ADA Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Cześć mam na imię Ada, mieszkam w Konstantynowie, posiadam Fennri czyli kopię Gilery DNA o pojemności 80ccm. Motoryzacja jest ze mną od najmłodszych lat. Zamierzam w przyszłym roku zrobić prawo jazdy na A2. Pozdrawiam forumowiczów tych znanych i nieznanych 3 Cytuj
Dann Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 Siemasz..jak regulamin glosi zapodaj fotke swoja ,razem z 'bzykiem' oraz w stroju kompielowym....P.s witaj młoda! 1 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Lancet Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
PIT Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 Cześć i uzupełnij profil o zdjęcie bo wiesz tu mamy restrykcyjnego admina a regulamin rzecz święta 0 Cytuj
Dominikf6 Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Hejo Nie jeździłaś nieraz po radogoszczu z koleżanką ? Bo rzuciły mi się w oczy dwie dziewczyny własnie jedna na DNA a druga nie pamiętam na czym. Skuter albo też DNA. Edytowane 1 Września 2014 przez Dominikf6 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
ADA Opublikowano 1 Września 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 Hejo Nie jeździłaś nieraz po radogoszczu z koleżanką ? Bo rzuciły mi się w oczy dwie dziewczyny własnie jedna na DNA a druga nie pamiętam na czym. Skuter albo też DNA. hej. raczej to nie ja Ja przeważnie jeżdżę okolice Retkinia, Aleksandrów, Lutomiersk, port Łódź. Siemasz..jak regulamin glosi zapodaj fotke swoja ,razem z 'bzykiem' oraz w stroju kompielowym....P.s witaj młoda! oj Dann. w stroju kąpielowym to jak będą cieplejsze dni ;p 1 Cytuj
Dann Opublikowano 1 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) oj Dann. w stroju kąpielowym to jak będą cieplejsze dni ;p Młoda ty sie nie ujawniaj ktoś ty, bo się męskie grono dowie i kolejki pod bramą będa się ustawiać ,by z toba polatać Edytowane 1 Września 2014 przez Dann (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr,
Bliźniak Opublikowano 2 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2014 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
Aidekk Opublikowano 4 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2014 Powitać i do zobaczenia! Czekamy na foty 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
Marsel Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2014 Powitać 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/
Mark_Ka Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2014 czesc 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie
Rekomendowane odpowiedzi