Skocz do zawartości

Ix Zlot Motocyklowy Na Jasnej Górze 14-15 Kwietnia 2012

JAKUBKO

Rekomendowane odpowiedzi

arecki dawaj pojedziesz godzine wcześniej w tuszynie cie dogonimy http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

daj spokój są ludzie co skuterami 50cm3 dają rade może wolniej ale jadą znajdz ochotników co pojadą z tobą i cheja banana :riding:

007.gif

wiem że skuterami też jeżdżą, ale po tylu kilometrach to by mi chyba d..a odpadła, jak się sponsor znajdzie na oktany, to pomyślę, bo ostatnio to nawet na to nie mam...

128330.png

Arecki, sponsorem nie będę, ale jak coś, ja tempa za wielkiego swoim sprzętem nie narzucę, jak coś to zapraszam, potoczymy się razem!!!! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

flm_1469546259__maly_rider.jpg

Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem hej...

Arecki, sponsorem nie będę, ale jak coś, ja tempa za wielkiego swoim sprzętem nie narzucę, jak coś to zapraszam, potoczymy się razem!!!! http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

To czym Ty jedziesz?? :blink:
128330.png

no to chyba tylko hell tzn dell ci pozostaje :smile:

Dobrze określiłeś d(h)ell... :DJak poskładam do kupy mój pojazd, to zapewne się wybiorę.... ;)
128330.png

To oprócz kawy i święconej wody może wpadniemy na frytki? :smile: Niby nic ale zdziwicie się! :smile: Kiedyś przypadkiem znalazłem tam ulicę, na której jest około 20-tu budek z frytkami. Jedna obok drugiej :smile: Jak znajde gdzieś zdjęcie to wrzucę a i same frytki nie są złe. Są też HotDogi giganty i takie tam różne wynalazki. Jakby się nam nudziło albo przed wyjazdem jak ktoś będzie głodny można coś wchrumczyć.Amen ;)

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

Może być i rybka :smile: i rybka z frytkami też może być :smile:

CENTRUM UBEZPIECZEŃ ul. Snycerska 1 róg ul. Zachodniej i Limanowskiego, Tel: 693 188 184

motocykle, samochody, mieszkania, domy, firmy, OC podróżne, polisy na życie, NNW i motocykle

Służymy Wam również doradztwem, także dzwońcie, piszcie jeśli tylko macie jakieś pytania lub potrzebujecie pomocy w spr. ubezpieczeń. nasze.ubezpieczenie@gmail.com

ZAPRASZAMY!!!

jak na rybkę to fryszerka za spałą . Nie ma nigdzie smaczniejszej

Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... ;)

podpisrx.jpg

Na moto wędki nie zabierzemy więc łowić nie będziemy :smile: Tylko konsumpcja rybki i konsumpcja kilometrów :riding:Zastanawiam się czego mogę się spodziewać na takim rozpoczęciu sezonu bo wszyscy tak zachwalają, że włącza się tryb ciekawośc? Na zakończeniu chyba nie było (aż) tak fajnie bo z dużej grupy powroty były we własnym zakresie.

ZAPRASZAMY!!!

o tym też pomyślałem zadzwonimy po mojego znajomego ma lore na 4 auta to sie na kipe wprowadzi i możemy zalać RYBKĘ http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

007.gif

To frytki też się zmieszczą? Panowie!!!

ZAPRASZAMY!!!

• 3 tygodnie później...

Witam Panie i Panowie!15 Kwietnia w Częstochowie po mszy świętej na Jasnej Górze, chciałbym zaprosić wszystkich zainteresowanych odwiedzenia Parku Miniatur Złota Góra znajdującego się 3 kilometry od Szczytu Jasnogórskiego. Chcielibyśmy abyście mogli do nas przyjechać i miło spędzić swój czas w gronie swoich przyjaciół. Cały teren parku znajduje się w byłym kamieniołomie wapiennym (16ha), co sprawia że ogromna ściana wapienna o wysokości ponad 25m oraz mnóstwo zieleni w około zapiera dech w piersiach. Czeka na Was mnóstwo atrakcji m.in. podróż po całej Europie z przewodnikami Parku Miniatur, pyszne jedzenie oraz potrawy, napoje zimne oraz ciepłe, ognisko, muzyka oraz wiele innych atrakcji.Wypowiadajcie się na temat i sugerujcie co więcej Wam potrzeba abyście mogli do nas z przyjemnością przyjechać na swoich motocyklach.www.zlotagora.com