kombi to musiałbyś mieć o rozmiar większą, no a na miejscu raczej chciałbyś pewnie kombi rozpiąć ;PMoim zdaniem widoczne byłyby np bandamy na ramieniu w kolorze nawiązującym do barw Łodzi, czyli żółty lub pomarańczowy (choć to może zalatywać amerykańskim filmem o gangach motocyklowych a'la Bier Boyz XD) Choć plus jest taki, że jak wtedy zobaczysz kogoś z takim emblematem na ramieniu to 99% pewności, że człowiek z forum (A ja się tak tego dopominam, bo jak niektórzy wiedzą mam problem z zapamiętaniem twarzy i przypisaniem ich do ksyw/imion ;P) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 24 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Przed, albo po zlocie w Częstochowie czy gdzie my tam pojedziemy jest propozycja integracji :cheers:http://motocykle-lodz.pl/topic/1137-ognisko-na-brusie-14042012/Mamy już ustalony jakiś dzień wyjazdu? 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Opublikowano 27 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Kapelan rajdu....co to w ogóle jest? komedia. Czarni bracia wszędzie się wcisną.Jak dla mnie to to pytanie nie na miejscu."Czarni bracia" się nie wciskają tylko są gospodarzami tego zlotu.Jakby nie wszyscy pamiętali to częstochowskie rozpoczęcie sezonu zawsze miało nazwę:"...Zlot Gwieździsty imienia ks Zdzisława Peszkowskiego..."Mało tego, jeden z "czarnych" jest nawet w nazwie tego zlotu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martini Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Jak dla mnie to to pytanie nie na miejscu."Czarni bracia" się nie wciskają tylko są gospodarzami tego zlotu.Jakby nie wszyscy pamiętali to częstochowskie rozpoczęcie sezonu zawsze miało nazwę:"...Zlot Gwieździsty imienia ks Zdzisława Peszkowskiego..."Mało tego, jeden z "czarnych" jest nawet w nazwie tego zlotu...Dokładnie - kolego @Mawet może poczytasz najpierw o idei tego zlotu oraz kto go organizuje zanim sie wypowiesz... uświadomię cię, że jedzie się tam, żeby sie pomodlić... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajd Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 I jak w końcu z ta częstochową jedzie ktoś do czestochowy może by sie jakoś gdzieś umówić i jechać zwartą grupą...temat ucichł a czas ucieka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 spokojnie jeszcze nie pora za tydzien pewnie sie ruszy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Ktoś rzucił pomysł zbiórki od Młynem, jest to o tyle dobra sugestia, że w odróżnieniu od zbiórek w środku miasta jest cień szansy, ze chociaż przez jakiś kilometr lub dwa będziemy jechać we wcześniej ustalonych grupach ;P Co do godziny, to czerpałbym pełnymi garściami z doświadczenia osób, które już tam były wcześniej, biorąc poprawkę na to, że będziemy jechać pewnie w 3 grupach i będzie nas dosyć dużo, co w sposób nieunikniony powoduje pewne obsunięcia czasowe, które należy uwzględnić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDY 600 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 I jak w końcu z ta częstochową jedzie ktoś do czestochowy może by sie jakoś gdzieś umówić i jechać zwartą grupą...temat ucichł a czas uciekacześć przyjeżdżasz moto może do pracy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajd Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 cześć przyjeżdżasz moto może do pracy tak a czemu pytasz...???? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas_01 Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 ja również czekam na jakieś konkretne informacje co do wspólnego wyjazdu na czestochowe. Pisze się na 100 %, już sobie wolne w pracy zoorganizowałem i tylko czekam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 może stacja LUK OIL na rogu Włókniarzy - Pabianicka???nie raz i nie dwa już się tam spotykaliśmy i zgarnialiśmy potem resztę ludzi z Portu Łódź :)korki w Częstochowie będą pewnie masakryczne więc proponuję też wcześniejszą godzinę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Ja proponuje Młyn poniewaz jest juz na prostej drodze do czestochowy poza miastem i swiatlami gdzie kazdy sie gubi... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 To kto chętny zabiera mnie na plecak ?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 To kto chętny zabiera mnie na plecak ?? Może być kosz boczny ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
larry Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 A może Carrefour przy BP na rzgowskiej a kolumny tam jest duzo miejsca chyba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Nie no żartowałem Ja jako plecak mający 197 wzrostu i ważący ponad 100 KG nie jestem dobrym pasażerem na moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Byku, masz jeszcze dwa tygodnie zbijaj wagę to pomyślę 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Julka niestety może być ciężko, teraz za dużo ruchu nie mam No ładnie, to musiałem sprzedać moją kochaną R1, żebyś mi zaproponowała przejażdżkę, to przez Ciebie... Chyba Was będę autem gonić Albo Was przegonię hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Byku jak chętny jesteś to mam miejsce wolne, a jeżeli chodzi o Twe wymiary to już woziłem kumpla o identycznych parametrach 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Pod tym Carefourem to się dużo grup zbiera, Młyn to dobra opcja, bo już za miastem, Crosiak dobrze mówi :DPS- poszukuję kasku i kurtki dla mojego plecaczka ( i nie mam na myśli Byka ;P) Jeśli ktoś ma wolna kurtkę w rozmiarze najprawdopodobniej S i jakiś wolny kask to proszę o informacje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 mój plecaczek(moja dziewczyna) niestety posiada tylko kask wiec jak z Nią jeżdżę to jest trochę pokrzywdzona. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 mam taka małą propozycję Ustalmy pierw plan trasy na Jasną Górę a później miejsca zbiórek ? 1. czy lecimy prostą trasą- jedynaczką Łódź -Częstochowa http://g.co/maps/q6k6v 2. czy Pabianice, Dłutów, Wadlew, Bełchatów, Kamieńsk, Częstochowa http://g.co/maps/b5na2 a może ktoś ma jeszcze inna trasę ? pozdrawiam 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi