Skocz do zawartości

Red Bull W Kopalni Bełchatów 6-7.09.2014

michal_lc4

Rekomendowane odpowiedzi

dziś od 12 są pierwsze przejazdy kwalifikacyjne, jak ktoś ma chęć, wybieram się na spacer co by zobaczyć co się tam dzieje, więc dawać znać.

tempo spacerowe ;) spotkanie gdzieś na wylocie z łodzi, np. BP carrefour kolumny. godzina 13:15, czekam do 13:30.

szybki plan trasy pewnie taki:

https://www.google.pl/maps/dir/Kolumny+10,+93-610+%C5%81%C3%B3d%C5%BA/51.2223566,19.320021/@51.5346978,19.4812595,9z/am=t/data=!4m9!4m8!1m5!1m1!1s0x471a3383fc33cd1b:0x6d69d8bfd7358901!2m2!1d19.4915318!2d51.7097815!1m0!3e0

trochę autostradowo, i widokowo ;)

ps. kosmat, jutro pewnie dołączę do Was.

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

ja to w ogóle nie widzę informacji gdzie można stanąć obejrzeć całą imprezę. Nawet ta mapka co wcześniej była załączona nic mi nie mówi :P

tu masz Koordynaty GPS: 51.222807,19.323763

to co znalazłem na stronie red bull'a 

Jestem chetny na wyjazd w niedziele :-)

Ustalmy konkretna godzine i miejsce ;-)

Najlepiej jakos wczesniej by bylo co obejrzec ;-)

qxK0W5f.jpg

Jak ktoś się jutro wybiera motocyklem na Red Bull 111 Megawatt, to proponuję 3 koszulki i gacie na zmianę, bo pot leje się z każdej strony Patelnia konkretna
.
.
.
ale i tak było za***iście  :gitara:

----
Nasza trasa wyglądała tak i chyba lepsze opcji nie ma, szczególnie powrót był po dość dobrej drodze i bez jakiegokolwiek ruchu :smile:

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

a tutaj szybkie foto, dorzucając do postu Suchego wyżej ;)

http://jaquzie.republika.pl/redbull.jpg

http://jaquzie.republika.pl/redbull2.jpg

dzięki za traskę ekipo mała, acz zacna  :laugh2:

(Ramona, Justyna, Magda, Suchy, Scyzer, a finalnie [zasadą Top Gear :biggrin:] zostawiliśmy Ramonę i Justynę i pojechaliśmy jeść B) )

ps. Magda, ogromny plus za piękną jazdę na "zakładkę"  :rock: (profesjonalnie)

ps2. parking dla motocykli... masakra  :blush:

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Ja dopiero wrocilam, ale warto bylo zostac. Impreza super. Zdjecia pierwsza klasa potem z bliska no i kolega zalatwil mi przejazdzke na crossie!!! Rewelacja!! Dzieki wszystkim za towarzystwo :smile:

„Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi”

impreza fajna rzadko spotykana tylko szkoda ze start sesji eliminacyjnej byl przeciagany co 15 o kazde 15 co dalo nie cala godzine opsowy i czekania w skorze na sloncu.... no i drugi minus szkoda ze nie bylo po drodze osoby trzymajacej szybsze tempo

Edytowane przez stanio (wyświetl historię edycji)

Tempo bez zapierdalania także kto ma ochotę to wbijać 11.30 czekamy do 45 i ruszamy

Jak ktoś leci z okolic Łowicza itd my startujemy 10.15 najpóźniej z pod stacji Bliska jadąc z Łowicza.

https://www.google.pl/maps/place/Bliska/@52.0394615,19.8753612,17z/data=!4m5!1m2!2m1!1sstacka+bliska+14!3m1!1s0x0:0x168cc0a70c558412

Edytowane przez B3DNAR (wyświetl historię edycji)

Ale lecicie jakoś z sensem ? Czy milion osób i 90km/h?

Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!!

Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie.

Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!!