Bulba Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 A masz cos "Za Uszami" ze pytasz ? ))W drodze do, zapewne na kontrole mozna trafic.Ale na miejscu ograniczaja sie do kierowania ruchemw sparalizowanym motocyklami miescie. 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Za uszami nie;D ale brak jakiś jest;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 W ub. roku podczas kontroli, misiek nie zauwazyl u kolegi tablicy rejestracyjnej"Kocham Policje i prędkość 320km/h"wiec nie ma stersu 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 24 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Suchy widzisz jaką masz grupę napaleńców Co zrobić kiedy większość z Nas właśnie dosiadła moto i chce latac już teraz nie zatrzymasz 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 a mi sie podoba jak co chwila mija sie grupy motocyklistów, mozna sie poczuć jak na amerykanskim filmie:Da swoja droga ja jesli pojade to albo jak pisze jaquzie bardzo wczesnie albo wyjade pól godz przed rozpoczęciem, bo w zeszłym roku wyjechaliśmy o 8 i na miejscu był horror, przez 2km pod góre po 3metry.... już bym wolał na kolanach niż motoKuba myślę że wszystkim zależy żeby pojechać wcześnie na pewno nie masz się co martwić zgadamy się jakby co 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dirdi Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Mam nadzieję, żę uda mi się pojechać z wami. Posklejam motocykl, aby się nadawał do jazdy i ruszam na rozpoczęcie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_sokol Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ja to w sumie specjalnie kościółkowy nie jestem, ale jak się mam zacząć nawracać to chyba trudno o lepsze miejsce i towarzystwo Jeżeli nie spadnie śnieg to jadę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 4 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2012 Ja to w sumie specjalnie kościółkowy nie jestem Nie tylko Ty ale zlot to zlot 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrchaos Opublikowano 5 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2012 (edytowane) Witam, nawiązując do Zlotu Gwieździstego i samego wyjazdu do Częstochowy, proponuję odwiedzić Park Miniatur w Częstochowie. Zawsze to coś innego a można zostać trochę dłużej w mieście, zjeść coś ciepłego i miło spędzić czas ze znajomymi. Nie chcę abyście odebrali tego jako reklamy, ale zwróćcie uwagę jak bardzo tłoczno jest przy wyjeździe z Częstochowy po zlocie. U nas możecie przeczekać ten czas przy ciepłej kawie i kiełbasce z grilla:) Edytowane 9 Marca 2012 przez scOti usunięcie kodu html (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 6 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Ja to w sumie specjalnie kościółkowy nie jestem,Witam w grupie. Ale wg mnie nie liczy się gdzie jedziesz i jaki plan imprezy tylko z kim! Więc wstępnie się piszę (nie wiem czy coś nie będę robił). 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Będziesz jechał z nami 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Przy dobrych wiatrach w połowie lub pod koniec tygodnia zrobię motorowerek swój i też bym się podłaczył 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 12 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 my też pojedziemy grupą łódzką za jakiś czas będzie więcej ludzi chętnych trzeba będzie założyciela tematu zapytać co dalej i jak o której jedziemy w jakich grupach itd.ale to jeszcze trochę 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 my też pojedziemy grupą łódzką za jakiś czas będzie więcej ludzi chętnych trzeba będzie założyciela tematu zapytać co dalej i jak o której jedziemy w jakich grupach itd.ale to jeszcze trochę szkoda tylko że założyciel tematu milczy :(JAKUBKO wracaj na forum!!! :(mam nadzieję że wyjedziemy jak największą grupą wcześnie rano... będą jakieś np 2 przystanki po drodze żeby litry mogły sobie jechać swoim tempem a wolniejsi swoim a na przystankach ekipa zbierze się w całość...ale to tylko propozycja... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Nie no bez przesady ze ten co ma litra bedzie jechal na zabicie karku, mysle ze od 500 mozna juz jechac podobnym tempem. Chociaz na ten temat niech wypowiedza sie inni uzytkownicy, Fakt faktem mozna by ustalic juz o ktorej i gdzie sie zbieramy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Wydaje mi się że na ustalenia za wcześnie jeszcze.Co do Częstochowy to albo zobaczymy się na drodze albo w Częstochowie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 ot problem, o 7.30 w kruszowie:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 jezuuu, tak wcześnie? 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 co do miejsca to proponowałbym gdzieś na wylocie z Łodzi bo przebić się dużą grupą przez miasto będzie ciężko. Np koło Matki Polki albo pod 'Kerfurem' przy kolumny. 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julka Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Carrefour na Kolumny i stacja BP to częste miejsce spotkań przy okazji wylotu do Częstochowy - musi być znak rozpoznawczy, bo dużo ekip ma tam zbiórkę 0 Cytuj Nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Jest duży plac w 'cieniu' Matki Polki u zbiegu ulic Paradnej, Demokratycznej i Trybunalskiej (krańcówka autobusów 62 i N3). Paradna to przedłużenie Kolumny albo odwrotnie 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 ot problem, o 7.30 w kruszowie:DPopieram. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 ja tam wale dzide z ekipa ode mnie wiec widzimy sie na miejscu... Jakby ktos mial ochote na troche szybsze tempo to zapraszamy:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Kruszów też może być. 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czupryn Opublikowano 13 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 No to zapowiada się że spotkam grupę łódzką po raz pierwszy z mojej okolicy, czyli Łęczyca i Ozorków też będzie leciało sporo motocykli więc pewnie gdzieś będziemy się widzieli LwG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi