Greg Sin Key Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 przybędę :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojas LdZ Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Również się piszę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Jak się wyrobię to podjadę do łasku 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Kondziu my dołączymy w porcie, o 14. 30 powinniście tam być 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Allllllle zajefajna pogoda! Siedze i czekam pod makiem :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 No i nie dałem rady dotrzeć 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Zdrowie młodych wypite, obstawka zaliczona do udanych 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Jeśli chodzi o zdjęcia i filmiki z dzisiejszej obstawki ,mogę wam zgrać na pen drive,Na czwartkowym spotkaniu będę Jest ich sporo warte obejrzenia:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojas LdZ Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Mam dość robienia z siebie pajaca do lansu. qr** jeżeli koleś jeździ to zdaje sobie sprawe że przy 30 km/h to moto się gotuje. Widocznie ten koleś o tym nie miał pojęcia. Co to za motocyklista? Edytowane 8 Września 2014 przez boroś (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Mam dość robienia z siebie pajaca do lansu. qr** jeżeli koleś jeździ to zdaje sobie sprawe że przy 30 km/h to moto się gotuje. Widocznie ten koleś o tym nie miał pojęcia. Co to za motocyklista? Oooooo czyżbyś się zniechęcił do udziału w paradach? Edytowane 8 Września 2014 przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 8 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Dziękuję wszystkim obecnym za obstawkę. Wyszło na prawdę fajnie Jeżeli chodzi o kierowcę samochodu, który jechał 30km/h to na to nawet Młody nie miał wpływu. Niestety w Zduńskiej Woli jechał kolega z blondynką na plecaku i w miejscu, gdzie jest fotoradar (strzelający w tył) machałem żeby zwolnił ale tego nie zrobił, więc prawdopodobnie będzie miał pamiątkę... Raz jeszcze dziękuję za udział i do następnego 1 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Musiałem się wyżalić ogólnie było fajnie, ale z prędkością przegiął. Skuterki nas wyprzedzały 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojas LdZ Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Pamiątka jeszcze do mnie nie doszła . Jeśli o mnie chodzi . Nie skumałem o co chodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Masz 40 świadków, że obstawka jechała 30 km/h. Ten foto radar musiał się posuć 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi