Skocz do zawartości

Kalendarz Motogen 2012

Arecki_ELW

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Kasia

8

• JAKUBKO

8

• Muodyv6

7

• Arecki_ELW

7

Top użytkownicy w tym temacie

Ogolnie najwazniejszy jest front maszyny wiec dobrze by było gdyby maszyny bylo widac od przodu ;).Przydałoby się by za maszyną nie stał zaraz samochódBlachy chcecie by na fotkach były czy mam coś z nimi zrobić ?

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

No chłopaki :biggrin: widzę, że pomysły to wy macie :Dhah. Jakby ktoś chciał fotografa to ja mogę kiedyś znaleźć czas by sfotografować wasze maszyny ewentualnie z kobietami (jak chcecie, ja na fotomodelkę się nie nadaje).Potem by ktoś (np. ridrick) obrobił foty i byłoby cudnie :Dps. Czarna, nie chcesz być gwiazdą forumowych kalendarzy? :biggrin:

Edytowane przez Kasia (wyświetl historię edycji)

Kasienka no jak potrafisz to ja chetnie Cie ukradne na pare chwil :biggrin:

Too fast to live...too young to die :smile:

Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie :smile:

No chłopaki :biggrin: widzę, że pomysły to wy macie :Dhah. Jakby ktoś chciał fotografa to ja mogę kiedyś znaleźć czas by sfotografować wasze maszyny ewentualnie z kobietami (jak chcecie, ja na fotomodelkę się nie nadaje).Potem by ktoś (np. ridrick) obrobił foty i byłoby cudnie :Dps. Czarna, nie chcesz być gwiazdą forumowych kalendarzy? :biggrin:

To chyba się odezwe do ciebie w sezoonie ;) bo chciałbym zrobić sesyjkę mojej cebrze;p

fryta twarza kalendarza forumowego AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! nie wiem czy na drinki dla niej byśmy zarobili http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif

ale ja gotow jestem podstawic na jakies male fotografowanko :riding:

007.gif

Ok, ok. Wszystko się ustali jak już temat się rozjedzie i do każdego dotrze i wg :DI fajnie by było, żeby mi się tłum ŁM nie rozszalał tylko dogadał jakoś bo chyba każdy chciałby się znaleźć (albo jego maszyna) na zdjęciu :smile:

coś wymyślimy możemy się umówić w plener tło to już fotoszop ;) byle tylko pogoda była ja mam pare fajnych fot więc tło można wykożystać siwa poszuka i wysle do ridika niech sam sie wypowie :cheers: nasze zdrowie :cheers:

007.gif

zdrówko :cheers:tylko, że to będzie chyba pierwsza taka sesja więc proszę też o wyrozumiałość :whistling: do tej pory motocykle nie grały głównej roli na moich zdjęciach :decayed:Jak coś to samo pisać na gg :smile:

Tło w PS jak najbardziej nawet chyba mam jakieś takie fajne wersje nieba. Bardziej bym sie martwił o fajne światło.Trzeba jakiś słoneczny dzień trafić i tak około 14-15 strzelić fotkę na sporym parkingu . Tak by bok od d*py strony oświetlićEwentualnie dodac jakąś lampke od przodu.

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!

Mury Manu są lekko oklepane, ale może jeszcze jest jakaś inna fabryka w gorszym stanie, a co do światła, to jak ładnie słońce pali, można białym ekranem odbijać i fajnie wychodzi... ;)

128330.png

Dobra fabryka jest niedaleko M1 naprawde w fajnym klimacie można było by cos zrobić ja dopiero motosprawne bede mial w nastepny weekend zdjecia jutro prześle bo dzis czasu nie miałem żeby czekoś fajego poszukać

Jak ktos chce znam fajne miejsce w Tomaszowie (opuszczona fabryka bawleny tak mi sie wdaje) i tam zdjecia naprawde fajne by wyszly tylko jeden problem mamy 10 Stycznia http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif a za oknem bialo http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png