Hosel Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Zachodzę w głowe czy znajdzie się ktoś chętny na chwile relaxu nad wodą. Znam fajne miejsce, jezioro gopło, połajewek 136km z Łodzi 0 Cytuj
krzychoslav Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 When? 0 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S
waderos Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Bylem, zobaczylem, przeplynalem, polecam. Zapisuje sie br0 0 Cytuj
Hosel Opublikowano 15 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Myślałem o sobocie :-) Odnośnie miejsca docelowego (do uzgodnienia) :-) 0 Cytuj
malyanio Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Polecam Wam podlecieć nad jezioro powidzkie. Jedno z najbardziej czystych jezior w Polsce. Super przezroczysta woda. Będziecie mieli kawałek dalej, a i po drodze mozna odwiedzic pare fajnych miejscowości. Traska na 150km w jedna stronę. Na mapie od punkt B do D jedziecie lasem drogą szutrową. LwG http://goo.gl/maps/bpzQJ 1 Cytuj
Hosel Opublikowano 16 Lipca 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Jestem chetny na takie fajne przezroczyste wypady:) 0 Cytuj
waderos Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) Kozak! Edytowane 16 Lipca 2014 przez waderos (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
s2nter Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Byłem tam na nurkowaniu Woda faktycznie czysta. Odważyłem się zanurkować na 3m, ale ta ciemna nicość w głębi jeziora za bardzo mnie przeraża 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...
pafcio Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 (edytowane) Spróbuj nurkować podczas dnia Edytowane 16 Lipca 2014 przez pafcio (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
Pit71 Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Woda faktycznie czysta. Odważyłem się zanurkować na 3m, ale ta ciemna nicość w głębi jeziora za bardzo mnie przeraża Następnym razem otwórz oczy 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"
MaRRcin Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Ja bardzo chętnie pojadę ale nie autostradą. Starą trasa przez Uniejów i pedkościami lajtowymi typu 130 max. mam cały dzień wolny. 0 Cytuj
waderos Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgadza sie 130~ moze byc zeby sie fajnie nam jechalo ofc a nie na spinie 0 Cytuj
s2nter Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Spróbuj nurkować podczas dnia Następnym razem otwórz oczy Nurkowałem podczas słonecznego dnia i z otwartymi oczyma (na bezdechu). Widoczność oczywiście znacznie większa niż te 3 metry, ale mimo wszystko spoglądając w kierunku środka jeziora widać tę nicość Mnie to przeraża... Taka fobia 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć...
malyanio Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 Ja bardzo chętnie pojadę ale nie autostradą. Starą trasa przez Uniejów i pedkościami lajtowymi typu 130 max. mam cały dzień wolny. Ja wprawdzie weekend mam zajęty i z wami nie pojadę ale, całkowicie się z tobą zgadzam. Jeśli macie jechać to tylko bocznymi drogami – (autostrada to same ekrany). Boczne drogi są nienajgorsze, jak ktoś ma ochotę to też może pocisnąć;;;; Polska ma piękny krajobraz. Po drodze jest parę fajnych miejsc przy których można się zatrzymać – polecam kopalnię odkrywkową lub Ślesin, na powrocie macie Jezioro Gosławskie, Jezioro Turkusowe lub Konin, Turek. Ale pewnie i tak nie zdążycie bo nad jeziorem powidzkim na pewno zabawicie troszkę dużej a, naprawdę warto…. l w g 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 To i my się dołączamy. Wprawdzie muszę spytać jeszcze plecaczka, ale raczej bedziemy chcieli w sobotę jechać na wodę więc taki całodzienny wypad by mi się marzył. Po drodze czy nawet w przerwie między kąpielą jakieś jedzenie no i oczywiście CPN. 1. Skąd ruszamy? 2. Kto chętny? 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
MaRRcin Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 Może ustawimy się w centrum na Kanzasie jak jest ten duży plac wyremontowany https://goo.gl/maps/lJZ6K? Wyjazd prosto do Aleksa i dalej przed siebie? Ja również postaram się wyciągnać plecaczka. Dzisiaj nawet razem robimy przymiarkę po pracy nad jeziorsko 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 Może ustawimy się w centrum na Kanzasie Tak właśnie sobie dumam i Kanzas nijak po drodze. Na moje oko to powinniśmy lecieć na Ozorków przez Zgierz i np w Zgierzu koło Maca się spotkać. Jeśli chcecie jechać starą trasą na Uniejów i konin po tych dziurach to ja dziękuję 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
fixman Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 Może ustawimy się w centrum na Kanzasie jak jest ten duży plac wyremontowany https://goo.gl/maps/lJZ6K? Wyjazd prosto do Aleksa i dalej przed siebie? Ja również postaram się wyciągnać plecaczka. Dzisiaj nawet razem robimy przymiarkę po pracy nad jeziorsko OK jadę z wami ale wyjazd niestety mogę zrobić dopiero o 13 godzinie we względu na to że mój plecak dopiero o 12 będzie w Łodzi więc jak poczekacie to jadę z całą ekipą a jak nie i lecicie wcześniej to dojadę do was kąpiel w czystym jeziorku ?????? tego mi trzeba na odstresowanie po całym tygodniu oczywiście chodzi mi o tą miejscówkę http://goo.gl/maps/bpzQJ 0 Cytuj
MaRRcin Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 (edytowane) Na moje oko to powinniśmy lecieć na Ozorków przez Zgierz i np w Zgierzu koło Maca się spotkać. Jeśli chcecie jechać starą trasą na Uniejów i konin po tych dziurach to ja dziękuję Aidek pokaż o jakiej trasie piszesz? ps. mnie to obojetne którędy będziemy jechali, tylko żeby nie autobanem. Możemy w jedną jechać inna droga a w drugą tez inną. Np z tego pięknego czystego jeziorka możemy polecieć nad Gopło a później do Łodzi Edytowane 17 Lipca 2014 przez MaRRcin (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
elfeti Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 Dajcie znać o której i gdzie start? Przemyślę temat... Jak dla każda woda dobra czy Rydwan, Ślesin, Powidz, Chodecz, Skrzynki czy nad Grabię... byle by można było się ochłodzić a no i autobanem jak coś też nie lecę bo za bardzo w "boczki" dmucha 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 Aidek pokaż o jakiej trasie piszesz? Takiej jak kolega @malyanio sugerował, czyli: http://goo.gl/maps/bpzQJ mnie to obojetne którędy będziemy jechali, tylko żeby nie autobanem Dokładnie tak samo, autobahną za drogo wychodzi + już widzę na niej te "turystyczne" prędkości 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
fixman Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 Polecam Wam podlecieć nad jezioro powidzkie. Jedno z najbardziej czystych jezior w Polsce. Super przezroczysta woda. Będziecie mieli kawałek dalej, a i po drodze mozna odwiedzic pare fajnych miejscowości. Traska na 150km w jedna stronę. Na mapie od punkt B do D jedziecie lasem drogą szutrową. LwG http://goo.gl/maps/bpzQJ i właśnie tamto miejsce mi odpowiada jak najmniej ludzi i brak infrastruktury może zapewnić spokojny wypoczynek bez przeciskania sie w tłumie 1 Cytuj
MaRRcin Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 @Aidek ale właśnie ta trasa prowadzi przez A2 w głównej mierze Przynajmniej na mojej przeglądarce tak pokazuje. 0 Cytuj
Aidekk Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 No to dziwne, bo ja traskę kolegi widzę tak: 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...
MaRRcin Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 a ja tak http://wrzucacz.pl/file/1331405590570/Capture.PNG 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi