Hosel Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Zachodzę w głowe czy znajdzie się ktoś chętny na chwile relaxu nad wodą. Znam fajne miejsce, jezioro gopło, połajewek 136km z Łodzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 When? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waderos Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Bylem, zobaczylem, przeplynalem, polecam. Zapisuje sie br0 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2014 Myślałem o sobocie :-) Odnośnie miejsca docelowego (do uzgodnienia) :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Polecam Wam podlecieć nad jezioro powidzkie. Jedno z najbardziej czystych jezior w Polsce. Super przezroczysta woda. Będziecie mieli kawałek dalej, a i po drodze mozna odwiedzic pare fajnych miejscowości. Traska na 150km w jedna stronę. Na mapie od punkt B do D jedziecie lasem drogą szutrową. LwG http://goo.gl/maps/bpzQJ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hosel Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Jestem chetny na takie fajne przezroczyste wypady:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waderos Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) Kozak! Edytowane 16 Lipca 2014 przez waderos (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Byłem tam na nurkowaniu Woda faktycznie czysta. Odważyłem się zanurkować na 3m, ale ta ciemna nicość w głębi jeziora za bardzo mnie przeraża 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pafcio Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) Spróbuj nurkować podczas dnia Edytowane 16 Lipca 2014 przez pafcio (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Woda faktycznie czysta. Odważyłem się zanurkować na 3m, ale ta ciemna nicość w głębi jeziora za bardzo mnie przeraża Następnym razem otwórz oczy 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Ja bardzo chętnie pojadę ale nie autostradą. Starą trasa przez Uniejów i pedkościami lajtowymi typu 130 max. mam cały dzień wolny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waderos Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgadza sie 130~ moze byc zeby sie fajnie nam jechalo ofc a nie na spinie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s2nter Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Spróbuj nurkować podczas dnia Następnym razem otwórz oczy Nurkowałem podczas słonecznego dnia i z otwartymi oczyma (na bezdechu). Widoczność oczywiście znacznie większa niż te 3 metry, ale mimo wszystko spoglądając w kierunku środka jeziora widać tę nicość Mnie to przeraża... Taka fobia 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Ja bardzo chętnie pojadę ale nie autostradą. Starą trasa przez Uniejów i pedkościami lajtowymi typu 130 max. mam cały dzień wolny. Ja wprawdzie weekend mam zajęty i z wami nie pojadę ale, całkowicie się z tobą zgadzam. Jeśli macie jechać to tylko bocznymi drogami – (autostrada to same ekrany). Boczne drogi są nienajgorsze, jak ktoś ma ochotę to też może pocisnąć;;;; Polska ma piękny krajobraz. Po drodze jest parę fajnych miejsc przy których można się zatrzymać – polecam kopalnię odkrywkową lub Ślesin, na powrocie macie Jezioro Gosławskie, Jezioro Turkusowe lub Konin, Turek. Ale pewnie i tak nie zdążycie bo nad jeziorem powidzkim na pewno zabawicie troszkę dużej a, naprawdę warto…. l w g 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 To i my się dołączamy. Wprawdzie muszę spytać jeszcze plecaczka, ale raczej bedziemy chcieli w sobotę jechać na wodę więc taki całodzienny wypad by mi się marzył. Po drodze czy nawet w przerwie między kąpielą jakieś jedzenie no i oczywiście CPN. 1. Skąd ruszamy? 2. Kto chętny? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Może ustawimy się w centrum na Kanzasie jak jest ten duży plac wyremontowany https://goo.gl/maps/lJZ6K? Wyjazd prosto do Aleksa i dalej przed siebie? Ja również postaram się wyciągnać plecaczka. Dzisiaj nawet razem robimy przymiarkę po pracy nad jeziorsko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Może ustawimy się w centrum na Kanzasie Tak właśnie sobie dumam i Kanzas nijak po drodze. Na moje oko to powinniśmy lecieć na Ozorków przez Zgierz i np w Zgierzu koło Maca się spotkać. Jeśli chcecie jechać starą trasą na Uniejów i konin po tych dziurach to ja dziękuję 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Może ustawimy się w centrum na Kanzasie jak jest ten duży plac wyremontowany https://goo.gl/maps/lJZ6K? Wyjazd prosto do Aleksa i dalej przed siebie? Ja również postaram się wyciągnać plecaczka. Dzisiaj nawet razem robimy przymiarkę po pracy nad jeziorsko OK jadę z wami ale wyjazd niestety mogę zrobić dopiero o 13 godzinie we względu na to że mój plecak dopiero o 12 będzie w Łodzi więc jak poczekacie to jadę z całą ekipą a jak nie i lecicie wcześniej to dojadę do was kąpiel w czystym jeziorku ?????? tego mi trzeba na odstresowanie po całym tygodniu oczywiście chodzi mi o tą miejscówkę http://goo.gl/maps/bpzQJ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Na moje oko to powinniśmy lecieć na Ozorków przez Zgierz i np w Zgierzu koło Maca się spotkać. Jeśli chcecie jechać starą trasą na Uniejów i konin po tych dziurach to ja dziękuję Aidek pokaż o jakiej trasie piszesz? ps. mnie to obojetne którędy będziemy jechali, tylko żeby nie autobanem. Możemy w jedną jechać inna droga a w drugą tez inną. Np z tego pięknego czystego jeziorka możemy polecieć nad Gopło a później do Łodzi Edytowane 17 Lipca 2014 przez MaRRcin (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfeti Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Dajcie znać o której i gdzie start? Przemyślę temat... Jak dla każda woda dobra czy Rydwan, Ślesin, Powidz, Chodecz, Skrzynki czy nad Grabię... byle by można było się ochłodzić a no i autobanem jak coś też nie lecę bo za bardzo w "boczki" dmucha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Aidek pokaż o jakiej trasie piszesz? Takiej jak kolega @malyanio sugerował, czyli: http://goo.gl/maps/bpzQJ mnie to obojetne którędy będziemy jechali, tylko żeby nie autobanem Dokładnie tak samo, autobahną za drogo wychodzi + już widzę na niej te "turystyczne" prędkości 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fixman Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Polecam Wam podlecieć nad jezioro powidzkie. Jedno z najbardziej czystych jezior w Polsce. Super przezroczysta woda. Będziecie mieli kawałek dalej, a i po drodze mozna odwiedzic pare fajnych miejscowości. Traska na 150km w jedna stronę. Na mapie od punkt B do D jedziecie lasem drogą szutrową. LwG http://goo.gl/maps/bpzQJ i właśnie tamto miejsce mi odpowiada jak najmniej ludzi i brak infrastruktury może zapewnić spokojny wypoczynek bez przeciskania sie w tłumie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 @Aidek ale właśnie ta trasa prowadzi przez A2 w głównej mierze Przynajmniej na mojej przeglądarce tak pokazuje. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 No to dziwne, bo ja traskę kolegi widzę tak: 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 a ja tak http://wrzucacz.pl/file/1331405590570/Capture.PNG 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi