AlexHBK Posted July 18, 2014 Report Share Posted July 18, 2014 Wstępnie pod koniec sierpnia (mniej wiecej ok 20 - 27) planuję Wypad Pięćdziesiątek w Tatry na ok 6 dni. Jeżeli są jacyś chętni/zainteresowani, co ujeżdżają 50 <odblokowane ! na zablokowanych to nigdy nie dojedziemy> lub cierpliwe 125 to proszę dać znak w komentarzu. Ja mam Junaka 901 (72 cm poj.) odblokowanego. Byłem już na kilku dłuższych wyjazdach (100 km, 200 km), które przyniosły mi wiele frajdy i sądzę, że wyjazd w Tatry jest realny i z pewnością będziecie mieli wiele niezapomnianych wrażeń. Plan byłby mniej więcej taki : dojazd na miejsce podzielony na dwa dni (żeby się nie zamęczyć, a droga będzie długa, bo nie możemy latać autostradą), trzeci dzień to będzie odpoczynek na miejscu z jakąś krótką wycieczką, czwarty dzień to będzie przelot ok 160 km (jak sobie przypomnę jak się ta trasa nazywa to dam znać), piąty i szósty dzień - powrót. Powtarzam - nie jest to nierealne, przekonacie się Proszę o komenty, odezwę się na privie c: 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shimen Posted July 19, 2014 Report Share Posted July 19, 2014 Ambitne plany! 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts