fred89 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 ktoś wytrwał do 18??? DJ byl lepszy od tych 2 kolesi??? Impreza sie rozkrecila ??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Jestem bardzo ciekaw jak ten DJ dał radę? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Jestem bardzo ciekaw jak ten DJ dał radę? Rozkręcić coś z uszkodzonym gwintem 1 Cytuj Miałeś wypadek? Pomogę uzyskać odszkodowanie z OC sprawcy. 501-629-877 http://www.autopowypadku.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekCBR Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Wiadomosc z ostatniej chwili.... DJ rozkreca impreze:) przynajmniej wydaje mi sie tak po % 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 (edytowane) Dzięki za zaproszenie, Aga głodujących nakarmiła, traske wytłumaczyła i z pełnym brzuszkiem traske się zrobiło Edytowane 23 Sierpnia 2014 przez boroś (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Hosel Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Andrespol zakończony miłym akcentem :-))) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Wiławianki 3 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Aga dzięki za spotkanko ,było sympatycznie i smacznie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dzięki za imprezę, było nas :moto: :moto: :moto: :moto: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Powiem tak, gdyby nie motocykliści to na pewno była by lipa... myślę że tubylcy nie zapewnili by takiego show. Jak to na takich imprach bywa, towarzystwo łazi tu i tam, Mnie osobiście wnerwiały Panny i Panowie, usilnie siedzący na krzesłach i oglądający całe to "szoł" Córa i kobitka nie miały gdzie usiąść żeby wszamać żarełko. ale Honda okazała się ponownie bezkonkurencyjna z zapewnieniu stolika i siodełka chociaż dla córki. Aga, dzięki za free kiełbę, fajnie zorganizowane Nie wiedziałem że masz taki dyg do sceny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 podziękować za wspólnie spędzony czas, było przyjemnie dzięki świetnym ludziom, którzy tam dotarli ;_) no i oczywiście wypad potem do Czarnocina uświetnił dzień ;_)) oby więcej takich dni ;_) pozdrowionka i LwG;-) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 I co Aga zrobili Ci ta fotke na scenie? dzieki nie bylem glody wiec zostawilem kielbe dla spragnionych:) no i czarnocin z ekipa:) do nastepnego 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 ja za to spróbowałam, bardzo smaczna, sałatki lepsze;_)) - musiałam mieć siłę na dalsze latanie z ekipą "nieustraszonych" :_)) hehe pozdrowionka:_)) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Dziekuje Aga bylo milo i smacznie no i pozniej Czarnocin z super ekipa:))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Hosel niestety nikt 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Hosel niestety nikt trzeba coś z tym zrobic :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek1985 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Aga wielkie dzieki za to spotkanie. Ludzie cie kochaja WIELKI szacun za zorganizowanie tak licznej grupy. A drugi za tak dobra POGODE he he!!!!! Dziekuje. Ale moglas na Czarnocin poleciec wrrrrrrr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 nic straconego :_) w czwartek będzie okazja polatać ;_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jak nie będzie lało 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 pogoda oki zatem śmiało, :_) do miłego:_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi