Suchy-wolk Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zapraszamy serdecznie do Inowłodza 24 sierpnia 2014 na piknik rekreacyjno-sportowy. 1. Stowarzyszenie Łódzkich Motocyklistów zapewni grilla, ketchup, musztardę i pieczywo oraz jednorazówki. Oczywiście wszystko na ograniczoną ilość, także warto zabezpieczyć się i wziąć własnego grilla jeśli jest taka możliwość. - Natomiast kiełbaski, karczki i napoje przywozimy we własnym zakresie! 2. Na miejscu prawdopodobnie będzie otwarta budka z jedzeniem, ale ta informacja jeszcze zostanie potwierdzona bliżej terminu spotkania jeśli będzie taka możliwość. 3. Zabieramy ze Sobą badminton, piłkę do siatkówki plażowej, ręczniki oraz koce, a także dla spragnionych zimnej wody i silnego nurtu polecamy zaopatrzyć się w stroje kąpielowe. Na miejscu jest plac zabaw także śmiało można zabierać Swoje pociechy! Dla ułatwienia dojazdu, sprawdźcie jak dojechać z Andrespola na miejsce do Inowłodza przy ul.Tamka 1 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Trza się wstawić 1 Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Postaram się pojawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carusek Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Jeśli nie z Gochą i młodym to będę sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Postaram się podjechać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamaras Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Dalej się nie dało ? kamaras Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Kiepsko z terminem, bo w Łęczycy jest akurat turniej rycerski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 rycerze przybędą do nas jak się dowiedzą o pikniku W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Nie wiem czy sie wyrobie z powrotem do PL. Jesli tak to jestem "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil89 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Miejscówka bardzo fajna niedaleko mnie wiec raczej się pojawię 1 Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agi Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 O proszę, fajny akcent na zakończenie urlopu Postaram się być, byleście tylko pogodę zarezerwowali Non quo sed quo modo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zachęcamy osoby jadące motocyklami na piknik do Inowłodza, aby pojawili się o godzinie 11.00 w Tomaszowie Mazowieckim na stacji ORLEN (patrz mapkę).Zrobimy wspólny przejazd nad tamę w Smardzewicach oraz zatrzymamy się na zwiedzanie bunkru kolejowego w Jeleniu. Kolejno udamy się do Inowłodza, a cały przejazd będzie nagrywany i pilotowany z samochodu. Materiał filmowy zostanie wykorzystany w oficjalnym klipie FŁM na rok 2014/2015 !! 3 Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 cool, co prawda po raz trzynasty, ale chętnie podjadę, by znów zobaczyć bunkier w Jeleniu - a nuż coś się zmieniło np. może jakieś tancerki wewnątrz ktoś ulokował 3 W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KACZY Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Może potzebuJEcie auto do przewiezienia Jakiś gratów na grilla ???służę pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Może razem z łodzi wyjedziemy,jak ktoś chciałby . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekCBR Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Ja sie chetnie po drodze dolacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 jak pogoda dopisze to się chyba wybiorę może zbiórka pod carrefourem przy kolumny, budynek norauto Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jak nie będzie padać jestem z plecaczkiem o 11 na ORLENIE w Tomaszowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Wreszcie mam wolny weekend więc nic nie jest w stanie mnie powstrzymać przed przybyciem na 11 na orlen Jak by ktoś nie chciał sam z Łodzi ruszać to jestem do dyspozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 ja bedę czekał 9:50-10:05 pod carrefourem przy kolumny 1 Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulwa Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Trzeba się przejechać pogoda ma być to tym bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 o 11 będę n aOrlenie w Tomaszowie z ciocia Kamilką 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Startujemy z Andrespola :moto: :moto: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ManiekCBR Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 O ktorej leci z andrespola? To bym sie dolaczyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 O ile nie wydarzy się żadna katastrofa melduję się i jeszcze kilka sprzętów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi