chylon Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 Jak się wyrobię to podjadę do łasku 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
boroś Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 Kondziu my dołączymy w porcie, o 14. 30 powinniście tam być 0 Cytuj boroś LwG!
Greg Sin Key Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 Allllllle zajefajna pogoda! Siedze i czekam pod makiem :-) 0 Cytuj
chylon Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 No i nie dałem rady dotrzeć 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
boroś Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 Zdrowie młodych wypite, obstawka zaliczona do udanych 0 Cytuj boroś LwG!
dorka Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2014 Jeśli chodzi o zdjęcia i filmiki z dzisiejszej obstawki ,mogę wam zgrać na pen drive,Na czwartkowym spotkaniu będę Jest ich sporo warte obejrzenia:) 0 Cytuj
boroś Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Mam dość robienia z siebie pajaca do lansu. qr** jeżeli koleś jeździ to zdaje sobie sprawe że przy 30 km/h to moto się gotuje. Widocznie ten koleś o tym nie miał pojęcia. Co to za motocyklista? Edytowane 8 Września 2014 przez boroś (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj boroś LwG!
Thebestof78 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Mam dość robienia z siebie pajaca do lansu. qr** jeżeli koleś jeździ to zdaje sobie sprawe że przy 30 km/h to moto się gotuje. Widocznie ten koleś o tym nie miał pojęcia. Co to za motocyklista? Oooooo czyżbyś się zniechęcił do udziału w paradach? Edytowane 8 Września 2014 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
Konrad - Michał Opublikowano 8 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Dziękuję wszystkim obecnym za obstawkę. Wyszło na prawdę fajnie Jeżeli chodzi o kierowcę samochodu, który jechał 30km/h to na to nawet Młody nie miał wpływu. Niestety w Zduńskiej Woli jechał kolega z blondynką na plecaku i w miejscu, gdzie jest fotoradar (strzelający w tył) machałem żeby zwolnił ale tego nie zrobił, więc prawdopodobnie będzie miał pamiątkę... Raz jeszcze dziękuję za udział i do następnego 1 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..."
boroś Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2014 Musiałem się wyżalić ogólnie było fajnie, ale z prędkością przegiął. Skuterki nas wyprzedzały 0 Cytuj boroś LwG!
Wojas LdZ Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Pamiątka jeszcze do mnie nie doszła . Jeśli o mnie chodzi . Nie skumałem o co chodzi 0 Cytuj
boroś Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2014 Masz 40 świadków, że obstawka jechała 30 km/h. Ten foto radar musiał się posuć 0 Cytuj boroś LwG!
Rekomendowane odpowiedzi