franiu40 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 witam chciałbym się przymierzyć sie do kupna kawasaki zzr 1400 może ktoś użytkował i ma jakieś pomocne uwagi,czy warto itp? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 w Pabianicach - http://sklepmotocyklowypabianice.pl/ taki stał jeszcze niedawno, może jeszcze jest, zadzwoń, zapytaj podjedź i pogadaj, z chłopakami można tam pogadać normalnie więc Ci podpowiedzą co i jak. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zagadaj z PrzemoEL on lata zzr'em W Pabianicach w tamtym tygodniu stał jeszcze, sam go oglądałem 0 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 24 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 witam chciałbym się przymierzyć sie do kupna kawasaki zzr 1400 Po paru ładnych latach noszę się z zamiarem sprzedania mojej 14... Decyzja jeszcze nie podjęta (trudno się rozstać) ale jak w dobre ręce to może klamka zapadnie Wszelkie info jak chcesz to na PRV. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 a ta Kawa ZZR 1400 to nie est sportowo turystyczna? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vader Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Gabaryt może dawać złudzenie turystyka ale znam wygodniejsze moto na podróże Pozycja, moc, prowadzenie daje odczuć, że prowadzimy sporta (w miarę wygodnego) a nie stworzonego do podróżowania GTRa. Kawasaki zalicza ZX-14R do klasy SuperSport razem z 6 i 10. Swoją drogą nie dziwie się, bo 14 idzie atomowo bez względu na zapięty bieg 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duwon Opublikowano 30 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 miałem dwa lata temu, użytkowało mi się dość dobrze, choć faktycznie - na podróże, na czym zależało mi najbardziej, idealny nie jest. ale do jazdy na co dzień, jeśli wybierzesz jakiś naprawdę zadbany to spoko będzie. ja ze swoim nie miałem większych problemów, choć prawda taka, że latałem na nim tylko pół roku. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi