Muodyv6 Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Witam przednia wejdzie W widelec na pewno bo kolega zmieniał i jest ok a tył nie polecam szersza guma ale felga nie przystosowana do takiej szerokości i zrobi się wyższa tzw balon mniejsza przyczepność a jeśli jeździsz na gumie ciężej utrzymać motocykl w pionie, a poza tym więcej wydasz za takiego kapcia wiec nie wiem czy jest sens pozdrawiamNie wiem jak w praktyce na gumie, Lecz na innym forum słyszałem że zakładają 180 do gumowania i jest o niebo lepiej podobnież. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario83 Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Chyba że mniej powietrza się dmuchnie, ja raczej bym nie zakładał takiej co też odradzali na serwisie w RUT-MARze ale wybór należy do Ciebie nie spróbujesz sam to 100% pewności nigdy nie będziesz miał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Chyba że mniej powietrza się dmuchnie, ja raczej bym nie zakładał takiej co też odradzali na serwisie w RUT-MARze ale wybór należy do Ciebie nie spróbujesz sam to 100% pewności nigdy nie będziesz miał Już sobie odpuściłem lecz co do rut maru mam troszkę zastrzeżeń. więc nie posłuchałbym się ich choćby mi mówili jak mam śrubkę przykręcać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykuOCW Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Według mnie powinieneś zapakować opony o rozmiarze sugerowanym przez producenta, ponieważ wtedy zachowujesz najlepsze właściwości jezdne. Oczywiście licznik, też zacznie przekłamywać. Nie rozumiem w jakim celu ludzie chcą pakować szersze opony... Tylko pogorszają prowadzenie motonga... No ale, na parkingu sie prezentuje ladniej.... Zależy co wolisz, wybór nalezy do Ciebie :] 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi