JAKUBKO Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 arecki dawaj pojedziesz godzine wcześniej w tuszynie cie dogonimy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif daj spokój są ludzie co skuterami 50cm3 dają rade może wolniej ale jadą znajdz ochotników co pojadą z tobą i cheja banana 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 wiem że skuterami też jeżdżą, ale po tylu kilometrach to by mi chyba d..a odpadła, jak się sponsor znajdzie na oktany, to pomyślę, bo ostatnio to nawet na to nie mam... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konnes Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Arecki, sponsorem nie będę, ale jak coś, ja tempa za wielkiego swoim sprzętem nie narzucę, jak coś to zapraszam, potoczymy się razem!!!! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem hej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 ja ze znajomymi z 30-40 maszyn będzie tylko trzeba jeszcze skrzynie wymienić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 wymienimy na miejscu co se bedziesz głowe tym zawracał przed rozpoczęciem na JG 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Arecki, sponsorem nie będę, ale jak coś, ja tempa za wielkiego swoim sprzętem nie narzucę, jak coś to zapraszam, potoczymy się razem!!!! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gifTo czym Ty jedziesz?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panczo Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 No ja to się chyba nie dotoczę, może jak coś bliżej będzie to się wybiorę...no to chyba tylko hell tzn dell ci pozostaje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 no to chyba tylko hell tzn dell ci pozostaje Dobrze określiłeś d(h)ell... :DJak poskładam do kupy mój pojazd, to zapewne się wybiorę.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Ja oczwywiście jade się modlić o rozum... Tylko od razu mówię, że potrzebuję prędkość przelotową minimum 150 km/h, bo inaczej mi ręce wysiądą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 wiec Byku musisz dokoksić tam to tyle samo czasu sie jedzie do czestochowy co stoi w korku zeby wjechac na górke:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 To oprócz kawy i święconej wody może wpadniemy na frytki? Niby nic ale zdziwicie się! Kiedyś przypadkiem znalazłem tam ulicę, na której jest około 20-tu budek z frytkami. Jedna obok drugiej Jak znajde gdzieś zdjęcie to wrzucę a i same frytki nie są złe. Są też HotDogi giganty i takie tam różne wynalazki. Jakby się nam nudziło albo przed wyjazdem jak ktoś będzie głodny można coś wchrumczyć.Amen 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 w drodze powrotnej do złoty potok na rybkę z grila 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Może być i rybka i rybka z frytkami też może być 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 jak na rybkę to fryszerka za spałą . Nie ma nigdzie smaczniejszej 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 a rybka lubi pływać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Na moto wędki nie zabierzemy więc łowić nie będziemy Tylko konsumpcja rybki i konsumpcja kilometrów :riding:Zastanawiam się czego mogę się spodziewać na takim rozpoczęciu sezonu bo wszyscy tak zachwalają, że włącza się tryb ciekawośc? Na zakończeniu chyba nie było (aż) tak fajnie bo z dużej grupy powroty były we własnym zakresie. 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Przemski...jakie zakończenie to nie grill ... tylko na Grilla jest sezon, motongiem sie lata caliy rok 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 o tym też pomyślałem zadzwonimy po mojego znajomego ma lore na 4 auta to sie na kipe wprowadzi i możemy zalać RYBKĘ http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 1 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas666 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 bez rybki nie ma 'rozpoczęcia' 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad85 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 już nie mogę się doczekać do Częstochowy na rybkę a powracając Złoty Młyn 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemski Opublikowano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 To frytki też się zmieszczą? Panowie!!! 0 Cytuj CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184 motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com ZAPRASZAMY!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario83 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Mam nadzieję że uda mi się zebrać parę osób z mojej okolicy i polecimy wspólnie bo w grupie siła i uroda wiosno wracaj!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 20 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 mario dawaj przez łódź podłączysz sie pod nas i w droge 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario83 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 No jasne zabierzemy się razem ale do tego czasu mam nadzieję że pogoda dopisze i spotkamy się wcześniej polatać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrchaos Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam Panie i Panowie!15 Kwietnia w Częstochowie po mszy świętej na Jasnej Górze, chciałbym zaprosić wszystkich zainteresowanych odwiedzenia Parku Miniatur Złota Góra znajdującego się 3 kilometry od Szczytu Jasnogórskiego. Chcielibyśmy abyście mogli do nas przyjechać i miło spędzić swój czas w gronie swoich przyjaciół. Cały teren parku znajduje się w byłym kamieniołomie wapiennym (16ha), co sprawia że ogromna ściana wapienna o wysokości ponad 25m oraz mnóstwo zieleni w około zapiera dech w piersiach. Czeka na Was mnóstwo atrakcji m.in. podróż po całej Europie z przewodnikami Parku Miniatur, pyszne jedzenie oraz potrawy, napoje zimne oraz ciepłe, ognisko, muzyka oraz wiele innych atrakcji.Wypowiadajcie się na temat i sugerujcie co więcej Wam potrzeba abyście mogli do nas z przyjemnością przyjechać na swoich motocyklach.www.zlotagora.com 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi