Bulba Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Rabatow dla motocyklistow 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrchaos Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 rabaty jak najbardziej da się załatwić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 JAKUBKO, przecież ty masz dobrą kawę a ja nie piłem buuuu 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koper Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 A ja mam pytanie dotyczące organizacji na ten wyjazd: jeśli jakimś cudem (w końcu to Częstochowa) uda nam się dojechać na miejsce zwartą grupą to czy jest jakiś pomysł, jakiś sprawdzony patent, żeby później tą samą grupą razem wrócić? Żeby się nie porozbijało jak w Bełchatowie? Wiadomo, wszyscy razem do toalet chodzić nie będziemy, żeby się nie pogubić, sznurkami się wiązać nie będziemy, aaa głupio by było, żeby ktoś później samotnie do Łodzi wracał. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Logistycznie jest to bardzo proste.O ustalonej wczesniej godzinie, zbiorka wszystkich zainteresowanych wspolnym powrotem np. tu:http://www.zumi.pl/,,,19.1407841,50.8198398,3,1a,namapie.html?userMapPointText=Powrot+do+domu&userMapPointX=19.140626&userMapPointY=50.819844 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Wiesz co dobry temat poruszyles ale pewnie beda 2 grupy albo i ze 3-szybcy i wsciekli od 140 do 300 -normalna predkosc 120-140km/h -wolniejsi ponizej 120km/h Wszystkie predkosci sa przykladowe zeby pokazac zarys tego o co mi chodzilo Bo wydaje mi sie ze w jednej grupie kazdy dostanie cholery jak ustosunkujemy sie do najwolniejszego (100km/h) Zaraz pewnie beda odpowiedzi ze trzeba jezdzic zgodnie z przepisami ale powiem tak kazdy z nas lamie przepisy wiec niech oszczedzi innym i nie prawi morlalow 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Zaraz pewnie beda odpowiedzi ze trzeba jezdzic zgodnie z przepisami ale powiem tak kazdy z nas lamie przepisy wiec niech oszczedzi innym i nie prawi morlalow Zaprzegniemy wtedy moderatora do roboty 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 a ja mam pytanie bo też nigdy tam nie byłem, rozumiem że wyjazd jest 14.04 kimka jedną nockę i powrót 15.04 ?? ktoś może mnie oświecić?? czy też śmigamy 14.04 i tegoż dnia wracamy?? 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Lecimy w niedziele na msze św. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 a ja mam pytanie bo też nigdy tam nie byłem, rozumiem że wyjazd jest 14.04 kimka jedną nockę i powrót 15.04 ?? ktoś może mnie oświecić?? czy też śmigamy 14.04 i tegoż dnia wracamy?? jakiś nocleg z tego co wiem zawsze jest mozliwy ale z reguły to jest wyjazd na jeden dzien.w samej czestochowie jest taki mega korek ze dotarcie tam zwartą grupą i co wiecej znalezienie miejsca na JG zebysmy stali wszyscy obok siebie graniczy z cudem - chyba ze wyjedziemy tam odpowiednio wczesniej czyli jakies 1,5 do 2 godzin przed:/to samo tyczy sie wyjazdu - albo bysmy czekali az wiekszosc wyjedzie( co tez trwa troche czasu) albo wyjezdzamy kazy jak chce i umawiamy sie na ktoryms z zajazdów za czestochową 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Dokladnie nawet na trasie jest tyle motocykli ze korki sie robia a o wspolnym staniu to zapomnijmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 ok - a jakoś możemy się określić czy jadziem na jeden dzion czy na dwa- i jeszcze o jakich godzinach i gdzie się pozbieramy, bo problem znika dla tych co znają się z reala i mają swoje fony ale ja w numery fona bidny jestem no hyba że o północy wyruszę sam i pod bramą na jasnej górze jak JURAND będę koczował hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Wydaje mi sie ze na jakiekolwiek ustalenia to jest za wczesnie przeciez jest luty Telefony do forumowiczow masz na gorze w zakladce "inne". Ja lece napewno w niedziele nie wiem zabardzo po co jechac tam w sobote ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Tez uwazam ze bez sensu jechac tam w sb, no chyba ze ktos chce sie pomodlic Ja tam do zbytnio wierzacych nie naleze. Mysle ze najlepiej gdzies sie spotkac wczesniej i jak kolego napisal, podzielic na gropy. Przyjade z conajmniej 2 moto. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Telefony do forumowiczow masz na gorze w zakladce "inne".no rzeczowa uwaga - człowiek uczy się całe życie - dzięx muszę sprawdzić czy swój fon podałem 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 2 lata temu z chłopakami wyjechaliśmy bodajże o 6, dotarliśmy tak, że mogliśmy jeszcze wjechać środkiem i stanęliśmy pod ogrodzeniem dookoła górki przeprośnej - świetne miejsca.rok temu wyjechaliśmy już później (7?), i nie było już szans na rozsądne miejsca.. a więc korek i przepych, policja oczywiście już nie wpuszczała środkiem, więc trzeba było dookoła (tragedia, ale dla chcącego nic trudnego).polecam więc wyjechać jak najwcześniej, po drodze postój na ciepłą herbatkę, by dotrzeć jeszcze w miarę wcześniej i znaleźć rozsądne miejsca.minusem dla niektórych może być fakt, że temperatura wtedy (o 6 rano) oscyluje około 5 stopni - marzną rączki, aczkolwiek po dotarciu jest już gorąco (i nam, i silnikom) :Dco do prędkości, jak chcecie jechać, tak jedźcie, rozsądna i normalna prędkość przelotowa przy takiej ilości motocykli na trasie to 100-130km/h.(jest sporo grup po drodze, które jadą wolniej).co do samego dotarcia w grupie, w jakiej się wyjeżdża, i tym samym w takiej samej grupie powrotu, to zależy od grupy.jeśli jedziemy razem, to jedziemy razem.niestety z praktyki, ZAWSZE znajdzie się ktoś, kto woli szybciej/wolniej/ominąć kogoś, bo mu się spieszy nie wiedzieć czemu i gdzie, etc.ale jak chce, niech jedzie. to on na miejscu będzie szukał grupy, a nie grupa jego 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 rzeczowo i treściwie to lubię qurnia - tak się tu wypytuję, tak się tu rozpisuję ale w kwietniu miałem za granicę prysnąć-ciekawe czy terminy się nie pokryją buuuu 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piyok Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 jazda krajową jedynką jest dość drętwa, ja pewnie pojadę trochę boczną trasą, wjadę na jasną górę od tyłu i potem wylot z powrotem w kilka minuthttp://maps.google.com/maps?saddr=Ozork%C3%B3w,+Polska&daddr=51.46225,19.15131+to:Kardyna%C5%82a+Stefana+Wyszy%C5%84skiego&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.464275,19.46228&spn=0.946242,2.705383&sll=50.813582,19.095032&sspn=0.007498,0.021136&geocode=FZzlGAMd-lwmASkdrQxTCrAbRzFxTa9gRXU5Pw%3BFWpAEQMdzjkkASkTbhaQFkAaRzGU03zfm6iJCg%3BFd1ZBwMdu1cjAQ&mra=dme&mrsp=2&sz=16&via=1&t=m&z=9 0 Cytuj nie ufaj, nie proś, nie bój się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 a mi sie podoba jak co chwila mija sie grupy motocyklistów, mozna sie poczuć jak na amerykanskim filmie:Da swoja droga ja jesli pojade to albo jak pisze jaquzie bardzo wczesnie albo wyjade pól godz przed rozpoczęciem, bo w zeszłym roku wyjechaliśmy o 8 i na miejscu był horror, przez 2km pod góre po 3metry.... już bym wolał na kolanach niż moto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 pokuta musi być hehe 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 dołączę się do tematu, mam też pytanie czy jest ustalone czy jest jakiś wspólny wyjazd z łódźi? Chodzi mi tutaj o jeden dzień 15kwiecień. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 dołączę się do tematu, mam też pytanie czy jest ustalone czy jest jakiś wspólny wyjazd z łódźi? Chodzi mi tutaj o jeden dzień 15kwiecień.Gdzie wam tak spieszno do tego spotkania? Na pewno odbędzie się zbiórka organizowana przez FŁM lub inne grupy motocyklowe z Łodzi, a na forum pojawi się stosowna informacja, ale teraz jest na to za wcześnie! 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAYABUSA Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 My się piszemy,a Kuba to nie horror tylko melodramat, ale żeby tak wcześnie o 6 rano no 7 to jeszcze. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 O godzinie 6 to ja wyjeżdżałem skuterem i wjechaliśmy ba Błonia :)W zeszłym roku ruszaliśmy na moto o 8 i od boku było można wjechać na Błonia ( nie było jeszcze kolejki ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 23 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 A pytanko do osób które tam były, jak z policją? kręcą się sprawdzają czy coś? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi