Chemiczna Malina Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Pamiętacie jak pisałam w poszukiwaniu kasków dla duetu projektantów Transmode? Teraz chciałam Wam pokazać co z nimi uczyniono :-) 1 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diclac Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 No i fajnie wyszło przynajmniej mają drugie życie. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Buahahaha pasjonujące Kompletnie nie moja bajka 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 nigdy nie skumam ekstrawaganckich artystów , po prostu wystrzelone w kosmos, Marsjanie atakują . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. SMmaciek Opublikowano 1 Września 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Tyle Wam powiem 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 łło kurde chyba zabłądziłem 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoTomasz Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 O kurde, nie sądziłem, że kiedyś dotrę do końca Internetu... Czas wracać 1 Cytuj Stayin' AliveInstruktor motocyklowy w MotoInstruktor, Szkoła MotocyklowaTurbo i KULIKowisko.plRatownik MotoPozytywni.plJeśli instruktor siadaąąaz kursantem na tylne siedzenie, podczas zajęć w ruchu drogowym, to ok.Jeśli jedzie autem i mądrzy się przez radio, to amator i niewiele przekaże podczas zajęć.Co do szkolenia w aglomeracji łódzkiej, to ja proponuję szkołę Turbo, gdzie szkoli motoTomasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemiczna Malina Opublikowano 2 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 no projekty są, że się tak wyrażę "nietypowe" hahahahahaha ale i duet od lat znany z pokazów np. na hali sportowej podczas imprez techno itp. Nosić się tego nie da, ale gwarantuję Wam, że ich pokazy to istne spektakle 0 Cytuj Too fast to live, too young to die !!! Moje motofotografie - http://motocykle-lodz.pl/topic/6133-mototematycznie/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 (edytowane) no projekty są, że się tak wyrażę "nietypowe" hahahahahaha ale i duet od lat znany z pokazów np. na hali sportowej podczas imprez techno itp. Nosić się tego nie da, ale gwarantuję Wam, że ich pokazy to istne spektakle Uwierzym na słowo . To jeszcze jestem w stanie przyjąć w ramach mojej bardzo ograniczonej tolerancji Edytowane 2 Września 2014 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 chyba jednak wole Top Model z kobietkami... 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi