Konrad - Michał Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Witam, Przepraszam, że piszę dopiero teraz ale info też świeżo dostałem. Znajomy z Łasku (oczywiście motocyklista) będzie miał ślub w najbliższą sobotę (tj.06.09.2014). Znajomi z Łasku i okolic robią Mu obstawkę ślubną. Jak powszechnie wiadomo, każdy chciałby mieć najliczniejszą obstawkę Uprzedzając pytania, Pan Młody nie był na forum ale jeździł kilka razy z nami w traski (np. Jeziorsko itp.). Kto ma czas i chęć, to serdecznie zapraszam. Zbiórka będzie w Łodzi - McDonald - Al.Włókniarzy (przy Ul.Lutomierskiej) o godzinie 14:00. Wylot 14:15 do Łasku. Tam dołączamy się do reszty i jedziemy po Młodych W razie pytań, śmiało dzwońcie. Mam również prośbę, jeżeli ktoś chce jechać to też prosiłbym o info w poście pod informacją, żeby nie było sytuacji, że wyruszymy nie czekając na kogoś, kto spóźni się 2 minuty. Lepiej byłoby zrobić wstępną listę wcześniej żebyśmy wiedzieli czy czekać na kogoś jeszcze czy ruszać. Do zobaczenia 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 siedzą w pracy przecie - wrócą to się odezwą pewno :-) 1 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 5 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Przecież połowa osób w pracy zamiast robić to się obija na forum hehehe 2 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Bedziemy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Pogoda sprzyja cza korzystać Edytowane 5 Września 2014 przez boroś (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekCBR Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ok.to ja tez sie pisze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperta4512 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 I ja również 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek1985 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Siema bede na 1000procent 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 To ja tez bede:))) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Kondor namówiłeś mnie będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Edytowane 5 Września 2014 przez dorka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master611 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 o ktorej jest slub i na jakiej ulicy? jaka trasa bedziecie jechac? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIELGRZYM Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 o której i gdzie w łasku odbieracie młodych ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria90 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 ja też się piszę jako plecaczek oczywiście 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ok.to ja tez sie pisze. ja też się piszę jako plecaczek oczywiście Dopiero teraz powiązałem Was oboje tzn konta na forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek1985 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Dopiero teraz powiązałem Was oboje tzn konta na forum 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Hehe swatka się znalazł 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek1985 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Hosel. Daria90 i ManiekCBR to jednosc!!!!!! Hosel. No nie zauważyłeś? Do milego zobaczenia jutro. LWG!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria90 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Hosel. Daria90 i ManiekCBR to jednosc!!!!!! Hosel. No nie zauważyłeś? Do milego zobaczenia jutro. LWG!!!!!! haha masz rację, przecież to takie oczywiste Dopiero teraz powiązałem Was oboje tzn konta na forum zdemaskowałeś nas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ej nie śmiać się Ja wiem że Daria i Maniek są razem tylko te 2 konta skumałem dzisiaj za to wszystko Sławek spali jutro gume 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 E tam Sławek nie spali gumy... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekCBR Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Spali bo ma pewnie nowa oponke 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Bede trzeba pomoc;) 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad - Michał Opublikowano 6 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 W Łasku będziemy przed 15 przy rynku (na wysokosci stacji BP skrecamy w lewo i po lewej stronie jest rynek "nowe miasto" czy jakos tak. A z Lodzi to lecimy do Pabianickiej i obwodnica do milego! 0 Cytuj "Zaciśniętą mam pięść dla tych, co w ciągłej walce, dla tych, którzy odeszli w górze dwa palce..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi