salat Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Witam wszystkich Szykuje się kolejna impreza w dd2, tym razem będzie to dyskoteka organizowana przez Kamakirionnę i Greg Sin Keya także zapowiada się profesjonalna oprawa. Bedzie scena Dj, dzieci juz od 2 tygodni szykują występy, oczywiście będą konkursy z nagrodami oczywiście grill być może bigosik i dużo muzyki zamówionej przez wychowanków dd2 W związku z tym zapraszam tym razem motocyklistów z rodzinami, zwłaszcza z własnymi dziećmi, jeśli tym razem przyjedzie mniej motocykli a więcej samochodów to nic się nie stanie bo wyjątkowo nie planujemy masowego wożenia na motocyklach. Natomiast z racji na różne wydarzenia na poprzednich imprezach chciałbym napisać kilka uwag dotyczących bezpieczeństwa. Po pierwsze zwracajmy szczególną uwagę na to aby w stacyjkach motocykli tudzież samochodów nie zostały kluczyki, jeżeli ktoś zobaczy kluczyk w stacyjce proszę go natychmiast wyjąć i oddać właścicielowi lub jeżeli nie wiadomo kto jest właścicielem pojazdu to proszę go dać mnie (mój motocykl jest dość leciwy więc chętnie czymś młodszym pojeżdżę ) Pamiętajcie że dzieci w dd2 znają procedurę uruchomienia motocykla, a patrząc na większość z nas dochodzą do wniosku że jazda jest prosta i bezpieczna, samochodami też już umieją ruszyć dzięki Goni..... a niektóre jeździły nawet Willisem Druga sprawa to jeśli jakieś dziecko zachowa się w sposób pozostawiający coś do życzenia czyli będzie aroganckie, roszczeniowe i uparte to proszę niezwłocznie mnie o tym poinformować a delikwent będzie wykluczany z imprezy. Dzięki temu że pojawiamy się tam dość często dzieci są dość ośmielone w stosunku do nas i czasem może się to przełożyć na zachowanie wymaga interwencji. Pamiętajmy że większość wychowanków dd2 nie miało możliwości brać dobrego przykładu z rodziców ..... Na koniec prośba, pamiętajcie że jedziemy tam dla tych dzieci i jeżeli któreś chce pogadać czy pobawić się, a my akurat jesteśmy czymś zajęci to poprośmy kogoś innego (na przykład mnie) Przepraszam was za to że wpisuję takie rzeczy ale czasem lepiej przypomnieć niż mieć później pretensję Na koniec jeszcze prośba nie związana z bierzącą imprezą mianowicie kolega który odwiedził nas poprzednio i pokazał dzieciom jak szukać skarbów z wykrywaczem metali ma pomysł aby założyć w dd2 coś na kształt kółka modelarskiego i tu prośba do was jeżeli ktoś ma jakieś Małe Modelarze i byłby gotów się z nimi rozstać to będę niezmiernie wdzięczny za informację, oczywiście chodzi przede wszystkim o te prostsze bo raczej żadne ze Stefanem Batorym sobie nie poradzi a i Burza może się okazać zniechęcająco skomplikowana ale już kuter torpedowy Szerszeń powinno dać się zrobić Reasumując raz jeszcze zapraszam wszystkich 14 września z rodzinami na godzinę 16 do Domu Dziecka nr 2 w Łodzi na ul Aleksandrowskiej 137 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Mrr tęga biba będzie Edytowane 1 Września 2014 przez Scyzer (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Pomyślimy i może nową "L" przyjedziemy a dzieci nasze są za stare na taką imprezę . Dzięki za zaproszenie A betoniarka będzie 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Chylon, kiedyś obiecywałeś że siodłowym przyjeziesz to możesz zawsze betoniarkę przywiązać ......... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Będziemy całą rodzinką 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Może będziemy:)z dziecmi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 fajnie, że już jest temat :-) - dodam, iż będzie także Master of Ceremony nakręcający imprezę, który ruszy Wasze tyłki do konkursów dzieciaki vs motocykliści :-) będą nagrody, jeżeli ktokolwiek może dosponsorować drobne gadżety to proszę odzywajcie się :-) chodzi głównie o rzeczy dla dzieciaków :-) proponuję także aby wożenie L-ką badź motocyklami było właśnie formą nagrody. 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) kamakirionna od nas jakieś gadżety będą Karo Lina wszystko ci powie co ile i czego Edytowane 3 Września 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 wiem, wiem już do mnie pisała, lada dzień się z nią spotkamy, myślę też że tym razem słodycze które przywieziecie mogą posłużyć jako nagrody, a może lepiej wyprawki szkolne? co sądzicie? 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 wyprawki szkolne zapewnia im dom dziecka, a ze słodyczy zawsze się cieszą, nie mniej jeśli ktoś może załatwić jakieś przybory szkolne to najważniejsze żeby były możliwie jednakowe ewentualnie po połowie dziewczęcych i chłopięcych bo były już przypadki że był jeden zielony długopis o który się prawie pobili Natomiast ostatnio jak rozmawiałem z dzieciakami to mówiły że bardzo by chciały "coś motocyklowego" przyznam że nie bardzo mam pomysł co to mogło by być bo tak naprawdę każdy element stroju motocyklowego jest drogi i do tego różne rozmiary, może coś podpowiecie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Suchy mówił o "firmowych" smyczkach i Salat ja wiem że one lubią słodycze, tylko pamiętam na letnim grillu tony roztopionych w slońcu żelek to może np. jakieś cuksy paczkowane i niech właśnie biorą udział w konkursach aby dostać w paczkach z nagrodami przecież i tak wiadomo ze to wszystko potem w DD zostanie , zresztą ja do Ciebie dryndnę dziś wieczorem bo musimy pojechać rozplanować ustawienie itp :-) 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scyzer Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Może po naklejce "Lubie Zapier***ać" ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 hahahahaha 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 3 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 A może te bryloczki motocyklowe z Motorwingsu 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 UWAGA UWAGA - niespodzianka ze strony Make My Day i Planet Arte - będzie ILUZJONISTA !!!! 2 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 6 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 I sprawi,ze znikne 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 tego byśmy nie chcieli 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. tomahouk Opublikowano 8 Września 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 (edytowane) Troszkę gadżetów dla dzieciaków się uzbierało notesy,długopisy,plany lekcji,smyczki,kredki,radyjka,gry planszowe itp dojdą jeszcze segregatory. Edytowane 8 Września 2014 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 8 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Jakie ładne misie uszatki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 cudownie, lada dzień będziemy wszystko dzielić i pakować , czekamy na potwierdzenie ostatnich atrakcji, reszta już załatwiona, pogoda nam nie straszna bo w razie czego przenosimy się pod dach więc kochani do dzieła ! 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 link do wydarzenia na fb https://www.facebook.com/events/585101188266955/?notif_t=plan_user_joined 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzak Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Mogę się do czegoś przydać? Może upiec ciasto lub kupić jakieś słodycze? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 9 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Najlepiej skontaktuj się na pw z kamakirionną napewno cię jakoś "zagospodaruje" 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 10 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Jest prośba od dzieciaków mianowicie przydała by im się do występu peruka a'la Kleopatra tyle że jasny blond, jakby ktoś miał coś takiego to dajcie znać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 dam info na stronie wydarzenia i ogólenie na fb - ja mam czarną kleopatrę jak chcą aaaaaaaaaaaa i zapomniałam dodać iż około godziny 16.30 rozpocznie się malowanie buziek przez dziewczyny z ASP - taka dodatkowa atrakcja od Eweliny :-) 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi