chippe Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Może wybiera się ktoś? Wjazd za FREE!!! https://www.facebook.com/barcelonaharleydays?fref=ts http://www.barcelonaharleydays.com/en/bcn-harley-days/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 Ale zbieg okolicznosci akurat bede w barcelonie. Oczywiscie, ze ide w takim razie!!! 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 18 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 no to koniecznie trzeba sie spisać lub zdzwonić 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 7 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2014 (edytowane) Barcelona zaliczona, około 15 tys maszyn... świetny zlot, swietna miejscówka i całe mnóstwo nowych znajomych https://www.facebook.com/MiziDamian/media_set?set=a.741562102567170.1073741878.100001401629033&type=1 Edytowane 7 Lipca 2014 przez chippe (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Jak tam byłeś ty masz tam nie daleko do Barcelony 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Jak tam byłeś ty masz tam nie daleko do Barcelony miałem 750km czyli nie aż tak blisko, jak sie wydaje, ale co w związku z tym? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roberto-pol72 Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 A nie zauważyłem post wyżej że byłeś haaha , aż tyle sadziłem że do granicy masz z 350km i do granicy jest 180 to ty pewnie pod Marsylią siedzisz w związku z tym że złożysz jakoś relacje 0 Cytuj Darmowe Ogłoszenia Lokalne Malito.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 (edytowane) A nie zauważyłem post wyżej że byłeś haaha , aż tyle sadziłem że do granicy masz z 350km i do granicy jest 180 to ty pewnie pod Marsylią siedzisz w związku z tym że złożysz jakoś relacje jestem w Saint Tropez, do Marsylii mam 150km. Google pokazywały mi 606km nawigacja 680km autostradami, a ja nie miałem zamiaru zawsze jechać autostradami i placić za nie, jechałem tylko wtedy kiedy nie było wyjscia a co do relacji to zdecydowanie lepiej sie ogląda, niż czyta Edytowane 9 Lipca 2014 przez chippe (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 jak dla mnie bardziej to przypominało wielki rodzinny piknik niż klimatyczny zlot, ale to moje zdanie o zletach trochę maszyn rzeczywiście było na których warto było zawiesić oko, ale sam zlot to głownie koncerty i wycieczki rodzin. przynajmniej tak to odczułam przez te godziny gdy tam byłam.. ale spoko. warto zobaczyc. 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 no własnie Ramona, a ile czasu tam byłaś? bo mi w smsie napisałas, ze byłaś tam tylko w sobote i to na chwile, bo zmęczona byłas... a ja tam spedziłem 3 dni, od piątku okolo 13:00 do niedzieli do 17:30 jak i tam na miejscu również spałem a wycieczek rodzinnych sie nie spodziewałaś, skoro jest to jedyny zlot HOG-a w centrum 4mln aglomeracji? mi te wycieczki rodzinne wcale nie przeszkadzały. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ramona Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 ale ja nie mówię, że było źle! tylko czego innego się spodziewałam no wiadomo ja byłam tam kilka godzin a nie 3 dni... w ndz po drodze jeszcze zahaczyłam.. każdy ma swoje odczucia 0 Cytuj „Choćbym pędził ciemną doliną, zła się nie ulęknę – bo halogen w motórze mym tkwi” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chippe Opublikowano 11 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 ale ja nie mówię, że było źle! tylko czego innego się spodziewałam no wiadomo ja byłam tam kilka godzin a nie 3 dni... w ndz po drodze jeszcze zahaczyłam.. każdy ma swoje odczucia masz racje ze to twoje odczucia, ale to tak jak byś recenzowała jakis film w kinie, który oglądałaś od połowy, a jeszcze przed jego zakonczeniem wyszłaś z seansu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi