Skocz do zawartości

Ix Zlot Motocyklowy Na Jasnej Górze 14-15 Kwietnia 2012

JAKUBKO

Rekomendowane odpowiedzi

A masz cos "Za Uszami" ze pytasz ? :smile:))W drodze do, zapewne na kontrole mozna trafic.Ale na miejscu ograniczaja sie do kierowania ruchemw sparalizowanym motocyklami miescie.

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

W ub. roku podczas kontroli, misiek nie zauwazyl u kolegi tablicy rejestracyjnej"Kocham Policje i prędkość 320km/h"wiec nie ma stersu :biggrin:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Suchy widzisz jaką masz grupę napaleńców :riding: Co zrobić kiedy większość z Nas właśnie dosiadła moto i chce latac już teraz :smile: nie zatrzymasz :whip:

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

a mi sie podoba jak co chwila mija sie grupy motocyklistów, mozna sie poczuć jak na amerykanskim filmie:Da swoja droga ja jesli pojade to albo jak pisze jaquzie bardzo wczesnie albo wyjade pól godz przed rozpoczęciem, bo w zeszłym roku wyjechaliśmy o 8 i na miejscu był horror, przez 2km pod góre po 3metry.... już bym wolał na kolanach niż moto

Kuba myślę że wszystkim zależy żeby pojechać wcześnie :smile: na pewno nie masz się co martwić :smile: zgadamy się jakby co :smile:

Ja to w sumie specjalnie kościółkowy nie jestem, ale jak się mam zacząć nawracać to chyba trudno o lepsze miejsce i towarzystwo :smile: Jeżeli nie spadnie śnieg to jadę.

Witam, nawiązując do Zlotu Gwieździstego i samego wyjazdu do Częstochowy, proponuję odwiedzić Park Miniatur w Częstochowie. Zawsze to coś innego a można zostać trochę dłużej w mieście, zjeść coś ciepłego i miło spędzić czas ze znajomymi. Nie chcę abyście odebrali tego jako reklamy, ale zwróćcie uwagę jak bardzo tłoczno jest przy wyjeździe z Częstochowy po zlocie. U nas możecie przeczekać ten czas przy ciepłej kawie i kiełbasce z grilla:)

Edytowane przez scOti
usunięcie kodu html (wyświetl historię edycji)

Ja to w sumie specjalnie kościółkowy nie jestem,

Witam w grupie. Ale wg mnie nie liczy się gdzie jedziesz i jaki plan imprezy tylko z kim! Więc wstępnie się piszę (nie wiem czy coś nie będę robił).

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Będziesz jechał z nami :riding:

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

Przy dobrych wiatrach w połowie lub pod koniec tygodnia zrobię motorowerek swój i też bym się podłaczył :smile:

LwG!!!

my też pojedziemy grupą łódzką za jakiś czas będzie więcej ludzi chętnych trzeba będzie założyciela tematu zapytać co dalej i jak o której jedziemy w jakich grupach itd.ale to jeszcze trochę :riding:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:

my też pojedziemy grupą łódzką za jakiś czas będzie więcej ludzi chętnych trzeba będzie założyciela tematu zapytać co dalej i jak o której jedziemy w jakich grupach itd.ale to jeszcze trochę :riding:

szkoda tylko że założyciel tematu milczy :(JAKUBKO wracaj na forum!!! :(mam nadzieję że wyjedziemy jak największą grupą wcześnie rano... będą jakieś np 2 przystanki po drodze żeby litry mogły sobie jechać swoim tempem a wolniejsi swoim a na przystankach ekipa zbierze się w całość...ale to tylko propozycja...

Nie no bez przesady ze ten co ma litra bedzie jechal na zabicie karku, mysle ze od 500 mozna juz jechac podobnym tempem. Chociaz na ten temat niech wypowiedza sie inni uzytkownicy, Fakt faktem mozna by ustalic juz o ktorej i gdzie sie zbieramy...

co do miejsca to proponowałbym gdzieś na wylocie z Łodzi bo przebić się dużą grupą przez miasto będzie ciężko. Np koło Matki Polki albo pod 'Kerfurem' :smile: przy kolumny.

ZAPRASZAMY!!!

Carrefour na Kolumny i stacja BP to częste miejsce spotkań przy okazji wylotu do Częstochowy - musi być znak rozpoznawczy, bo dużo ekip ma tam zbiórkę ;)

Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.

Jest duży plac w 'cieniu' Matki Polki u zbiegu ulic Paradnej, Demokratycznej i Trybunalskiej (krańcówka autobusów 62 i N3). Paradna to przedłużenie Kolumny albo odwrotnie :smile:

ZAPRASZAMY!!!

Kruszów też może być.

ZAPRASZAMY!!!

No to zapowiada się że spotkam grupę łódzką po raz pierwszy :smile: z mojej okolicy, czyli Łęczyca i Ozorków też będzie leciało sporo motocykli więc pewnie gdzieś będziemy się widzieli :smile: LwG :riding: