Lesiu94 Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Od niedzieli ma być niby ładnie:d trzeba jakoś wytrzymać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Właśnie nie wiem komu wierzyć jak sie sprawdza pogodę długoterminową np na interia.pl to ma być już teraz caly czas ladnie ponad 10 stopni... a na TVN Meteo od środy do weekandu ma padać i ma być koło 2-3 stopni. To ja wolę jednak interię 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 14 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Bardzo fajnym ćwiczeniem jest ustawienie 6 pachołków w rzędzie jeden za drugim: 4 wysokich i 2 ostatnie są niższe. Ćwiczenie polega na zebraniu wszystkich pachołków i przestawieniu ich w inne miejsce ustawiając je jeden na drugim, najpierw pachołki zbieramy prawa ręką i ustawiamy z nich piramidkę, później to samo ćwiczenie robimy lewą ręką. Czyli przejazdów powinno być po 6 na stronę łącznie 12. Zabawy co niemiara, najwięcej przy dwóch ostatnich najniższych , Ja zaliczyłam kilka gleb przy tym ćwiczeniu, przejazdów miałam 12 do kwadratu ale zabawy i bólu brzucha ze śmiechu co nie miara i co najważniejsze w pewnym momencie odpuściła spina i pojawiło się zaufanie że spokojnie można prowadzić moto jedną ręką Aha polecam również katowanie "8" prowadząc moto jedną ręką Have fun! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi