esquina Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Prawdopodobnie i ja się skuszę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waderos Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Widzę, że będzie się DZIAO 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Oczywiscie ze jade:) bo paliwo mi sie zapowietrzy jak bedzie dlugo w garazu stalo:D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 W takim razie ustawmy się w Zgierzu na McD o 9.30 Wyjazd na spokojnie o 10tej. Lecimy Aidkową wersją trasy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 17 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Zrozumialem:-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 więc do zobaczenia na miejscu ..... resztę ekipy zapraszam na uszykowanie maszyn pod MC w Zgierzu o 13 wylot max 13:30 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Tylko jedno pytanie... mam nadzieję, że chodzi o ta sobotę bo szykuję się na jutro 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 No raczej ze ta, mam nadzieje ze zrobie ladowanie do tego czasu:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) Może i ja się wybiore, tylko że pewnie autostrada bo nie chce mi się jechać ulicznymi drogami bo i dłużej i mniej bezpiecznie ... Ok postanowione. Też będe o 10 na stacji ale lecę autostradą ze znajomymi. Nie chce mi się a taki upał walczyć na drogach krajowych Do zo jutro na macu ! A może ktoś ma jakąś piłkę siatkową albo cos ? Czy tam jest jakaś plaża? Czy trawiaste wszystko ? A i jeszcze, da się tam coś kupić do jedzenia czy trzeba mieć swój prowiant ? Edytowane 18 Lipca 2014 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Pełna dzicz. Żeby coś zjeść trza upolować w głębinie. PS. Kto w końcu jedzie spod Maka? 1. MaRRcin 2. Aidekk + Dorota 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) Pełna dzicz to nawet zejścia do wody nie ma ? Czy trzeba między chaszczami włazić ? Spod maca też jade ale inną trasą troszkę więc się nie wpisuje ... Edytowane 18 Lipca 2014 przez rooland (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Pełna dzicz to nawet zejścia do wody nie ma ? Czy trzeba między chaszczami włazić ? Mam nadzieję, że znajdziemy kawałek dostępu do wody gdzie można podejść a nie wycinać tataraki 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) Dawno nie byłem w tym miejscu ale, to nie jest pełna dzicz. Jeśli chodzi o żarcie to z tego co pamiętam w pobliżu są małe rodzinne bary gdzie można spokojnie coś zjeść. Powinny stać też jakiś „chamburgerówy”. Co do zejścia nad wodę – wejścia do wody jest super. Łagodne zejście bez szuwarów dno piaszczyste bez kamienia i mułu. W miejscu które Wam zaproponowałem na mapie jezioro ma dość długi brzeg – trzeba daleko wejść do wody żeby zrobiło się głęboko (miejsce znakomite dla rodzin z dziećmi) a, co do głębokości w tym miejscu o ile dobrze pamiętam jezioro ma ok. 25m głębokości więc słabi pływacy – uważać. Pozdrawiam i życzę udanego wypadu. Żałuje że nie mogę jechać z Wami……. L W G P.S. Czekam na relacje z wypadu. Zróbcie zdjęcia Edytowane 18 Lipca 2014 przez malyanio (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 18 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Jak zrobie do jutra ladowanie moze sie pojawie, ale nie jestem elektrykiem wiec temat moze byc ciezki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 I jescze jedno. Jak dolecicie do miejscowości Anastazewo musice już wjechać w las. Najlepiej odrazu pytajcie tubylców jak dojechać do dawnego ośrodka MIKROMA. Ten ośrodek to PRL;owski wosir ale znajduje się dokładnie w miejscu do którego macie dojechać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Jeżeli się nie rozmyślę to ja będę pod makiem na trasę drogami krajowymi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Hosel widzę,że kolega który chciał z kimś pojechac nad wodę jednak się wypisuje z wyjazdu? hmmm? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 (edytowane) ludziki jak dojedziecie to proszę o wysłanie eska z kilku nr. ja jadę o 13 więc wy juz będziecie na miejscu proszę o kontakt 501432017 oczywiście jadę z pod MD ze Zgierza max o 13:30 Edytowane 18 Lipca 2014 przez fixman (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Hosel widzę,że kolega który chciał z kimś pojechac nad wodę jednak się wypisuje z wyjazdu? hmmm? Bo to była prowokacja 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 może dołączę - z wcześniejszą ekipą i drogami krajowymi - w końcu ma być relax i pełen lajt 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 może dołączę - z wcześniejszą ekipą i drogami krajowymi - w końcu ma być relax i pełen lajt Miałem własnie po 16:00 jak tylko skończę robić dzwonić do Ciebie z info. Bierz Dorotę, materac i plażowanie pełną gębą (my też bierzemy ). Chcemy jechać mniej głównymi drogami na relaxie tak jak wkleiłem mapkę. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 moja w pracy na popołudnia w weekend, więc jako plecak jak coś będę miał.. tylko plecak może jakiś mały grill, i kiełbaskę zrobimy? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 tylko plecak może jakiś mały grill, i kiełbaskę zrobimy? Planujemy małego grila zabrac, albo jednorazówki kupić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Jaquzie, może piłę weź? Wziąłbym pompkę i igłę co by Ci miejsca za dużo nie zajęła 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Panowie dobrze kombinujecie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi