Zdunek22 Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam wszystkich Piszę do was drodzy forumowicze gdyż mój kumpel wpadł na głupi pomysł by się ożenić Mianowicie chodzi o Tomka Łuczaka, może ktoś go zna to pracownik firmy AutoTraper ze Starowej Góry jeździ na crossie. Chciał bym mu zrobić niespodziankę i prezent w postaci obstawy. Nie mogę obiecać hektolitrów alkoholu aczkolwiek znam Tomka i wiem, że z pustymi rękami nikt nie wyjdzie Nie spodziewam się dużego zainteresowania bo nie jest on osobą z forum ale jeśli ktoś chciał by mi pomóc to zapraszam wszystkich na 15:45 pod Castorame na ul. Wydawniczej 13.Ślub jest o 16:30 w k. pw. św. Maksymiliana Marii Kolbego na rogu ul.Tatrzańska a ul. Felińskiego Alojzego. Później pod sale Rezydencja na rudzie "U fabrykanta" ul. Wazów 30/32 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
achmed Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Nie obiecuję na 100 ale postaram się podjechać 1 Cytuj Blacharstwo Lakiernictwo Mechanika Serwis rowerów Łódź ul. Helska 60 Tel. 530 679 839, 501 529 991 Dla posiadaczy kart członkowskich RABATY !!!!!Czynne pn - pt 9-17Sob 9- 13 YAMAHA FJ 1200 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dorka Opublikowano 7 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 Witam będę na 100% z mężem jako plecaczek:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 8 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 97 odsłon i tylko dwie odpowiedzi aż tak źle hahaha no trudno bodbrze że jeszcze są ludzie którzy piszą sms 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 jak będę miał moto gotowy to się pojawię 1 Cytuj "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Jak nie będzie co pić w weekend to zmontujemy ekipę i przyjedziemy pohałasować po weselną wódkę 3 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrzybek Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Również planuję podjechać. Oby tylko nie lało 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 jezeli nazeczona wyzdrowieje to podjedziemy i moze kogos sie po drodze z okolic ETM zgarnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Ooo to Tomek na crossie popina :-)? Jako stary byly pracownik autotrapera wypadaloby wpasc ;-) kwestia czasu czy sie wyrobie w robocie :-) ale Zdunek postaram sie :-) Poza tym w traperze tez kilka osob smiga na moto ;-) wiec Michał dzialaj :-P Edytowane 11 Lipca 2014 przez fred89 (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 No zgadza się z tego co wiem po moim odejściu z AT pojawił się jeszcze ktoś na salonie z fajną Kawą. Marek z serwisu ma R6 i T-Maxa fajnie wyszykowanego zapowiada że też wpadnie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz202 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Jak tylko się wyrobie w pracy to podjadę z narzeczoną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred89 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Marek przeszedl gdzie indziej :-) Michal ma dopieszczona Kawke ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek1985 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Siema wiem ze sie wyrobie wiec bede na 100 procent. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Siema wiem ze sie wyrobie wiec bede na 100 procent. Na 100% czy po 40%? Ja chyba też planuję podjechać 1 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Aidekk nie chybaj tylko podjeżdżaj może jakiś przelocik po ? Edytowane 11 Lipca 2014 przez boroś (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdunek22 Opublikowano 12 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 No zobaczymy na co pogoda pozwoli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Jak akumulator pozwoli to jestem. A jak nie to bedziecie musieli mi pomoc wypchnac bestie z garazu;p 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 jak przestanie padać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek1985 Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Aidekk na 100 procent bede a po 40 procent chyba tez bedzie a potem odcinka w parku he he he 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Michał_ Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Mianowicie chodzi o Tomka Łuczaka, może ktoś go zna to pracownik firmy AutoTraper ze Starowej Góry jeździ na crossie. Wszystko się zgadza Mam okazję pracować z Tomkiem Niestety my dzisiaj nie damy rady pojechać na obstawkę nad czym mocno ubolewam Natomiast jak ktoś nie ma planów to serdecznie POLECAM się wybrać SORRY za OT. No zgadza się z tego co wiem po moim odejściu z AT pojawił się jeszcze ktoś na salonie z fajną Kawą. To chyba była mowa o mnie Marek z serwisu ma R6 i T-Maxa A Marek już nie pracuje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Jak będzie pogoda to polecę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 pogoda nie ciekawa leci ktoś 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobek Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Ja lece 0 Cytuj Serwis sprzętu ogrodowego i leśnego. Wypożyczalnia sprzętu ogrodowego Łódź, Traktorowa 79, 516-91-81-81. www.Naprawa-Kosiarek.pl Naprawiam m.in. - kosy, pilarki, kosiarki, aeratory, odśnieżarki, wertykulatory, glebogryzarki, traktorki ogrodowe, przecinarki do betonu, agregaty prądotwórcze, itp... !!! Dla ludzi z forum zniżki !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikorr Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Ja juz jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agrzybek Opublikowano 12 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2014 Sorki ale nie dałem rady być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi