Rafał Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Witam, Podczas palenia gumy prawdopodobnie spaliłem sprzegło. Za bardzo sie wkreciłem i przesadziłem:) Biegi wskakuja a moto nie chce jechać. Czy wymiana sprzegła jest skomplikowana? Suzuki Bandit 650 06r. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Madpawel Posted July 8, 2014 Report Share Posted July 8, 2014 Witam, Podczas palenia gumy prawdopodobnie spaliłem sprzegło. Za bardzo sie wkreciłem i przesadziłem:) Biegi wskakuja a moto nie chce jechać. Czy wymiana sprzegła jest skomplikowana? Suzuki Bandit 650 06r. Dla jednego bedzie prosta a dla innego skomplikowana.... nie zapomnij wymienic jeszcze olej i filtr. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrzejCBR Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 I przekladki 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts