s2nter Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Witajcie, poszukuję dla firmy w której pracuję wykonawcy, który podejmie się wykonania od podstaw strony www. Obecnie mamy starą wersję, której nawet tutaj nie będę pokazywał, bo woła o pomstę do nieba. Firma zajmuje się czterema rodzajami działalności, które musiałyby mieć tam swoje miejsce. Konieczne byłyby galerie, które mógłbym już potem samodzielnie aktualizować - jakieś podstawy www znam, więc nie musi to być jakiś system, który nawet dziecko obsłuży. Chciałbym też coś w stylu aktualności - też do zmiany/edycji/dodawania. Strona w głównej mierze miałaby być miła dla oka i przejrzysta. Bez zbędnych bajerów. Aczkolwiek jakieś dynamicznie zmieniające się obrazki czy elementy można umieścić. Wszystko to i pozostałe szczegóły określimy już w bliższym kontakcie. Jeśli ktoś ma możliwość podjąć się takiego zadania, proszę o informację tutaj lub przez pw. Pozdrawiam s2nter 0 Cytuj Kiedy wsiadam na motocykl, budzę się ze snu i zaczynam prawdziwie żyć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tworas Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 (edytowane) Rozmawialiśmy już na ten temat, dalej służę pomocą Ze zleceń, które niedawno wykonywałem to strony dla firmy agave: monetia.pl jezykizgierz.pl Edytowane 30 Czerwca 2014 przez tworas (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logan Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Jeżeli interesuje Cię strona dostosowana od razu od tabletów i komórek, a także dedykowany system zarządzania treścią, to daj znać. Obecnie wykonuję kilka zleceń, więc strony jeszcze nie stoją, ale mogę podesłać wizualizacje. 0 Cytuj Konfucjusz: Powiedz mi, a zapomnę. Pokaż mi, a zapamiętam. Pozwól mi zrobić, a zrozumiem. 2010-2012: BMW F650 '95 48KM; 2014-2018: Suzuki GSF Bandit S 600 '96 78KM "Smokey"; 2017-: AJP PR3 240 Supermoto '17 23KM "Rowerek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kefas Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Czy to nie jest przypadkiem prośba o natychmiastowego bana? Jest ale trzeba pewnie poczekać na reakcję moderatora. Wracając do tematu - też zajmuje się robieniem stronek (tylko, że bardziej może rozbudowanych niż na cmsach) tylko chwilowo jestem zajety . Może kiedyś się dogadamy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi