Rafał Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam, Podczas palenia gumy prawdopodobnie spaliłem sprzegło. Za bardzo sie wkreciłem i przesadziłem:) Biegi wskakuja a moto nie chce jechać. Czy wymiana sprzegła jest skomplikowana? Suzuki Bandit 650 06r. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madpawel Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam, Podczas palenia gumy prawdopodobnie spaliłem sprzegło. Za bardzo sie wkreciłem i przesadziłem:) Biegi wskakuja a moto nie chce jechać. Czy wymiana sprzegła jest skomplikowana? Suzuki Bandit 650 06r. Dla jednego bedzie prosta a dla innego skomplikowana.... nie zapomnij wymienic jeszcze olej i filtr. 0 Cytuj STUNTEX - serwis motocyklowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejCBR Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 I przekladki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi