s2nter Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Ale Wam zazdroszczę Szkoda, że to nie w niedzielę... 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Hosel widzę,że kolega który chciał z kimś pojechac nad wodę jednak się wypisuje z wyjazdu? hmmm? skąd :-D jade tylko dojade z braciakiem po południu bo musze zrobić ładowanie bladego ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Możliwe ze tez pojedziemy ale puszką z żoną i synem 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Zaje*iście się zgadujecie jeden jedzie autostradą, drugi dziurami, trzeci o 13, czwartemu dmucha w boczki, a jeszcze inny może ale w niedziele..... Z ciekawości przeczytałem te trzy strony mimo że mnie temat nie dotyczy, uwielbiam spontany, 15 minut i wszyscy którzy CHCĄ gotowi i na miejscu startu 2 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 a mi chodzi po glowie (wlasciwie to wpadlo niedawno) co by skoczyc z rana (5-6) do Gdyni i zostac do niedzieli i wrocic na pozny wieczor.. 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waderos Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Po rozmowie z Hoselem - podjedziemy o 13~ pod MC 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 19 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Po rozmowie z Hoselem - podjedziemy o 13~ pod MC Jeszcze musze sprawdzić czy ladowanie dobrze chodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 jak cos to odjazd 13:30 max bo muszę swój plecak zabrac haha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 albo tydzien wczesniej, tez git, jeszcze bym urlop mial 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Dzięki za wspólny wypad. Bardzo fajna miejscówka, woda bardzo czysta, był grill, było kąpanie i byli też panowie z piłeczką. Czego chcieć więcej... no może zimnego browarka 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Super wypad. Aidek musimy się kiedyś zgadac na siatkówkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 19 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 zimny browarek tez byl:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Marcin wykrakał i nie zrobiłem ładowania na czas ;-D Piotrek z pce pożyczył mi regulator z horneta możemy śmigać dzis nad wode 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Super wypad. Aidek musimy się kiedyś zgadac na siatkówkę Niestety dziś chyba siaty nie będzie, ale we wtorki o 18:00 i niedziele 17:00 gramy regularnie na Stawach Jana. Zapraszam 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Dzisiaj jest niedziela:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Czytanie ze zrozumieniem nie boli... 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 20 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Czytanie ze zrozumieniem nie boli... Wszystko zrozumiałem ten emulator na końcu ":D" miał wszystko wyjaśnić nie denerwuj się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Znalazłem jedną fotkę z wyjazdu. Pozdro dla ekipy. PS Nie jest to Kleszczów ale okolice Konina. Przez kopalnię prowadziła nas droga nad jezioro, która jak widać zniknęła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Ale wg kobitki-tubylca - tę kopalnię otworzono jakoś pół roku temu i droga zniknęła, więc GPS mógł zawieść MaRRcinie, można prosić o tą fotkę w full res? Mail wysłałem na privie 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Podeślę nie ma sprawy. Mam jeszcze jedną z tego miejsca. Czy ktoś nie ma zdjęć znad wody? chciałem pokazać małżonce jak wygląda to jezioro. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Ja mam filmik. Może uda się dzisiaj go wgrać. Wiec zapodam go tutaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi