GrubY Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Łęczyca i ozo z Luk oil-a jak co roku leci wiec zapraszam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 A nikt nie wybiera sie do warszawy tego dnia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Łęczyca i ozo z Luk oil-a jak co roku leci wiec zapraszamBędziemy z Wodzem, już powoli obgadujemy temat ja jestem świeżak, ale wodza i jego Suzuki GSXR pewnie kojarzysz . . no i jeszcze kilku ludzi z łęczycy których na forum nie ma..A nikt nie wybiera sie do warszawy tego dnia?A Warszawa nie jest w kolejny weekend czyli 21-22 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 nie warszawa jest rowniez 15 kwietnia jest temat zalozony. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Uuu.. to teraz trudny wybór będzie... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 No wlasnie a z tego co wiadomo w wawie wiecej atrakcji i odleglosc podobna. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Ewentualnie można się zgadać przy stawach stefańskiego (przy ul. Rudzkiej) i wyleciec przez Rzgów lub od razu na krajówke 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 przejechac przez rudzka jest tragedia tam jest wieczny remont. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 remont jest juz ku końcowi droga prosta ładny nowy asfalt nie ma tragedii jak w tamtym roku. Śmigam codzienny tą drogą 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Zbiorka najlepsza bedzie w Kruszowie (trasda wylotowa z lodzi duzy parking karczma i naprzeciwko stacja benzywnowa) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salvelinus Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Zmiana miejsca rozpoczęcia sezonu motocyklowego Jasna Góra 2012 na GIETRZWAŁD k/ Olsztyna. Więcej info: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=317696088292141&set=a.317696084958808.71477.100001552561988&type=1&ref=nf I co Wy na to? Zmiana planów. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Pan prezydent strzela sobie w stope, ale to juz jego problem.Opamietanie przyjdzie jak go zjada w mediach i w internecie.Rozpoczecie sezonu w Czestochowie jest juz tak zakorzenione w swiadomosci motonitów, ze zmiana miejsca nie wchodzi wgre.To tak jak by ktos chcial przenoscic przystanek woodstock 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Niezłe jaja, nie jadę do żadnego Gietrzwałdu, żeby posiedzieć godzinę na mszy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Wiec jedziemy do warszawy :-):-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Czę100chowa była praktycznie w centrum i każdy miał podobny dystans, a teraz mamy 300km ;( 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 ja pier***, WTF?! 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 może jednak ta W-wa. To zakończenie w Bełchatowie było podobne do tego co niektórzy tu opisują. 1,5h na mszy a potem każdy wracał jakoś osobno. Jedyny fun to ilość moto i miła atmosfera co nie było bez znaczenia. Wydaje mi się, i nie ma się co oszukiwać, że większość jedzie bo chce się przejechać a jeżeli na Bemowie są jeszcze jakieś atrakcje to czemu nie. Nie namawiam do grzechu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif , pojadę bo chce się z Wami przejechać ale jakieś gierzgwałty i parki miniatur jak tu taki jeden proponował nie za bardzo wchodzą w grę. 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario29 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Już niedługo na takie imprezki klechy będą sprzedawać wejściówki Jak trza bedzie se zus ze swojego zapłacić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnnY Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Właśnie wszedłem żeby Wam to pokazać ale widzę że już wcześniej Salvelinus znalazł I teraz jest pytanie czy jechać? A jak jechać to gdzie jechać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 w sumie sprawa sama się rozwiązała:Bemowo 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 YohnnY: Skoro Salvelinus znalazł to po co wklejasz ? Ps. Zdania na "innych" forach sa mocno podzielone Z naciskiem na mocno i na podzielone. Normalnie sam jestew ciekaw co z tego wyniknie. piyok: To faktycznie moze byc bardzo sensowna alternatywa 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Osobiście to pod Olsztyn nie jadę, a do Częstochowy chyba nie ma po co.Może pokuszę się o W-wę, ale to jeszcze się okaże. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 nie uwazacie że to chodzi o olsztyn koło czestochowy a nie na mazurach? 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Bemowo Ale zrobili ja pier***e http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/thumbdown.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 16 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 nie uwazacie że to chodzi o olsztyn koło czestochowy a nie na mazurach?Ale wpisując w mapę Gietrzwałdzie to jest na mazurach 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi