witja Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Z ciekawości muszę zapytać jak się ubieracie wybierając się na mały wypad w upalne dni ? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Massi Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 tak samo jak w zimne tylko bez podpinki 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominikf6 Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 W Metro racing masz spodnie Polo Road Summer. Bardzo polecam na ciepłe dni. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ridrick Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Jak lecę w trasę to ubieram pełne skórzane kombi bo biorąc pod uwagę, że raczej w korkach stać nie będę to nie ma problemu z temperaturą. Oczywiście kwestia co oznacza mały wypad 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarekW78 Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Ja niestety zakładam pełen strój: tekstylny komplet nie za bardzo jest komfortowy stojąc np. na czerwonym świetle. Polecam bieliznę termoaktywną nadługi rękaw: naprawdę jest chłodniej a i rozbieranie jest dużo łatwiejsze. Nie próbowałem założyć spodni termoaktywnych (brak mi odwagi ubierać się w kalesony w takie upały:)), ale podobno w upalne dni taki strój sprawdza się wzorowo ... Próbowaliście jeździć w zbroji? 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GroNeX Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Długie spodnie, ochraniacze, buty i krótki rękawek. Muszę zainwestować w zbroję 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackJack Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Niestety 7 na 10 kierowników moto, lata w krótkich spodenkach , koszulce i adidasach. Tych na skuterch jeszcze jakoś rozumie... Ja polecam jeansy z kevlarem i skóre... ale kwestia jakie moto.... 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebestof78 Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 zawsze bielizna termoaktywna typu cooler tekstylne ubranie z wypinanymi panelami i jest dobrze 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aidekk Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Często jak wiem, że prędkości będą turystyczne i nie jadę za***rdalać to ubieram zwykle jeansy + nakolanniki. Do tego kurtka tekstylna, ale ze względu na wywietrzniki jest mega fajna. Goręcej mi w głowę przez kask jak stanę niż przez kurteczkę. 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turboldz Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Zależy jak daleko jadę i z jakimi prędkościami, w ostatnie upały do pracy śmigałem w krótkich spodenkach, adidasach i krótkim rękawku po pracy na dłuższe wypady ubieram się w pełne kombi i termo 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts