meldamen Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Zwracam się do Was forumowicze z prośbą. Jeśli ktoś w najbliższym czasie zamierza oddać krew. Pilnie potrzebna dla taty mojej koleżanki, który przegrywa walkę z rakiem. Grupa nie ma znaczenia i można oddawać wszędzie. Adam Frątczak szpital MSWiA Północna 42 91-425 Łódź Nie jest motocyklistą i wiem, że go nie znacie ale każda krew się przyda. Szerokości i z góry Wam dziękuję za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xanton Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 Za tydzień będę już mógł oddać to oczywiście podam dane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meldamen Posted July 5, 2014 Author Report Share Posted July 5, 2014 Dziękuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAFAY Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 w piatek oddaje ........... nie ma problemu , wezme dane Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzychoslav Posted July 5, 2014 Report Share Posted July 5, 2014 prawdopodobnie w PN pójdę oddać, też podam dane jak coś Link to comment Share on other sites More sharing options...
zciwo Posted July 6, 2014 Report Share Posted July 6, 2014 (edited) Akurat jutro planuję sie oddać Edited July 6, 2014 by zciwo (see edit history) Link to comment Share on other sites More sharing options...
meldamen Posted July 7, 2014 Author Report Share Posted July 7, 2014 Niestety dzisiaj w nocy Pan Adam przegrał walkę o życie... Jestem Wam wdzięczny za pomoc. Jeszcze raz dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts