Skocz do zawartości

Ix Zlot Motocyklowy Na Jasnej Górze 14-15 Kwietnia 2012

JAKUBKO

Rekomendowane odpowiedzi

no to ciekawe co teraz ...jakubko na to powie?

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:

Bemowo to komercha, że ja pie***, ale w sumie skoro w Częstochowie ma być to samo, a do Olsztyna się nie wybieram to chyba zostaje Warszawa :/

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Warszawka to jest typowa masówka, wystawy, pokazy, koncerty, a Częstochowa miała odmienny klimat ( nie da się tego skopiować ).

Dlatego twierdze, ze Czestochowa ma za mocne korzeniezeby je wyrwac.

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

chyba coś kitują nie wierze że odwołają zlot w częstochowie zbyt duża międzynarodową impreza żeby odwołali

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:

Masz rację, też nie sądzę, żeby nagle nic nie było, tym bardziej, że został miesiąc do imprezy, a jakoś nie słyszałam o tym nigdzie indziej...

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

foch na prezydenta strzelili i dupaa :ohmy2: uwazam ze prezydent mial dobre checi chcąc dostarczyc motocyklistom wiecej atrakcji niz sama msza no ale widac kosciol na to nie pojdzie - pojdzie pod olszyn. pogratulować

fakt, że większość nie przyjeżdżała tam dla mszy tylko dla atmosfery, spotkania znajomych z różnych stron Polski itd...

AMEN !!!

Witam was wszystkich:

Ponieważ bardzo bardzo interesowałem się tym zlotem, i nie mogłem się doczekać tym bardziej dołożyłem starań aby sie doinformować:

oto następujące źródła:

http://www.polishclub.org/2012/03/16/rajd-motocyklowy-jasna-gra-2012-przeniesiony-za-sprawa-prezydenta-czestochowy-do-sanktuarium-maryjnego-w-gietrzwaldzie-kolsztyna/

http://www.niedziela.pl/wiad.php?p=201203&idw=64

http://wpolityce.pl/wydarzenia/24899-motocyklisci-nie-otworza-sezonu-na-jasnej-gorze-decyzje-prezydenta-czestochowy-zmusily-ich-do-przeniesienia-sie-do-gietrzwaldu

Myślę że sprawa jest "JASNA"

Niestety nie pozostaje mi nic innego jak serdecznie podziękować i udaję się w takim razie do WAWY/Bemowo;

Pozdrawiam i mam nadzieje że się zobaczymy;

Konrad

flm_1469546259__maly_rider.jpg

Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem hej...

Z tego co mi wiadomo zlot odbedzie sie na Jasne Górzej a to co do tej pory ma miejsce to jest nic innego jak mataczenie przez Rajd Katyński i pierdo..ne zagrwki polityczne...z wielu źródeł wiem że kluby motocyklowe jadą według terminu do Częstochowy więc uważam kto miał w planie Zlot Gwieździsty niech go nie zmienia chyba że wolicie w nowe miejsce jechać więc będą Was czekać prawdopodbnie podobne klimaty

Dołączona grafika

sprawca calego zamieszania po lewej Kaczyńskiego i to jeszcze w kamizelce klubowej !!!!! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif

Dołączona grafika

Ojcowie Paulini są przygotowani na przyjecie w Częstochowie motocyklistów w wyznaczonym terminie i godzinie

Jeśli chodzi o mnie pan Węgrzyn swoim oswiadczeniem moze sobie d..e podetrzeć a gierki polityczne (ponoc bezpatrtyjny) niech zachowa dla siebie i chłopców z jego ferajny

zgierz-crop8c5gw.jpg

To faktycznie skandal, żeby polityczny kibel na Jasnej Górze stawiać.Jeszcze troche a powstaną polityczne chapter-y, a zloty przy okazji wieców odbywać będziem.A tak całkiem serio to może Ojczulkowie jakieś komunikat by w tej sprawie wydali.

Tak dokładnie to czekają na potwierdzenie klubów o przyjeździe bo nie wiedzą jaka reakcja będzie motocyklistów na gierki polityczne ale jest ona jednoznaczna i powiedziałbym że większość stawi się na Jasnej Górze jak za minionych lat....

zgierz-crop8c5gw.jpg

A ja mam to gleboko w rurze wydechowej.Jade do Czestochowy i koniec.Dodatkowo jak malzonka zobaczyla zdjecia z niedzielnego wypadu, to mi Olsztyna nie podaruje :biggrin:

mam nadzieję że zbierzemy się i pojedziemy w jedno miejsce (Częstochowa) a nie cześć tu i część tam (koło Olsztyna) :)może cała ta sytuacja jeszcze do końca marca się wyjaśni....

Zaprawde powiadam WamZ tego Gietrzwałdu to im wyjdzie jedno wielkie G

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

strzelają focha bo będą zespoły rockowe (co przy imprezie moto mnie jakoś nie dziwi) i stragany? i w końcu normalnie gdzie będzie można coś zjeść czy się napić? Ale "promocji politycznej" z zeszłego roku się nie czepiają? Ciekawedyskoteki na pewno nie będą działały w godzinach mszy więc uważam że ktoś tam się ewidentnie czepia

"Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska

Ktoś ewidentnie chciał mieć monopol na imprezkę i obraził się, że będą w tym czasie imprezy konkurencyjne. Szkoda mi tego Węgrzyna. Co mu szkodzi, ze ktoś sobie posłucha rocka albo komuś zrobią loda na "taniej dyskotece". Jak dla mnie za duże ego...Tak czy inaczej to może i lepiej, że tej Częstochowy nie ma jeśli w tym terminie ma być Bemowo to je wolę.

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Ale "promocji politycznej" z zeszłego roku się nie czepiają? Ciekawe

Właśnie! W zeszłym roku ani jedno słowo z kazania nie dotyczyło motocyklistów! Wszystko było o Smoleńsku - to w końcu dla kogo to jest msza? I w ogóle msza czy wiec PiSu? Sorry, a potem się dziwią, że ludzie zostawiają sprzęty i w czasie mszy idą na kiełbachę. Też tak zrobiłam. Nie jestem "kościołowa" w ogóle, ale za pomyślny sezon można zdrowaśkę zmówić, tylko, że w normalnych warunkach.