krzysiu421 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zaplanowany start to 10,00, ale może się ślizgnąć kilka minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 szkoda zapowiada sie fajna impreza. raczej nie dam rady wrocic o tej porze z urlopu. udanego wypadu dla calego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Oby pogoda była, bo coś pesymistyczne prognozy, Jak coś to na BP, przy kolumny o 10.00 będę... Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 mi po drodze, więc też może być 10 na BP na ul.kolumny. MArio, nie kracz z pogodą ... a jak będzie lało, będę 4oo o 10 na kolumny W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rebel Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Prezesie Suchy pomysl o przesunieciu o tydzień. Bo prognozy są nieubłagane. Live slow!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 MODLIĆ SIĘ , SKŁADAĆ OFIARY ŻEBY NIE PADAŁO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 MODLIĆ SIĘ , SKŁADAĆ OFIARY ŻEBY NIE PADAŁO z dziewic i najlepiej mnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Pafcio mamy Cię złożyć w ofierze jako dziewicę ? hehe Pogoda będzie ja wam to mówię 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 W sensie diewice dla mnie ( choc to podobno jak Yeti ktoś widział ale nie wiadomo kto) No i zjadłem literki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 mamy na forum szamana ? coś się na jutro zamarynowała pogoda, a ja wolałbym karkówkę usmażyć Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Szamana , jak to od sxamania to tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Jak narazie to prognozy nie rozpieszczają. Rano się okaże boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shimen Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Dziś też miało lać i wiać według wszystkich prognoz, a chyba nie było tak źle? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Damy rade Z cukru nie jesteśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jest mokro, zaczyna się niby przecierać, zobaczymy co będzie do 10tej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 A co pisałam , nikt nie posłuchał i efekty widzimy za oknem czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Damy rade Z cukru nie jesteśmy Wszsytko fajnie ,ale biesiada w mokrym kombinezonie mało przyjemna No chyba że ciuszki na zmianę się weźmie BTW Ja prawdopodobnie będę jechał autkiem Więc jak coś ktoś chce mogę zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Z powodu niesprzyjających warunków pogodowych dzisiejszy piknik zostaje odwołany ! (wycieczka na bunkry również). Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Tak czułem, no cóż pogody nie można wybrać :/ Wczoraj była piękna pogoda, szkoda że dziś nie dopisała : Wrzesień ma być ładny, więc może wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Trzeba być twardym, odwołuję ekipę, trochę późno... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Bunkry też odwołane czy ta wycieczka aktualna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik96 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 To jest dobre pytanie, bo wydaje mi się że skoro piknik odwołany to wycieczka też :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nikt nikomu nie zabroni pojechać. Dla mnie jedno z drugim jest jednoznacznie odwołane. Aczkolwiek gdy się wypogodzi to może gdzieś skoczę zagrilować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) Z tymi bunkrami bym poczekał, może się coś wyklaruje. Deszcz nas nie przemoczy tylko wszystko mokre Ździebko słońca by wystarczyło :/ Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez boroś (wyświetl historię edycji) boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 U mnie już pada... Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi