lukas_01 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 kurcze z tą pogodą faktycznie lipa wychodzi ale ja jeżeli będzie to tylko mały deszczyk to będę jechał na 100 % a jeżeli będzie padało tak konkretnie to też sobie odpuszczę. Miejmy nadzieję że będzie wszystko dobrze, wkońcu jedziemy się modlić 0 Cytuj
Kark Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2012 co do listy na niedziele to ja przeskakuje na 8;00 na kerakoll - będzie mi po drodze z olechowa. 0 Cytuj
Konrad85 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 W dniu 13.04.2012 o 17:47, 'Krzysztofor' napisał(a): mam też takie zapytanko do osób, które jadą z lukoila. którędy będziecie jechać. Jak nie Mielibyście pomysłu jak jechać i nie pogubić się na skrzyżowaniach. to może pojedziecie w taki sposób czas przejazdu około 20min. pabianicką kierunek rzgów/ pabianice (3x światła) później w rudzką (jest przejezdna budowa jest ku końcowi) puszczona jest nitka pod koniec granic miasta, dlaej do rzgowa cały czas prosto i wyjeżdzacie przy skrzyżowania za ptakiem na wprost parkingu kerakoll.takiem moje dwa grosze, bo nie proponowałbym jechać przez rzgowska do zobaczeniato będziesz w takim razie prowadził bo ja zawsze jadę przez Rzgowską innej trasy wyjazdowej nie znam tylko pamiętajmy żeby być na LUKOIL-u około 7:30 żeby długo na nas nie czekali na Kerakoll mamy około 30 minut żeby dołączyć do reszty...co do reszty zbierającej się na Kerakoll... poczekajcie na nas :)PS jeżeli pogoda ma być taka jak dziś czyli pochmurno ale bez opadów to dla mnie pogoda idealna 0 Cytuj
sajd Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Mówią że w niedziele ma zdrowo padać ale po południu...(choć w sumie to nas nie ratuje) a w nocy nawet ulewy... aczkolwiek w piatek też miało cały dzień padać a tym czasem spadło pieć kropel... 0 Cytuj
Krzysztofor Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 W dniu 14.04.2012 o 08:03, 'Konrad85' napisał(a): to będziesz w takim razie prowadził bo ja zawsze jadę przez Rzgowską innej trasy wyjazdowej nie znamspoko mogę podjechać na lukoila i Was poprowadzić mam niedalekoOgólnie jak patrze, pogoda na meteo.pl to w łodzi to tak średnio ma padać a w częstochowie sucho, tylko niska tempna lukoilu powinienem się pojawić tak gdzieś koło 7.10 i pczekam,może pare min wcześniej ludzie się pozbierają i ruszymy. 0 Cytuj LwG!!!
fatcartman Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Co do pogody polecam http://meteo.icm.edu.pl/. Jak ktos ogarnia czytanie meteogramów (co nie jest niczym skomplikowanym) to jest to najlepsza prognoza jaka może być. Czasem sprawdza się dosłownie co do godziny i często jest aktualizowana. 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 W piątek miało padać cały dzień - było pochmurno a poszedłem na rower i wróciłem w szczerym słońcu koło 18;30-19;00. Dziś to samo. Same słowa zniechęcenia odnośnie wyjazdu do Skierniewic a było nas 9 motongów. Co prawda lekko kropiło w okolicach Jeżowa ale przeszło szybko i sami widzicie jak jest teraz. Może skończmy pier**lić o pogodzie bo jak komuś ma coś przeszkadzać to zawsze będzie przeszkadzać. Zobaczymy rano i jak będzie pochmurno to nie ma co zapeszać, tylko jechać jak nie pada. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Michal Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Jedno tylko pytanie, jaka planowana jest przelotówka? 0 Cytuj
Jarek Wadowiec Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 witam . I jak jutro widzicie ten wyjazd ? duzo osob boi sie deszczu ? 0 Cytuj
ajejman Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 No coz,bac sie nie boje,jesli bedzie lekko kropic jade.Wkladam kondona i naprzod.Jak bedzie lac,to dam sobie spokoj.Pare godzin siedziec tam zmoknietym i wracac nie pasuje mi. 0 Cytuj
Mała Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 KERAKOLL 8:001. ajejman (przy dobrej pogodzie)2. jarek (lupo1978)3. Wojtas ( przy dobrej pogodzie )4. Kukizb55. Łukasz (lukas_01)6. Konrad85 (także 7;30 zahacza LUKOIL)7. Aidekk8. Sajd + 2 obie zmotoryzowane (w sumie 3 oczywiscie jak niebedzie padać)9. Bulba z plecaczkiem (jak nie bedzie padac)10. Krzysztofor (może z plecaczkiem)11. Marcin (m_sokol - jak nie będzie padać)12. Artur ( jak nie będzie padać )LUKOIL1. Jarek Wadowiec2. Konrad i Asia3. Łukasz i Paulina ( przy dobrej pogodzie )4. MIchał + Kasia5. Kark 6. Mała (jak nie będzie padać) 0 Cytuj
htr Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ja wyruszam też koło 8.. tyle że z Krakowa, pogoda nieważna, zobaczymy się na miejscu 0 Cytuj
Wojtas Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 „Coco jumbo i do przodu!” 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Sailor Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Wiem że nie wczas o tym piszę ale nie było mnie przy kompie.Jak chcecie jechać o 08:00 to dojedziecie tam na 11:00 i to z dużymi postojami...Jaki gry plan na miejscu?Ja jak będzie pogoda to z plecakiem jadę trochę później, ewentualnie do zobaczenia na miejscu.Pozdrawiam 0 Cytuj
Leszczu Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Ja bardzo chetnie sie z do was doczepie.KERAKOLL 8:001. ajejman (przy dobrej pogodzie)2. jarek (lupo1978)3. Wojtas ( przy dobrej pogodzie )4. Kukizb55. Łukasz (lukas_01)6. Konrad85 (także 7;30 zahacza LUKOIL)7. Aidekk8. Sajd + 2 obie zmotoryzowane (w sumie 3 oczywiscie jak niebedzie padać)9. Bulba z plecaczkiem (jak nie bedzie padac)10. Krzysztofor (może z plecaczkiem)11. Marcin (m_sokol - jak nie będzie padać)12. Artur ( jak nie będzie padać )13. Tomek ( Leszczu - jesli mnie nie bedzie przed ósmą to znaczy, że nie będę .)LUKOIL1. Jarek Wadowiec2. Konrad i Asia3. Łukasz i Paulina ( przy dobrej pogodzie )4. MIchał + Kasia5. Kark6. Mała (jak nie będzie padać) 0 Cytuj
Krzysztofor Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 nie ważne czy będzie padać czy nie, ale i tak jadę w deszczu trochę się najeździłem więc będzie do przodu :)Najpierw lukoil powtarzam będe około 7.10 najlepiej ruszyć o 7.30 i spokojnie dojechać do grupki Kerakoll na 8.00. Tak jak w wątku wcześniej będe prowadził. rospiska dojazdówki jest wyżej. Do zobaczenia za 6 godz i 15 min 0 Cytuj LwG!!!
Aidekk Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Pogoda nie napawa optymizmem, drogi mokre po nocy. Za to na dziś nie zapowiadają na trasie Łódź -> Częstochowa opadów powyżej 0.25 (większa mżawka). Sami zobaczcie: http://www.meteoprog.pl/pl/wmap7days/ Ja nie wierzę w pogodę długo terminową, ale taką na 24 godz to chyba da się dość dobrze przewidzieć. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Konrad85 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jest 6:00 rano mordeczki i według każdego wykresu meteo pokazuje że opady poniżej 1mm a to oznacza wilgotność a nie opady... tak samo w Częstochowie... a dojdzie jeszcze nam większa temperatura... jeżeli pogoda ulegnie zmianie i zacznie padać to po prostu wrócimy.... ale spróbować zawsze możemy... miało padać w nocy a nie spadła ani kropla... teraz jest tylko wilgotność a przy większej temperaturze uważam że będzie się dobrze jechało... do zobaczenia o 7:30 na LUKOIL i o 8:00 na Kerakoll i lewa w górę http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif PS będzie się źle jechało to dojedziemy do Kruszowa do Oberży i spędzimy dzień przy jedzeniu 0 Cytuj
sajd Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Mozei pogoda nie rozpieszcza ale tragedji niema oczywiscie bede o 8 na kerakolu....a dalej sie zobaczy... http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/bye.gif 0 Cytuj
Krzysztofor Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Ludziska, Kremujemi, impregnujemy i jedziemy cukru wkońcu nie jesteśmy i nie mamy przejechane 200 km na sezon, że mokrego deszczu się boimi 0 Cytuj LwG!!!
Aidekk Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 W dniu 15.04.2012 o 04:23, 'Krzysztofor' napisał(a): że mokrego deszczu się boimiA widział Ty kiedy suchy deszcz?Byłem właśnie chleb kupic i jest lekka mżawka, nie ma tragedii. Mokro i trzeba oczywiście uważać ale większość trasy padać nie powinno a jeśli tak to nie bardziej niż teraz. Odwagi ludzie (o ile to czytacie o tej nieludzkiej godzinie ) 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
preker84 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ja odpusciłem, przjechałem z Gieczna do Castoramy i zawróciłem, kilka uślizgow koła ostudził mój zapał 0 Cytuj 504635425
lupo1978 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 ja odpusciłem wstałem rano i pogoda była do kitu 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi