jaquzie Opublikowano 20 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 tak mi się temat przypomniał Jakby ktoś zanabywał (chyba, że ja wrócę znów do Kawki, znów stając się młodziakiem z emeryta i pozbywając się GS-a), albo wiedział o otwartych drzwiach/jeździe próbnej cudem poniżej, dawać znać https://www.youtube.com/watch?v=dQ6RHoHCI44 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 No właśnie. Jak dla mnie przód wygląda genialnie ale wiesz ciężko mi.obiekytwnie ocenić ☺ Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marttino Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 litrowa kawa zawsze jest za.....ta super sprzecik Ale GS-a to bym się nie pozbywal 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 A może zamiast GS bmw XR? Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 o XR'ze nawet nie myślę... tfu więc albo zostanie GS, albo Kawa.. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 10 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2016 Fajny sprzęcior tylko jakiś taki.. mały wielkość zależy od puntu widzenia ale kiedy widzę kanapę to na sam widok tyłek boli. Swoją drogą podpowiedziałeś mi że trzeba Zetem zrobić jazdę próbną w przyszłym sezonie bo jeszcze nie miałem okazji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Fajny sprzęcior tylko jakiś taki.. mały wielkość zależy od puntu widzenia ale kiedy widzę kanapę to na sam widok tyłek boli. Swoją drogą podpowiedziałeś mi że trzeba Zetem zrobić jazdę próbną w przyszłym sezonie bo jeszcze nie miałem okazji. 500 km się robi bez spiny. Plecaczek trochę gorzej Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 27 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 wydechy brzydsze (kwestia gustu), wolałem te z 2011 roku, ale.. widoczki fajne 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 od kolegów z forum z1000: https://www.facebook.com/Kawasaki.MotoRP/posts/1812613052314191 w Poznaniu dostali wersję wystawową w kolorze... pomarańczy fajna. 1 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba995 Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 W Łodzi w salonie już mają, oglądałem, super, jedynie wydaje się być mała ta Kawka. Podobno mają być niedługo jazdy próbne, więc zostawiłem u nich kontakt do siebie, zamierzam być pierwszy;-) Co do bmw XR jako konkurenta to bije kawę na łeb na szyję ale wystarczy poczytać fora polskie i nie tylko na temat awaryjności XRa i człowiek już wie co kupić. Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Chętnie też pojeżdżę nowym SX'em. Ciekawe czy odczuję różnicę od poprzednika Tylko... Kawa nadal nie ma centralnej stopki, którą mam w GS'ie 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba995 Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 GS i SX to dwie różne kategorie, nawet XR to kategoria Versysa. Do SX centralka jak i centralny kufer nie pasują:-) Jednak Kawasaki powinno SXa wyposażyć w tempomat i quickshifter, to już prawie standard w tej klasie moto. Wysłane z mojego E6653 przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 Centralny kufer nie pasuje? Kwestia gustu i do czego ktoś wykorzystuje moto. Ja miałem tylko centralny (nie chciałem bocznych - utrudniały jazdę po mieście) w SX. 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3DNAR Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 W kawie mam kufer 53 litry. Wiadomo uroku nie dodaje ale można zabrać pół domu i teściowa Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj Bednar Moto: https://www.youtube.com/channel/UCQm5eRSQ6IGDfC-RD3k62Ow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy1200 Opublikowano 19 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2021 Cześć, Chyba warto odświeżyć temat gdyż Ninja 1000SX dalej w produkcji i ma się dobrze. Nie ukrywam, że trochę przymierzam się do takiego sprzęta. Niestety konkurencja w segmencie jest niewielka. Suzuki gsx-f 1000, spoko, silnik wiadomo, nie do zajechania ale jednak trochę brakuje bajerów, choć trzeba przyznać, że dużo tańszy. Ducati Super Sport 950, trochę mniej mocy, ale za to dużo lżejszy i wygląda obłędnie. I tu rodzi się pytanie, kiedy Kawasaki dojechało poziomem cenowym do Ducati? Ninja 1000SX z rocznik 2021 kosztuje 69 tys., czyli mniej więcej tyle co Ducati. Oba motocykle z tego samego segmentu o zbliżonym wyposażeniu. Czy Kawasaki wchodzi do segmentu premium? Modele z 2020 chodziły jeszcze po 62 900 zł https://www.kawasakisklep.pl/pl/motocykle-sport-tourer-c.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Munga Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 18 godzin temu, tommy1200 napisał: premium? Oj chyba bardzo nie. Co do moto - masz jeszcze Hondę VFR800 //// skreślam Sprawdziłem i niestety VFR800 już niedostępna. Nie jeździłem Ninją, ale Versysem 1000SX - ten sam piec. Jeśli chodzi o wrażenia z jazdy - totalnie nie to czego szukam w moto. Nie dałbym połowy tego, co krzyczą za to moto. Biegi jakieś takie miękkie, odczuć z jazdy brak. Bardziej to przypomina jazdę suvem, a nie czymś co ma dwa koła. Może na Ninja 1000SX odczucia lepsze, bo pozycja bardziej sportowa, ale Versys nie porwał mnie w ogóle. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy1200 Opublikowano 20 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 6 godzin temu, Munga napisał: Bardziej to przypomina jazdę suvem, Miałem okazję przejechać ok 1000km na nowym Versysie SE i chyba twoje określenie jest bardzo celne. Wrażenia takie sobie ale wygoda i łatwość prowadzenia duża. A w 1000SX silnik ten sam co w Z1000, także raczej kwestia ustawień a nie samego silnika, bo temu chyba nie można nic zarzucić. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi