Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rodzinna Dyskoteka W Dd2 14.09.2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Było całkiem sympatycznie  :cheers:

tylko występ magika (czyt. iluzjonisty) trochę za późno,

bo w tych ciemnościach to i motocykl mógł wyjąć z rękawa i byśmy tego nie zauważyli...  :P

Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro

Opublikowano

tak, lecz niestety musieliśmy dostosować się do tego, że magik jechał do nas na "sygnale" prosto z występu w Lublinie, moim błędem był brak rezerwowego oświetlenia :-) - uczymy się całe życie

Too fast to live, too young to die !!!

Moje motofotografie -

http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/

Opublikowano

Było super,pyszne ciasto, kiełbaska,ekstra występy, super muza i konkursy.Ubaw również dla starszych.Miło się ogląda tak zadowolone i naprawdę zdolne dzieciaki.Nawet moja mordka została wykorzystana do ich twórczych wynalazków  :hihi:,ale czego się nie robi dla pociech :biggrin: .Dziękuję za zaproszenie i pozdrawiam wszystkich obecnych :biggrin:

Opublikowano

Fajsko było.. trochę nie dopracowane w 100% (moja wina) ale było fajnie.. Dzięki ,że byliście .. BIG UP!

Opublikowano

dzięki wszystkim było super  :smile:

kama , greg  :hi:

Opublikowano

Ja też chciałam wszystkim podziękować. Za miłe spędzenie czasu oraz za możliwość zostania asystentką Pana Magika. Nie mam pojęcia skąd wzięła się druga piłeczka w mojej dłoni...

Opublikowano

Nie mam pojęcia skąd wzięła się druga piłeczka w mojej dłoni...

Taa jasne... To było ustawione!  :hihi:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl