Kenzi Opublikowano 5 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2014 Szukam garażu lub innego zamkniętego miejsca parkingowego na Teofilowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 I co, znalazłaś coś koleżanko? Też szukam czegoś bezpiecznego na tym osiedlu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mechanik Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Ja mam ale niestety na retkini jak ktoś chętny pisać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Mam garaz na judyma wiec jak cos to priv 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Mam garaz na judyma A to ciekawe, bo ja też 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 a może mi któryś z was napisać czy słyszeliście o jakiś wolnych garażach na Judyma jeszcze?? i jakie koszta??? kawałek tam mam ale lepsze to niż skrobanie za troszkę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 A to ciekawe, bo ja też no to dziwne ze jeszcze sie tam nie spotkalismy ale napewno sie spotkamy a może mi któryś z was napisać czy słyszeliście o jakiś wolnych garażach na Judyma jeszcze?? i jakie koszta??? kawałek tam mam ale lepsze to niż skrobanie za troszkę z tego co ja wiem to raczej ciezko ci bedzie cos znalesc ogloszenia nigdy nie widzialem ale szukac trzeba 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Jak szukasz czegoś w miarę blisko na zimę to możesz postawić u mnie w garażu. Parę osób z Teo w zeszłym roku trzymało. Garaż jest w Konstantynowie, strzeżony. Sam tam trzymam w zimę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 moto to mam gdzie schować tylko tak rozkminiam żeby wynająć garaż i trzymać tam samochód + moto. Szybciej dojść do garażu z 800m niż skrobać szybę a latem na parking mam ponad kilosa więc tak czy tak szybciej. Ile płacicie za garaż??? bo znalazłem dziś jeden ale nie wiem jaka cenę negocjować. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 @Massi moja koleżanka wczoraj proponowała mi miejsce na parkingu strzeżonym róg Kaczeńcowa/Rojna. Nie wiem czy jeszcze aktualne ale jak chcesz mogę zapytać? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Kaczeńcowa Rojna? To ja to ja to ja! Jeszcze na listopad bym wynajął chętnie, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie no ja teraz do konca miesiąca trzymam moto na parkingu pogotowia a później poleci do znajomego. A ja ciągle zagajam o garaż bo idzie zima i chciał bym trzymać samochód w garażu a latem dodatkowo moto więc żadne parkingi i wiaty w gre nie wchodzą . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaRRcin Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 @gary sprawdź PW 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 moto to mam gdzie schować tylko tak rozkminiam żeby wynająć garaż i trzymać tam samochód + moto. Szybciej dojść do garażu z 800m niż skrobać szybę a latem na parking mam ponad kilosa więc tak czy tak szybciej. Ile płacicie za garaż??? bo znalazłem dziś jeden ale nie wiem jaka cenę negocjować. ja place 150 zł ale wiesz ja już go wynajmuję kilkanaście lat i to dlatego tyle. Domyślam się że tobie może być ciężko wyrwać w tej cenie. Moim zdaniem jak koło 200 zapłacisz to będzie spoko. Jak ci się uda to napisz tak z ciekawości jakie teraz są ceny 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) okejo dam znać, 29 będę oglądał i negocjował bo kolesia w Łodzi teraz nie ma, chyba że coś wcześniej znajdę Edytowane 22 Października 2014 przez Massi (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 dziś do jakiejś Pani dzwoniłem ma garaż między blokami przy traktorowej i mi powiedziała 350zł hahhahah.... więc chyba ją suty swędzą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Uuuuuuu...dużo za dużo moim zdaniem... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 ten z którym jestem umówiony na 29 to chce wywoławczo 300 jak zejdzie na 200 z kawałkiem to biore a jak nie to szukam dalej.... teofilów pełny garaży 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Bombel Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 A no może pełny, nie interesowałem się wiec nie wiedziałem że są ogłoszenia pewnie do 250 zł. to bierz 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 nie muszę go mieć dziś, jak coś to rozwieszę ulotki na garażach że wynajmę i ktoś się odezwie (znajomi tak robili i w 2 dni mieli wybór na TEO) tylko trzeba zainwestować w nowy numer 5zł jak by się komuś na żarty zebrało więcej jak 250 to nie zamierzam dać... już wole skrobać za 300 miesięcznie to jeszcze komuś mogę skrobać haha 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi