Muodyv6 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Moje już poszły;D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ogolnie najwazniejszy jest front maszyny wiec dobrze by było gdyby maszyny bylo widac od przodu .Przydałoby się by za maszyną nie stał zaraz samochódBlachy chcecie by na fotkach były czy mam coś z nimi zrobić ? 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 8 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 zrób według uznania jakis projekt zdajemy ise na twoj gust ja jutro troche forek wybiore to wysle :)ale blach to lepiej zeby nie było widać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 (edytowane) No chłopaki widzę, że pomysły to wy macie :Dhah. Jakby ktoś chciał fotografa to ja mogę kiedyś znaleźć czas by sfotografować wasze maszyny ewentualnie z kobietami (jak chcecie, ja na fotomodelkę się nie nadaje).Potem by ktoś (np. ridrick) obrobił foty i byłoby cudnie :Dps. Czarna, nie chcesz być gwiazdą forumowych kalendarzy? Edytowane 9 Stycznia 2012 przez Kasia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarna_750 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Kasienka no jak potrafisz to ja chetnie Cie ukradne na pare chwil 0 Cytuj Too fast to live...too young to die Nie traktuj życia zbyt poważnie,,,, przecież nie bedzie trwało wiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 No chłopaki widzę, że pomysły to wy macie :Dhah. Jakby ktoś chciał fotografa to ja mogę kiedyś znaleźć czas by sfotografować wasze maszyny ewentualnie z kobietami (jak chcecie, ja na fotomodelkę się nie nadaje).Potem by ktoś (np. ridrick) obrobił foty i byłoby cudnie :Dps. Czarna, nie chcesz być gwiazdą forumowych kalendarzy? To chyba się odezwe do ciebie w sezoonie bo chciałbym zrobić sesyjkę mojej cebrze;p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 moze wspolnie umowimy sie w jakis konkretny dzien, w fajnym miejscu http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/angelnot.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 pare motorów też by fajnie było http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/crash.gif 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rado Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jakieś fabryczne klimaty mogłyby być ok- raz że załatwia to problem mało atrakcyjnych plenerów a dwa- bardzo "łódzkie". 0 Cytuj https://www.artstation.com/rkurczewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 fryta twarza kalendarza forumowego AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! nie wiem czy na drinki dla niej byśmy zarobili http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif ale ja gotow jestem podstawic na jakies male fotografowanko 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ok, ok. Wszystko się ustali jak już temat się rozjedzie i do każdego dotrze i wg :DI fajnie by było, żeby mi się tłum ŁM nie rozszalał tylko dogadał jakoś bo chyba każdy chciałby się znaleźć (albo jego maszyna) na zdjęciu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Dajcie znać gdzie i kiedy sesja, to przyjadę popatrzeć... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Jak za dużo drinków się wypije to jak się człowiek utrzyma na nogach i jeszcze zrobi nie rozmazane zdjęcia? ;DArecki, tylko popatrzeć? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Kasia, ja nie mam z czym się pchać do kalendarza, więc popatrzę, może coś podpowiem.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Wszelkie pomysły mile widziane. Każdy ma chyba jakąś wizje siebie,swoich 2kółek :)ah... i trzeba się na spotkanko umówić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 coś wymyślimy możemy się umówić w plener tło to już fotoszop byle tylko pogoda była ja mam pare fajnych fot więc tło można wykożystać siwa poszuka i wysle do ridika niech sam sie wypowie nasze zdrowie 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 zdrówko :cheers:tylko, że to będzie chyba pierwsza taka sesja więc proszę też o wyrozumiałość do tej pory motocykle nie grały głównej roli na moich zdjęciach :decayed:Jak coś to samo pisać na gg 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Tło w PS jak najbardziej nawet chyba mam jakieś takie fajne wersje nieba. Bardziej bym sie martwił o fajne światło.Trzeba jakiś słoneczny dzień trafić i tak około 14-15 strzelić fotkę na sporym parkingu . Tak by bok od d*py strony oświetlićEwentualnie dodac jakąś lampke od przodu. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Hm... a nie może być tło murów manu ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 9 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Mury Manu są lekko oklepane, ale może jeszcze jest jakaś inna fabryka w gorszym stanie, a co do światła, to jak ładnie słońce pali, można białym ekranem odbijać i fajnie wychodzi... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 a ma ktoś ekran? Arecki, każde miejsce ma swój urok ale nie każde pasuje do motocykli. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macix Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Dobra fabryka jest niedaleko M1 naprawde w fajnym klimacie można było by cos zrobić ja dopiero motosprawne bede mial w nastepny weekend zdjecia jutro prześle bo dzis czasu nie miałem żeby czekoś fajego poszukać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 macix ty na tle baru dobrze wyglądasz :decayed:może przy barze na zdrowiu ci cyknę fotkę?nasze ... 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia Opublikowano 9 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 ej, spokojnie. na zdjęcia trzeba mieć ładną pogodę a póki co zbyt piękna to ona nie jest :)proszę pomysły pisać do mnie na gg - 10031092 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosiak Opublikowano 10 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Jak ktos chce znam fajne miejsce w Tomaszowie (opuszczona fabryka bawleny tak mi sie wdaje) i tam zdjecia naprawde fajne by wyszly tylko jeden problem mamy 10 Stycznia http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/disgusted.gif a za oknem bialo http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/cry.png 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi