Konnes Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Witam wszystkich,dziś wyciągnięta WSK od mojego dziadka z garażu, w '91 została wyrejestrowana i od tego momentu ..... ponad 20 lat garażowana!Parę danych:WSK model M06B3rocznik 1984 (jak ja, hehehhehe)pojemność 123,4 ccmaktualny przebieg: 12.937 kmMój dziadek jest jedynym właścicielem!Pozostanie ona w rodzinnych rękach, jutro (czyli 28.12.) ma przybyć rzeczoznawca z PZM, i wtedy zobaczymy czy będzie to rejestracja specjalna, aby przywrócić ją do użytku (takie ku... głupie polskie prawo, że wyrejestrowany pojazd nie można ponownie rejestrować, tylko w wyjątkowych przypadkach....) i otrzyma normalną białą tablicę,czy uda się przepchnąć ją jako zabytek i otrzymać żółtą tablicę rej.wyciąganie z garażu:szybkie czyszczenie do oględzin:No i tak narazie wygląda....Mam nadzieję iż nowy sezon rozpoczniemy razem,jak będę coś wiedział jakie koszty tej wyprawy itd. dam znać;Pozdrawiam,KonradP.S. Dodam iż dzisiejszy komentarz dziadka "A już myślałem, że na złom ją będę musiał zaprowadzić..."mnie bardzo rozbawił! 0 Cytuj Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem hej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nogger Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Śliczna! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrubY Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Do niedawna też takową miałem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 ładniutka . trzymaj ją . niech zostanie w rodzinie 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
preker84 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 zacna maszyna. Od WSK 125 zaczęła sie moja przygoda z superbike znaczy z mocnymi maszynami:] 0 Cytuj 504635425 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 to mozemy co jakis czas razem gdzies sie ruszyc tu moja, w tym sezonie zrobilem poczciwa wska prawei 3 tysie na kolach i jakies z traski latamy razem? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztofor Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Piękna 0 Cytuj LwG!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Elegancka maszyna, gratuluję nabytku 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszZR7 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Piękna WSK-a pozazdrościć. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Patrząc na stan WSK'i to powinna dostać żółtą tablicę Dbaj o nią 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 nono całkiem galanty nabytek w lato polatamy razem 2 wsk + zx10r widok bezcenny http://motocykle-lodz.pl/public/style_emoticons/default/woot.gif 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konnes Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 to mozemy co jakis czas razem gdzies sie ruszyc tu moja, w tym sezonie zrobilem poczciwa wska prawei 3 tysie na kolach i jakies z traski latamy razem? Jestem jak najbardziej za!!!Myślę że zanim dotrze do nas wiosna, zdążymy się skumać na jakimś zlocie..... Pozdrawiam 0 Cytuj Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem hej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 a gdzie ty na kanzasie mieszkasz bo ja tez z tamtad tyle ze teraz na wygnaniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konnes Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 a gdzie ty na kanzasie mieszkasz bo ja tez z tamtad tyle ze teraz na wygnaniu Mieszkam koło straży pożarnej, a naprzeciwko Hotelu KACPERSKI miałem warsztat samochodowy.... 0 Cytuj Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem hej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 no to ziomek z browarnej Kydy mieszka obok ciebie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konnes Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Właśnie właśnie;Browarna...... zawsze do domu trafię heheno to już wiem kto to kydy, pozdro !!!!!! 0 Cytuj Kiedy byłem, kiedy byłem małym chłopcem hej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOti Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 na takiej właśnie uczyłem się jeździćteraz 2 sztuki czekają na odrestaurowanie.. 0 Cytuj "Motocykl to znak, że jego posiadacz nie utonął w szarości życia" Newsweek Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek1968 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 i jakies z traskimaszynka ładna ale ten kask (na chodniku) to powiem że nie pasuje zupełnie... tu tylko stary orzeszek jest dopuszczalny 0 Cytuj pozdrawiamMicek-----------Yamaha Virago XV 750 ' 1993----------------------Nice to Be Important, But More Important to Be NiceMOTOCYKLE-ZGIERZ.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Nie odkładaj kasku na ziemni bo możesz głowę stracić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Nie odkładaj kasku na ziemni bo możesz głowę stracić.Nie bo robaki wejdą...i nie głowe stracić tylko tak jak kask leży tak będzie leżeć twoja głowa taka przestroga;)Wueska fajna niedługo pewno będzie dużo warta 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 maszynka ładna ale ten kask (na chodniku) to powiem że nie pasuje zupełnie... tu tylko stary orzeszek jest dopuszczalny zgadzam sie w 100% Mam orzecha i zawsze w nim latam + gogle na gumce od majtek Jakos wtedy tak wyszlo hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi