Sobek Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 No i lecimy:) 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 dobra to tak jak pisałem czekamy do 11:45 i wio 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Ja startuję familijnie puchą gdzieś za godzinę, więc jest szansa, że spotkamy się na miejscu... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bułgar Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) No to żem się spóźnił.. Do zobaczenia na miejscu.. A tak całkiem przy okazji, "P.S." itp., będą rozdawać Red Bull'e?!.. W końcu to Red Bull w Kopalni, a węgiel nie za bardzo mi smakuje.. Edytowane 7 Września 2014 przez bułgar (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Sin Key Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Ja tez nie mogłem wcześniej więc dolecę sam , może was znajde :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mur67 Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Pojechałem, byłem nic nie zobaczyłem.... Wracając do Łodzi spotkałem jakąs ekipe na BP na Rzgowskiej kole 10.30, ponieważ w domu musiałem być o 14:45 dałem się namówić i pojechałem. Pomyślałem popatrze 30-45 minut i do dumu. Na miejscu w blokach na starcie trzymali ich do 13.20... więc do dumu... I się zaczeły się jaja... Parkingi samochodowe drogi na Bełchatów wzdłuż miały ze 3 km.. na gęsto, ludzie darli z buta.. Potem na pierwszym odbiciu na Kamieńsk stali niebiescy blokują drogę w kierunku kopalni i kierując wszystkich na Kamieńsk. Korek od tego miejsca był aż do krzyżówki z drogą 484 i jescze jakieś kilka kilometrów w stronę jedynki. Kończył się jakieś 700 metrów przed zjazdem na góre Kamieńsk. Kto pojechał samochodem to współczuje. Generalnie miejscówka do polatania na takich imporezach genialna, zaplecze - leżące zero, organizacja na miejscu - szkoda gadać. Bez żadnych problemów zaparkowaliśmy na parking na zapleczu sceny - nikt nas nie pytał o żadne paski, identyfikatory nic. Po tarsie dojazdowej do startu szwędali się ludzie w tym mamuśki z drobnicą - bo bliżej. Tzw ochrona - zero reakcji Edytowane 7 Września 2014 przez Mur67 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Nie było tak źle. Korki były Ale Moto daje radę objechac. Tadka widziałem, kiełbasa też była. Tylko ekipa mi się rozmyla w kruszowie. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zino Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Ja też nie narzekam :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martucha Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Oooo tak z Zinem mieliśmy zajebiaszczą miejscówkę w cieniu i z widokiem na najciekawszą część toru 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 pot sie po d*pie lał, nic nie widziałem także pyknęło mi dzisiaj 206 km aby zjeść kiełbase, ale ludzie fajni chociaż, dzinx ridrick, pojechaliśmy do 2 młyna i słyszalem ze zjechałeś na stacje, myslalem ze dojedziesz do nas, a i dzięki wielkie za twój patent, wytrzymało do domu, musze Ci tą smyczkę oddać ale bez tego bym a 1-ce dzidował od Głuchowa 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) Niestety dojazd puchą, to była droga przez mękę, załapałem się na przejazd ostatnich zawodników, miejscówka w miarę, chociaż co do zabezpieczenia to w niektórych miejscach było słabo, ale na szczęście obyło się chyba bez rozjechanych widzów, Tadka zobaczyłem w trakcie rozdania nagród na podium, niestety od d..py strony, ale widziałem frontem jak wchodził... Edytowane 7 Września 2014 przez Arecki_ELW (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 (edytowane) ridrick, pojechaliśmy do 2 młyna i słyszalem ze zjechałeś na stacje, myslalem ze dojedziesz do nas, a i dzięki wielkie za twój patent, wytrzymało do domu, musze Ci tą smyczkę oddać ale bez tego bym a 1-ce dzidował od Głuchowa Miałem do was dochejać Podjechałem, objechałem, wszedłem nie zauważyłem was to mówie polecieli bo tam w ch... ludzi. A ja nie wiem który to ten drugi Smycz sobie zabierz, znalazłem ją w rowie. Czekała by naprawić twoje moto Edytowane 7 Września 2014 przez ridrick (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 a mnie się pospało i nic nie zobaczyłem bo mnie policja już zawróciła, dojechałem po 16 koreczek ładny, ale chyba komuś się nie poszczęściło bo po drodze w tym korku było szkło, na poboczu biały sport, kask, buty i patrol drogówki na sygnale ale dzień udany, rundka ponad 200km bez awarii 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitermen Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Naprawde bylo nieźle i kielbaska po 5 zeta. Pozdrawiam cala ekipę startujaca z BP rzgowska o 11.30 . Ale puszki miały dzis dzień korka .... Przefikane. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 7 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Kosmaty jak jeszcze patentu nie rozebrałeś to strzel fotkę bo wyglądało to pro . Miałem poprawić w kruszowie ale się nie udało. Kiełbaska była rzeczywiście całkiem przyzwoita i o dziwo nie policzyli za talerzyk, musztardę, widelec czy pieczywo 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudysid Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 coś mało osob widziałem w forumowych koszulkach , w sumie to tylko jednego faceta w czarnej koszulce 0 Cytuj Suzuki Rg80 '94 --> Suzuki Gs500 '93 5*( Oli) + Suzuki DL650 V-Strom AK8-->Honda NX650 Dominator '90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 ja byłam w sobotę i wielkiego szału nie było, fakt ciut korków i wypadki dwa po drodze, za gorąco ...choć jakby padało to pewnie też byłoby narzekanie:-p ale sympatycznie, bo to ludzie tworzą taką świetną atmosferę ;_) oby do kolejnego fajnego weekendu i na moto _) pozdrawiam:_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MT-03 777 Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Mimo ze nic nie udało mi sie zobaczyć było fajnie:) Dziękuję bardzo chłopakom za opiekę i wyrozumiałość i naprawę moto bez ich staranie miałabym fatalną niedziele Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Było Extra! Dzięki ekipie z Pabianic z fajny przejazd, następnym razem życzę mniej owadów w oczach co niektórym Całą ekipą pięknie ominęliśmy wszystkie puszki! Miejsce znaleźliśmy w cieniu i na linię startu szliśmy 10 minut. Miejscówka na skarpie, widać było palący się motocykl i całą akcję gaśniczą, cały tor cross enduro w polu widzenia. Raz jeszcze dzięki za towarzystwo !!! 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdfimage Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Tłumy ludzi i straszny gorąc, ogólnie zawody bardzo fajne, organizacja za to nie najlepsza. Przejście do stref "restauracji" wiązało się z przechodzeniem przez sam środek toru w czasie trwania okrążenia nie wiem czy to do końca bezpieczne . Korki niesamowite nawet motorkiem było ciężko podjechać. Jeśli ktoś widział małolata, który pchał się niebieskim chopperem na taras widokowy (dosłownie ) to byłem ja 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 8 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=287554041436647&set=gm.720231408012515&type=1&theater fajne zdjęcie można zobaczyć bez posiadania konta impreza ogólnie bardzo fajna jeżeli za rok będą organizowali, to pojadę na bank ale rowerem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Fajna opcja ale organizacja porażka, pojechalismy kameralnie w dwa moto. Ale w drugą stronę chyba jakieś moto mialo obcierke z kierownikiem auta. 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rytel Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jest jakaś galeria w necie z tego wydarzenia? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 11 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 http://www.redbull.com/pl/pl/motorsports/offroad/disciplines/1331586051872/enduro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 12 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi