vespkon Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Witam,mam pytanie, czy ktoś ma jakąkolwiek wiedze na temat uczciwości kolesia sprzedającego motocykle w Zduńskiej Woli (czy warto u niego kupowac)?Poniżej link do jednego z jego motocyklihttp://allegro.pl/suzuki-gs-500-gs500-nie-cb-er-super-stan-i1992385187.htmlPozdrawiam,Konrad 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adany_76 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 nie czytamy regulaminu ? najpierw dział powitalnia . tam się przedstawiamy i dajemy krótki zarys swojej osoby . Dopiero potem o coś prosimy , pytamy . zatem zacznij jeszcze raz od działu powitalnia 0 Cytuj Na drodze spotykam się z masą nieodpowiedzialności,Wielu ludzi jeździ po wariacku, nie przestrzegają znaków,Ani ograniczeń prędkości, nie mają za grosz wyobraźni.Aż czasami ciężko ich wyprzedzić.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Witam,mam pytanie, czy ktoś ma jakąkolwiek wiedze na temat uczciwości kolesia sprzedającego motocykle w Zduńskiej Woli (czy warto u niego kupowac)?Poniżej link do jednego z jego motocykliSUZUKI GS 500 gs500 (nie cb er) SUPER STAN (1992385187) - Aukcje internetowe AllegroPozdrawiam,KonradOdradzam go ... byłem u niego raz. a po 1 to powitalnia!! tak jak Adam napisał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Też kiedyś byłem, ale nie doszło do transakcji. Generalnie są to obrzeża Zduńskiej Woli, a maszyny wszystkie sprowadzane. 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridrick Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Byłem u tego kolesia oglądać dwa GSy. Oba były sprowadzone i w całkiem niezłej kondycji. Maszyny wyczyszczone, wypolerowane i odświeżone. Można było się paru rzeczy przyczepić bo jedna miała widoczne ślady upadków o których sprzedający zapomniał wspomnieć. Ogólnie to jedną z maszyn chcieliśmy kupić. Jednak do transakcji nie doszło bo oglądaliśmy innego gs i bardziej pasował kolorystycznie a moja postanowiła, ze bardziej jej pasuje cb500. 0 Cytuj Motocyklistą nie staniesz się z chwilą kupna motocykla !!! Jest to pasja, którą trzeba poczuć całym sercem, rodzi się pewien rodzaj więzi 'człowiek-maszyna', dająca sens życiu i uczucie wolności jakiej nikt nie jest w stanie dać nam na tym świecie. Pasja ta staje się najmocniejszym narkotykiem, który rządzi naszym życiem. Nawet gdy ją porzucimy zostawia za sobą pustkę, jakiej nie da się wypełnić niczym innym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregory Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 Kolega kupował kiedyś od niego motor i jest zadowolony do tej pory z zakupu:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muodyv6 Opublikowano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2011 ja byłem u niego 2 razy i 3 nigdy nie będzie.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miki1996 Opublikowano 27 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2011 Miałem brać od niego rs-ke. Apka była sprowadzona, miała nie orginalne plastiki, a kto wie czy to było proste.Zresztą handlarzy ze Zduńskiej Woli i Łasku powinno się unikać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Niemam prwności czy to ten kolo ale oglądałem B-KINGa który był złożony z trzech a facet wmawiał mi w żywe oczy że to orginalne malowanie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Najgorsze jest jednak to, że ktoś kupuje takie maszyny, bo się nie zna, bo cena atrakcyjna, a później tragedia.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKUBKO Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 ja swoja kupiłem tanio a sprzedam rdogo ktos chetny ???kazdy chce zarobic wkoncu ktos pojedzie i kupi nie mamy na to wplywu tak jak na cene paliwa tylko mozemy szukac okazji i bezobslugowych stacji jak pojedziesz na miejsce i towar badz motor nie zgodny z opisem to mozesz zadac zwrotu kosztow dojazdu takie prawo chociaz tu nam pomaga 0 Cytuj www. Serwisuj sie u KUBY .pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 a chociaż imię tego koleżki?? 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 kolega tez u niego byl bo szukal GSa niby mial byc w dobrym stanie a wygladal jakby go wyłowił z rzeki. tez sprowadzony 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwutek Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 się nie dowiem któż to taki 0 Cytuj Powyższy post jedynie wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym.W dniu jutrzejszym ani w każdym innym następującym po tym terminie dniu - nie może on służyć przeciwko autorowi. Ponadto autor zastrzega sobie prawo i możliwość zmiany poglądów bez podawania przyczyny. Przed przeczytaniem należy skontaktować się z lekarzem lub farmaceutą. Po przeczytaniu jedynie z PSYCHIATRĄ Zawsze gdy zapier***am, boję się, się że z przeciwka spotkam takiego samego poje**a jak ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi