Skocz do zawartości

Wypad Nad Wode

Hosel

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko jedno pytanie... mam nadzieję, że chodzi o ta sobotę bo szykuję się na jutro :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Może i ja się wybiore, tylko że pewnie autostrada bo nie chce mi się jechać ulicznymi drogami bo i dłużej i mniej bezpiecznie ...

Ok postanowione. Też będe o 10 na stacji ale lecę autostradą ze znajomymi. Nie chce mi się a taki upał walczyć na drogach krajowych :P

Do zo jutro na macu ! A może ktoś ma jakąś piłkę siatkową albo cos ? Czy tam jest jakaś plaża? Czy trawiaste wszystko ? A i jeszcze, da się tam coś kupić do jedzenia czy trzeba mieć swój prowiant ? 

Edytowane przez rooland (wyświetl historię edycji)

Pełna dzicz to nawet zejścia do wody nie ma ? Czy trzeba między chaszczami włazić ? :smile:

Spod maca też jade ale inną trasą troszkę więc się nie wpisuje ... 

Edytowane przez rooland (wyświetl historię edycji)

Pełna dzicz to nawet zejścia do wody nie ma ? Czy trzeba między chaszczami włazić ?

Mam nadzieję, że znajdziemy kawałek dostępu do wody gdzie można podejść a nie wycinać tataraki :biggrin:

Dawno nie byłem w tym miejscu ale, to nie jest pełna dzicz. Jeśli chodzi o żarcie to z tego co pamiętam w pobliżu są małe rodzinne bary gdzie można spokojnie coś zjeść. Powinny stać też jakiś „chamburgerówy”. Co do zejścia nad wodę – wejścia do wody jest super. Łagodne zejście bez szuwarów dno piaszczyste bez kamienia i mułu. W miejscu które Wam zaproponowałem na mapie jezioro ma dość długi brzeg – trzeba daleko wejść do wody żeby zrobiło się głęboko (miejsce znakomite dla rodzin z dziećmi) a, co do głębokości w tym miejscu o ile dobrze pamiętam jezioro ma ok. 25m głębokości więc słabi pływacy – uważać. Pozdrawiam i życzę udanego wypadu. Żałuje że nie mogę jechać z Wami……. L W G  

P.S. Czekam na relacje z wypadu. Zróbcie zdjęcia

post-3489-0-92756100-1405680490_thumb.jpg

Edytowane przez malyanio (wyświetl historię edycji)

I jescze jedno. Jak dolecicie do miejscowości Anastazewo musice już wjechać w las. Najlepiej odrazu pytajcie tubylców jak dojechać do dawnego ośrodka MIKROMA. Ten ośrodek to PRL;owski wosir ale znajduje się dokładnie w miejscu do którego macie dojechać.

ludziki jak dojedziecie to proszę o wysłanie eska z kilku nr. ja jadę o 13 więc wy juz będziecie na miejscu 

proszę o kontakt  :riding:

501432017

oczywiście jadę z pod MD ze Zgierza max o 13:30 

Edytowane przez fixman (wyświetl historię edycji)

Hosel widzę,że kolega który chciał z kimś pojechac nad wodę jednak się wypisuje z wyjazdu? hmmm? :smile:

Bo to była prowokacja :biggrin:

Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...

może dołączę - z wcześniejszą ekipą i drogami krajowymi - w końcu ma być relax i pełen lajt ;)

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

może dołączę - z wcześniejszą ekipą i drogami krajowymi - w końcu ma być relax i pełen lajt

Miałem własnie po 16:00 jak tylko skończę robić dzwonić do Ciebie z info. Bierz Dorotę, materac i plażowanie pełną gębą (my też bierzemy :biggrin:). Chcemy jechać mniej głównymi drogami na relaxie tak jak wkleiłem mapkę.

moja w pracy na popołudnia w weekend, więc jako plecak jak coś będę miał.. tylko plecak :biggrin:

może jakiś mały grill, i kiełbaskę zrobimy?

W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆

Jaquzie, może piłę weź? Wziąłbym pompkę i igłę co by Ci miejsca za dużo nie zajęła ;)